- 11 Aralık 2020
- 199
- 113
- 33
- Konu Sahibi Benben1212
-
14.gun erken gebelik testinde silik,kaset testte bişey çıkmadı belki adet olurum diye bekliyorumCnm hic test yapmadin mi takip edemedim de
Kizlar lütfen dua edin kimin duasi kabul olur bilinmez ben hastanedeyim beni yatirdilar düşük tehlikem var düşük yapabilirmişim lütfen dua edin şimdiden Allah razi olsunCnm hic test yapmadin mi takip edemedim de
Geçmiş olsun canım inşallah tehlikeyi atlatırsın sağ salim kucağına alırsın stres yapmamaya çalış moralini yüksek tut canım Rabbim yardımcın olsun bebeğini de seni de korusun herşey güzel olacak inşallahKizlar lütfen dua edin kimin duasi kabul olur bilinmez ben hastanedeyim beni yatirdilar düşük tehlikem var düşük yapabilirmişim lütfen dua edin şimdiden Allah razi olsun
Amin cnm benim yaGeçmiş olsun canım inşallah tehlikeyi atlatırsın sağ salim kucağına alırsın stres yapmamaya çalış moralini yüksek tut canım Rabbim yardımcın olsun bebeğini de seni de korusun herşey güzel olacak inşallah
Ya gecmis olsun Rabbim yavrunu kucagina almayi nasip etsin insAllah dikkat et canim bi gelisme falan var mi ?Amin cnm benim ya
Gecmis olsun canım ağır işler mi yaptın ne oldu durumun nasılAmin cnm benim ya
Yokya ağir bişey yapmadim birden.oldu şimdi doktor iyiye gidiyo dediGecmis olsun canım ağır işler mi yaptın ne oldu durumun nasıl
Bakalim artik hayirlisi Rabbim nasip etmişse olurYokya ağir bişey yapmadim birden.oldu şimdi doktor iyiye gidiyo dedi
ilac kullaniyom bakalim nasipYa gecmis olsun Rabbim yavrunu kucagina almayi nasip etsin insAllah dikkat et canim bi gelisme falan var mi ?
Hala hastanede yatiyomilac kullaniyom bakalim nasip
Benim yengem de kalmış hastanede hatta baya kanaması vardı Çok şükür hiçbir sıkıntı olmadıHala hastanede yatiyom
Vala cnm benim kanamam yokBenim yengem de kalmış hastanede hatta baya kanaması vardı Çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı
İnşaallah olmaz canım sen dediğim gibi elinden geldiğince stresten uzak kal ki etkilemesinVala cnm benim kanamam yok
Sen ne yaptın canım test yaptin mi:)Bakıcam bakalım canım uyarsa yarın giderim belki. Belkide akışına bırakırımBu ay olur inşallah canım başladınmı bu ayda tedaviye
6. Günüm daha canım bugün 3. Gün yapmıştım sırf meraktan pozitif çıktı zaten, 10. Günden sonra günlük testle takip etmeyemi başlasam diyorumSen ne yaptın canım test yaptin mi:)
14 gununde yap testini warsa çıkıyor zaten benim gibi sitres yapma aklini gebelige iğneyi belirtiye vermemeye çalış gercekten olacağı warsada olmuyor sitres yüzünden6. Günüm daha canım bugün 3. Gün yapmıştım sırf meraktan pozitif çıktı zaten, 10. Günden sonra günlük testle takip etmeyemi başlasam diyorum
Öyle yapıcam canım zaten dün internetten folik asit sipariş verdim testte vercektim eşin verdirtmedi. Zamanı gelince 1 tane alcam çıkarsa alırız yine dedi. Bende sonra en doğrusu bu olduğunu düşündüm test manyağı oldum cünkü14 gununde yap testini warsa çıkıyor zaten benim gibi sitres yapma aklini gebelige iğneyi belirtiye vermemeye çalış gercekten olacağı warsada olmuyor sitres yüzünden
Hala hastanede yatiyom
Folik asit yeni mi başlıyorsun doktorun vermedi mi cnmÖyle yapıcam canım zaten dün internetten folik asit sipariş verdim testte vercektim eşin verdirtmedi. Zamanı gelince 1 tane alcam çıkarsa alırız yine dedi. Bende sonra en doğrusu bu olduğunu düşündüm test manyağı oldum cünkü
Yok kullanıyodum canım bitmişti o yüzden doktor veriyoda ben farklı almıştım içerisinde farklı vitaminlerde olanlardanFolik asit yeni mi başlıyorsun doktorun vermedi mi cnm
Canım bu arada benimde bu ay olmadı dün gece iğnenin 7. Günü regli oldumFolik asit yeni mi başlıyorsun doktorun vermedi mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?