Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Kizlar lütfen dua edin kimin duasi kabul olur bilinmez ben hastanedeyim beni yatirdilar düşük tehlikem var düşük yapabilirmişim lütfen dua edin şimdiden Allah razi olsun
Geçmiş olsun canım inşallah tehlikeyi atlatırsın sağ salim kucağına alırsın stres yapmamaya çalış moralini yüksek tut canım Rabbim yardımcın olsun bebeğini de seni de korusun herşey güzel olacak inşallah

Sen ne yaptın canım test yaptin mi:)
6. Günüm daha canım bugün 3. Gün yapmıştım sırf meraktan pozitif çıktı zaten, 10. Günden sonra günlük testle takip etmeyemi başlasam diyorum

6. Günüm daha canım bugün 3. Gün yapmıştım sırf meraktan pozitif çıktı zaten, 10. Günden sonra günlük testle takip etmeyemi başlasam diyorum
14 gununde yap testini warsa çıkıyor zaten benim gibi sitres yapma aklini gebelige iğneyi belirtiye vermemeye çalış gercekten olacağı warsada olmuyor sitres yüzünden

14 gununde yap testini warsa çıkıyor zaten benim gibi sitres yapma aklini gebelige iğneyi belirtiye vermemeye çalış gercekten olacağı warsada olmuyor sitres yüzünden
Öyle yapıcam canım zaten dün internetten folik asit sipariş verdim testte vercektim eşin verdirtmedi. Zamanı gelince 1 tane alcam çıkarsa alırız yine dedi. Bende sonra en doğrusu bu olduğunu düşündüm test manyağı oldum cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…