Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Pazartesi bende gidiyorum hiç gücüm yok dengem bozuldu sinirlerim bozuldu sudan sebepten kavga çıkarıyorum hep eşimle tartışıyorum virüsten oturu dışarı da çıkarıyorum iyice bittim
Canım biraz kafanı dağıtmaya çalış. Vücudumuza hormon yüklüyoruz ister istemez dengemiz şaşıyor sinir yapıyor bıkkınlık yapıyor. Kendini buna inandır tartışma bişeye kızdığında ilaçlardan ben sinirleniyorum aslında tartışılcak bişey yok gibi gbi kendini sakinleştir. Bende de oluyor aynı şeyler. Bide dediğin gibi çok bunaldık artık evde olmaktan

Allah yardımcımız olsun inşallah

Pazartesi bende gidiyorum hiç gücüm yok dengem bozuldu sinirlerim bozuldu sudan sebepten kavga çıkarıyorum hep eşimle tartışıyorum virüsten oturu dışarı da çıkamiyrum iyice bittim
O kadar haklisin ki kelimelerin tukendigi yer yani kafani dagitmaya calis canim ben bu ay yumurtalarim gelismeyince kendimi cok rahat cok serbest biraktim iliskiye bile cocuk yapmak icin girer olmustum ama bu ay olmayacagina kendimi o kadar inandirmisim ki asil simdi esimle daha guzel ilgilenip kendimede guzel vakit ayiriyorum evet disari cikamiyoruz ama bir cok program var ben egzersiz indirdim gunluk 15 dakikada olsa kafami dagitip egzersizler yapiyorum saglik acisindan da buyuk bir faydasi var kendini oyalayacak seyler ve senin isteyerek yapacagin seyler ara bul kendine inan daha iyi hissedeceksin

Kist mi war sendede cnm bende bugun yumurta kontrolüne gittim yumurtadan cok kist war gene iğne vuruldum eve geldim hayırlısı allahtan artik

Evet benimde süt kesiği gibi peki sürekli akıntı olursa hamilelik mi kaç gün sonra test yapacaksınız
Ben pazar öğlen 11 gibi ovitrelle vurulduktan sonra akşam yumurta akı gibi akıntım vardı acaba erken mi çatladı ama doktor 36 saat sonra ilişki dediği için o akşam ilişki olmadı..dün ilişki oldu ama akıntı kesildi..akıntının olmaması yumurtlamanın gittiğini mi gösterir

Canım yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşıyor bekliyor spermleri. 24 saat sonra artık canlılığını yitiriyor. Kısmetse buluşmuşlardır inşallah

Canım yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşıyor bekliyor spermleri. 24 saat sonra artık canlılığını yitiriyor. Kısmetse buluşmuşlardır inşallah
Cevabın için çok sağol canım..İnşaallah buluşmuşlardır 15 gün var test yapmama deli gibi merak ediyorum ne olacak diye inşaallah allahım bana da sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat verir ve isteyen herkese de.Ama ben akıntı yok diye mi nedense umutsuzum biraz

Fazla düşünme canım kendini başka şeylere ver. Bende akıntı için endişe etmiştim ama akıntı herkeste olmuyormuş tez zamanda rabbim hayırlısıyla kucağını doldursun

Bende dun igne vuruldum iğneden 12 saat sonra ilişki ve 36saat sonra bende bu sefer akinti hiç olmadı canim ikinci denemem olacak bu akıntıya falan takılma bnce

Fazla düşünme canım kendini başka şeylere ver. Bende akıntı için endişe etmiştim ama akıntı herkeste olmuyormuş tez zamanda rabbim hayırlısıyla kucağını doldursun
Amin inşaallah,allahım herkese nasip etsin inşaallah ama o kadar test yapıp hep negatif sonuç çıkması beni o kadar üzüyor ki şimdi umutlanıp üzülmek istemiyorum..Bu güzel duanız için çok sağolun

Ne kadar süredir istiyordun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…