Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Bayanlar kac aşamadan sonra aşılamaya geçiyor doktor bilen warmi
Canım her doktorun tedavi şekli sanki farklı ya, kimisini görüyorum 3 klomen tedavisinden sonra aşılamaya geçiyo, kimisi dinlenmeye geçip olmazsa geçiyo, kimisi direk Sanırım hastaya ve doktora göre değişiyor

Anladim ikinci klomen deneyisim bu seferde olmazsa doktordan aşılamaya geçmeyi isticem artik

Anladim ikinci klomen deneyisim bu seferde olmazsa doktordan aşılamaya geçmeyi isticem artik
Benimde öyle canım olmazsa ne yapcağımı hiç düşünmedim bikere daha deneyip olmazsa biraz kendi halinemi bırakırıp aşılamamı yaparım bilmiyorum hiç

Adeti bekliyorum cnm ilaca baslamak icin daha var benim
Canım doktorundan memnunmusun. Etkilemek istemem tabi tam detayda bilmiyorum ama sanki çabuk pes etti gibi geldi doktorun bana

Çatlatma iğnesinden sonra ağrı olmaması olumsuz bir şey mi
Benimde olmamıştı ağrım canım hatta akıntımda olmadı endişe etmiştim acaba çatlamadımı diye ama olunsuz bir durum olmamış. Regli olduğumda kontrolümde çatlamıştı

Geçen ay kasıklarımda ağrı vardı ama bu ay yok bu neden böyle
Benimde olmamıştı ağrım canım hatta akıntımda olmadı endişe etmiştim acaba çatlamadımı diye ama olunsuz bir durum olmamış. Regli olduğumda kontrolümde çatlamıştı
Benim daha öncekinde ağrım baya bi olmuştu ama bu defa yok sadece bel ağrım var o da çok hafif

Geçen ay kasıklarımda ağrı vardı ama bu ay yok bu neden böyle

Benim daha öncekinde ağrım baya bi olmuştu ama bu defa yok sadece bel ağrım var o da çok hafif
Ne zaman olmuştun iğneyi bence çatlar canım sıkıntı etme

Pazar günü 11 de vuruldum pazartesi salı ilişki ondan sonra bi gün arayla tekrar ilişki dedi
Eğer aklımda şüphe olursa kafana takıyosan imkanın varsa doktora gidip çatladığını kontrol ettirebilirsin canım. Ama bence stres yapma

Eğer aklımda şüphe olursa kafana takıyosan imkanın varsa doktora gidip çatladığını kontrol ettirebilirsin canım. Ama bence stres yapma
Doktora gitmem yine en az 10 gün sürer randevuları çok dolu..Çatlayıp çatlamadığına bakmak için de hiç çağırmadı beni.stres yapmamak ne mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…