- 26 Ocak 2021
- 150
- 34
- 13
- 28
- Konu Sahibi Benben1212
-
Benimde 2. Denemem inşaallah allahım ikimize de nasip eder bu vurulduğumuz son iğne olur inşaallahBende dun igne vuruldum iğneden 12 saat sonra ilişki ve 36saat sonra bende bu sefer akinti hiç olmadı canim ikinci denemem olacak bu akıntıya falan takılma bnce
8 aydırNe kadar süredir istiyordun canım
Amin amin Allah duysun sesini:)Benimde 2. Denemem inşaallah allahım ikimize de nasip eder bu vurulduğumuz son iğne olur inşaallah
8 aydır
Umudunu kaybetme canım birgün mutlaka olucakBenimde 2. Denemem inşaallah allahım ikimize de nasip eder bu vurulduğumuz son iğne olur inşaallah
8 aydır
İnşaallahUmudunu kaybetme canım birgün mutlaka olucak
Canım her doktorun tedavi şekli sanki farklı ya, kimisini görüyorum 3 klomen tedavisinden sonra aşılamaya geçiyo, kimisi dinlenmeye geçip olmazsa geçiyo, kimisi direkBayanlar kac aşamadan sonra aşılamaya geçiyor doktor bilen warmi
Anladim ikinci klomen deneyisim bu seferde olmazsa doktordan aşılamaya geçmeyi isticem artikCanım her doktorun tedavi şekli sanki farklı ya, kimisini görüyorum 3 klomen tedavisinden sonra aşılamaya geçiyo, kimisi dinlenmeye geçip olmazsa geçiyo, kimisi direkSanırım hastaya ve doktora göre değişiyor
Benimde öyle canım olmazsa ne yapcağımı hiç düşünmedim bikere daha deneyip olmazsa biraz kendi halinemi bırakırıp aşılamamı yaparım bilmiyorum hiçAnladim ikinci klomen deneyisim bu seferde olmazsa doktordan aşılamaya geçmeyi isticem artik
Doktor bana 4-6 ay çatlatma iğnesi sonrasında rahme bakarız ondan sonra da duruma göre aşılamaya geçeriz dedi..(genelde hep 4-6 ay sonra aşılama oluyormuş ama inşaallah gerek kalmadan allahım herkese nasip ederBayanlar kac aşamadan sonra aşılamaya geçiyor doktor bilen warmi
Yumurtaliklarim biraz tembel cnm pkoluyumKist mi war sendede cnm bende bugun yumurta kontrolüne gittim yumurtadan cok kist war gene iğne vuruldum eve geldim hayırlısı allahtan artik
Adeti bekliyorum cnm ilaca baslamak icin daha var benim
Canım doktorundan memnunmusun. Etkilemek istemem tabi tam detayda bilmiyorum ama sanki çabuk pes etti gibi geldi doktorun banaAdeti bekliyorum cnm ilaca baslamak icin daha var benim
Bayanlar kac aşamadan sonra aşılamaya geçiyor doktor bilen warm
Çatlatma iğnesinden sonra ağrı olmaması olumsuz bir şey miBenimde öyle canım olmazsa ne yapcağımı hiç düşünmedim bikere daha deneyip olmazsa biraz kendi halinemi bırakırıp aşılamamı yaparım bilmiyorum hiç
Benimde olmamıştı ağrım canım hatta akıntımda olmadı endişe etmiştim acaba çatlamadımı diye ama olunsuz bir durum olmamış. Regli olduğumda kontrolümde çatlamıştıÇatlatma iğnesinden sonra ağrı olmaması olumsuz bir şey mi
Geçen ay kasıklarımda ağrı vardı ama bu ay yok bu neden böyleAnladim ikinci klomen deneyisim bu seferde olmazsa doktordan aşılamaya geçmeyi isticem artik
Benim daha öncekinde ağrım baya bi olmuştu ama bu defa yok sadece bel ağrım var o da çok hafifBenimde olmamıştı ağrım canım hatta akıntımda olmadı endişe etmiştim acaba çatlamadımı diye ama olunsuz bir durum olmamış. Regli olduğumda kontrolümde çatlamıştı
Ne zaman olmuştun iğneyi bence çatlar canım sıkıntı etmeGeçen ay kasıklarımda ağrı vardı ama bu ay yok bu neden böyle
Benim daha öncekinde ağrım baya bi olmuştu ama bu defa yok sadece bel ağrım var o da çok hafif
Pazar günü 11 de vuruldum pazartesi salı ilişki ondan sonra bi gün arayla tekrar ilişki dediNe zaman olmuştun iğneyi bence çatlar canım sıkıntı etme
Eğer aklımda şüphe olursa kafana takıyosan imkanın varsa doktora gidip çatladığını kontrol ettirebilirsin canım. Ama bence stres yapmaPazar günü 11 de vuruldum pazartesi salı ilişki ondan sonra bi gün arayla tekrar ilişki dedi
Hayırlı sonuçlar çıkar inşallahSelam kizlar ocak 2021 de ve sonrasinda klomenle tedavi gorecekler buyrun burda birbirimizi bilgilendirelim
Doktora gitmem yine en az 10 gün sürer randevuları çok dolu..Çatlayıp çatlamadığına bakmak için de hiç çağırmadı beni.stres yapmamak ne mümkünEğer aklımda şüphe olursa kafana takıyosan imkanın varsa doktora gidip çatladığını kontrol ettirebilirsin canım. Ama bence stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?