- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Benben1212
-
O zaman bekle canım çatlamıştır hiç merak etme stres yapma şuan döllenme oluyorsa stres herşeyi etkiliyor biliyosunDoktora gitmem yine en az 10 gün sürer randevuları çok dolu..Çatlayıp çatlamadığına bakmak için de hiç çağırmadı beni.stres yapmamak ne mümkün
bende bu ay ilk dega klomen kullandım 2 yumurtam gelişti 25.22.19 dün 13de çatlatma iğnesi oldum bakalım hayırlısıSelam kizlar ocak 2021 de ve sonrasinda klomenle tedavi gorecekler buyrun burda birbirimizi bilgilendirelim
Elde değil ya çok takıyorum var mı bi yöntem takmasamO zaman bekle canım çatlamıştır hiç merak etme stres yapma şuan döllenme oluyorsa stres herşeyi etkiliyor biliyosun
Allahım gönlüne göre versin inşaallah hayırlısıyla bebeğin sana gelir canımbende bu ay ilk dega klomen kullandım 2 yumurtam gelişti 25.22.19 dün 13de çatlatma iğnesi oldum bakalım hayırlısı
İnşallah teşekkür ederimAllahım gönlüne göre versin inşaallah hayırlısıyla bebeğin sana gelir canım
Yani ne kadar takmıcam desende düşünüyor insan ama bişeylerle oyalanabilirsinElde değil ya çok takıyorum var mı bi yöntem takmasam
Ah canım ya öyle kafamı dağıtacak oyun bulursam inşaallahYani ne kadar takmıcam desende düşünüyor insan ama bişeylerle oyalanabilirsin
İnşallah canımAh canım ya öyle kafamı dağıtacak oyun bulursam inşaallah
Benimde gecen ay goguslerde hassasiyet kasik bel ağrısı akinti bunlar hepsi wardi bu ay arada sırada kasiklarda batma oldu doktora gittim catlamisti canimPazar günü 11 de vuruldum pazartesi salı ilişki ondan sonra bi gün arayla tekrar ilişki dedi
Hayirlisi canım inşAllah tutarbende bu ay ilk dega klomen kullandım 2 yumurtam gelişti 25.22.19 dün 13de çatlatma iğnesi oldum bakalım hayırlısı
Kendiliginden mi catlamistiBenimde gecen ay goguslerde hassasiyet kasik bel ağrısı akinti bunlar hepsi wardi bu ay arada sırada kasiklarda batma oldu doktora gittim catlamisti canim
Çok teşekkür ederim inşaallah bebişin olurBenimde gecen ay goguslerde hassasiyet kasik bel ağrısı akinti bunlar hepsi wardi bu ay arada sırada kasiklarda batma oldu doktora gittim catlamisti canim
inşallah canımHayirlisi canım inşAllah tutar
Yok ovitrelle iğnesi oldum gecen ay koldan bu ay gobekten deniyim dedimKendiliginden mi catlamisti
İnşallah İnşallah isteyen bütün arkadaşlara sağlıklı hayirli bir evlat nasip etsin inşallah rabbim tez zamandaÇok teşekkür ederim inşaallah bebişin olur
merhaba, benim belirtilerim de sizinle aynı kasık ağrım çok oldu akıntım yoğun değil göğüslerde de bişe yok bakalım ne olacak :) bu arada benim 8. günümKızlar bende pazartesi günü oldum ovitrelle catlatma iğnesini inşallah hepimiz bebiş haberlerini alırız bugün 5. Gün benim de öyle aman aman yoğun akintim olmadi ama baya kasık ağrısı oldu göğüsler de de bişey yok henüz hayırlısı diyelim insallah
Ay nasıl dayanıcaz 14 . Güne kadarmerhaba, benim belirtilerim de sizinle aynı kasık ağrım çok oldu akıntım yoğun değil göğüslerde de bişe yok bakalım ne olacak :) bu arada benim 8. günüm
Ya benimde 5gnum yarin 6 beraber vurdumusuz 14 gun sonunda sonucu buraya yaz olurmu:)Kızlar bende pazartesi günü oldum ovitrelle catlatma iğnesini inşallah hepimiz bebiş haberlerini alırız bugün 5. Gün benim de öyle aman aman yoğun akintim olmadi ama baya kasık ağrısı oldu göğüsler de de bişey yok henüz hayırlısı diyelim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?