Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Doktora gitmem yine en az 10 gün sürer randevuları çok dolu..Çatlayıp çatlamadığına bakmak için de hiç çağırmadı beni.stres yapmamak ne mümkün
O zaman bekle canım çatlamıştır hiç merak etme stres yapma şuan döllenme oluyorsa stres herşeyi etkiliyor biliyosun

Kızlar bende pazartesi günü oldum ovitrelle catlatma iğnesini inşallah hepimiz bebiş haberlerini alırız bugün 5. Gün benim de öyle aman aman yoğun akintim olmadi ama baya kasık ağrısı oldu göğüsler de de bişey yok henüz hayırlısı diyelim insallah

merhaba, benim belirtilerim de sizinle aynı kasık ağrım çok oldu akıntım yoğun değil göğüslerde de bişe yok bakalım ne olacak :) bu arada benim 8. günüm

merhaba, benim belirtilerim de sizinle aynı kasık ağrım çok oldu akıntım yoğun değil göğüslerde de bişe yok bakalım ne olacak :) bu arada benim 8. günüm
Ay nasıl dayanıcaz 14 . Güne kadar insallaj hepimiz pozitif sonuçlar alırız

Benim bugun igneden sonraki 10.gunum esim hadi bir yapsana test dedi erken tabiki billyorum yalanci oldugunu yaptik yine de. Cok cok silik hatta hayalet bir cizgi cikti gerci ben hic umitli degilim kizlar . Bu arada benimde kasiklarim ve belim acayip agriyor adetim yakin sanirim normalde 7 subat ama igneden kaynakli 15. Gun falan oluyorsun diyorlar yasayip gorucez artik

Ya benimde 5gnum yarin 6 beraber vurdumusuz 14 gun sonunda sonucu buraya yaz olurmu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…