Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Ya benimde 5gnum yarin 6 beraber vurdumusuz 14 gun sonunda sonucu buraya yaz olurmu:)
Mutlaka yazarım insallah güzel haberi vermek hepimize nasip olur çok güzel bi yer burası insanın yaşadıklarını paylaşması aynı şeyleri yasiyo olmak vs. Hepsi çok iyi geliyo bu süreçte

14ncu gun tekrarla testi inşallah gene silik çizgiyi görürsün:)

İnşallah İnşallah isteyen bütün arkadaşlara sağlıklı hayirli bir evlat nasip etsin inşallah rabbim tez zamanda
Ben bi şeyi çok merak ediyorum etrafımdakiler daha önce bana ilişkiye girdiysen tutunamamıştır düşmüştür demişti..Şimdi doktorda iğneden 36 sonra iki gün üst üste sonra da 2 gün arayla ilişki olacak dedi..olurda tutunamaz diye ilişki zamanları hep stres oluyor..İlişki gebeliği etkiliyor mu

Tabikide engel olmaz ilişki ama gebelik olunca 1 ay falan iliski olmasın diyorlar doktorlar gebelik öncesi iliski etkilemez çevre herseyi der doktora kontrole gittin de soruyu doktorunuda sor için rahat eder cnm

Mesela benim doktorum da igneden 12 saat ve 36 saat ve gün aşırı iliski dedi diğer günlere biz karışmıyoruz size kalmış dedi eger etkileyecek durum olsaydı doktor yasaklardi

Bende dün hafif hafif beyaz akinti başladı sadece bugün 8. Gün göğüsler de falan hala belirti yok test yapmamak için zor duruyorum ama işte iğnenin etkisi bitmemiştir daha
Hayirlisi ...yapma canim ama yinede her ihtimale hazirla kendini hayal kirikligi yasamak cok kotu bi duygu

Hayirlisi ...yapma canim ama yinede her ihtimale hazirla kendini hayal kirikligi yasamak cok kotu bi duygu
Evet ya aylardır her ay ısrarla umutla bekliyorum ve hep hüsran oluyo bunda da vardır bi hayır ne diyelim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin Rabbim hepimize bu ay da yine çok umutlandım insallah hayal kırıklığı olmaz

Allahım gönlüne göre sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin..Geçenlerde bi yazı görmüştüm ondan sonra biraz daha bıraktım her şeyi oluruna şöyle yazıyordu

Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur,
Çektiğin zahmet gün gelir rahmete dönüşür SABRET kafamı taktıkça açıp açıp bunu okuyorum

Ay gerçekten çok güzel bu acıdan düşünmemiştim Allah razı olsun benim de içimi böyle bi yazıyla rahatlattiginiz için Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin insallah isteyen herkese

Ay gerçekten çok güzel bu acıdan düşünmemiştim Allah razı olsun benim de içimi böyle bi yazıyla rahatlattiginiz için Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin insallah isteyen herkese
Amin canım inşaallah ne mutlu bana içini biraz rahatlattıysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…