Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Sen nerdesin canim sesin soluğun çıkmıyor tedavilerin nasil gidiyor
Ay ben ocak bitti diye şubatta takılıyodum canım burayada arada girip bakıyorum kimler napmış diye
Bugün kontrolüm vardı. Maşallah bu ay çok güzel büyümüşler. Bi tarafta en büyüğü 19 mm 3 tane, diğer tarafta 17 mm yumurtalar olmuşlardı. 2 gün daha klomen kullan çarşamba gel dedi doktorum. İnşallah Allah nasip ederse carşamba iğneyi olurum

Hadi inşaallah hayırlı sonuçlarla karşılaşırsın

Hadi inşaallah hayırlı sonuçlarla karşılaşırsın
İnşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alalım artık. Geçen ay daha 7. Gün regli olunca bu aydan da umutlanamıyorum. ama çok güzel büyümüşler bu ay inşallah verimli olurlar

İnşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alalım artık. Geçen ay daha 7. Gün regli olunca bu aydan da umutlanamıyorum. ama çok güzel büyümüşler bu ay inşallah verimli olurlar
İnşaallah allahım hepimizin yüzünü güldürsün..Ben de her ay umutlanıyorum sonra hayal kırıklığı kaç test yaptım hatırlamıyorum bile..Ben de umutlanmamak için uğraşıyorum ama içimde hala bi umut var

Masallah cok güzel cok sevindim adına canim ya

Amin canım amin inşallah Sen ne durumdasın tedavinde hangi aşamadasın

Ben de ikinci iğnemi 24 ocakta vuruldum klomenle beraber..ama bi kaç gündür çok ağrım var sanki hastalanacağım
İnşallah hastalanmazsın canım inşallah bebeğin yerleşiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…