- 26 Ocak 2021
- 150
- 34
- 13
- 28
- Konu Sahibi Benben1212
-
8-9 gün var iğne sonrasındaGününe kac gün
Amin canım inşaallah ne mutlu bana içini biraz rahatlattıysam
İğnenin etkisinden de agri olabiliyor yada bebek yerlesiyordur ne bilim güzel şeyler düşünelim:)8-9 gün var iğne sonrasında
Ya ne güzel diyorsun inşaallah öyledir inşaallah yerleşmesinin ağrısıdır..Bebişim olursa buradaki herkese dua edicem ve ettiricem..İğnenin etkisinden de agri olabiliyor yada bebek yerlesiyordur ne bilim güzel şeyler düşünelim:)
Olacak Allahını izniyle inşallah kac senedir istiyorsun yaşın kaçYa ne güzel diyorsun inşaallah öyledir inşaallah yerleşmesinin ağrısıdır..Bebişim olursa buradaki herkese dua edicem ve ettiricem..
1 buçuk senedir 25Olacak Allahını izniyle inşallah kac senedir istiyorsun yaşın kaç
Bende 1 senedir ve 26 yaşındayım ikinci denemem yumurtalık kisti war bende eşimde sıkıntı yok bakalım bu ay seviniriz inşallah1 buçuk senedir 25
Sen nerdesin canim sesin soluğun çıkmıyor tedavilerin nasil gidiyorO zaman bekle canım çatlamıştır hiç merak etme stres yapma şuan döllenme oluyorsa stres herşeyi etkiliyor biliyosun
İnşaallah canım rabbim sana sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bol bol dua et..Allah ne derse o,sen mücadele et gerisini Allah’a bırakBende 1 senedir ve 26 yaşındayım ikinci denemem yumurtalık kisti war bende eşimde sıkıntı yok bakalım bu ay seviniriz inşallah
Ay ben ocak bitti diye şubatta takılıyodum canım burayada arada girip bakıyorum kimler napmış diyeSen nerdesin canim sesin soluğun çıkmıyor tedavilerin nasil gidiyor
Hadi inşaallah hayırlı sonuçlarla karşılaşırsınAy ben ocak bitti diye şubatta takılıyodum canım burayada arada girip bakıyorum kimler napmış diye
Bugün kontrolüm vardı. Maşallah bu ay çok güzel büyümüşler. Bi tarafta en büyüğü 19 mm 3, diğer tarafta 17 mm olmuşlardı. 2 gün daha klomen kullan çarşamba gel dedi doktorum. İnşallah Allah nasip ederse carşamba iğneyi olurum
İnşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alalım artık. Geçen ay daha 7. Gün regli olunca bu aydan da umutlanamıyorum.Hadi inşaallah hayırlı sonuçlarla karşılaşırsın
İnşaallah allahım hepimizin yüzünü güldürsün..Ben de her ay umutlanıyorum sonra hayal kırıklığı kaç test yaptım hatırlamıyorum bile..Ben de umutlanmamak için uğraşıyorum ama içimde hala bi umut varİnşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alalım artık. Geçen ay daha 7. Gün regli olunca bu aydan da umutlanamıyorum.ama çok güzel büyümüşler bu ay inşallah verimli olurlar
Masallah cok güzel cok sevindim adına canim yaAy ben ocak bitti diye şubatta takılıyodum canım burayada arada girip bakıyorum kimler napmış diye
Bugün kontrolüm vardı. Maşallah bu ay çok güzel büyümüşler. Bi tarafta en büyüğü 19 mm 3 tane, diğer tarafta 17 mm yumurtalar olmuşlardı. 2 gün daha klomen kullan çarşamba gel dedi doktorum. İnşallah Allah nasip ederse carşamba iğneyi olurum
1den cok oluşmuş ikiz bile olabilir inşallah:)İnşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alalım artık. Geçen ay daha 7. Gün regli olunca bu aydan da umutlanamıyorum.ama çok güzel büyümüşler bu ay inşallah verimli olurlar
Amin canım amin inşallahİnşaallah allahım hepimizin yüzünü güldürsün..Ben de her ay umutlanıyorum sonra hayal kırıklığı kaç test yaptım hatırlamıyorum bile..Ben de umutlanmamak için uğraşıyorum ama içimde hala bi umut var
Masallah cok güzel cok sevindim adına canim ya
Sağolasın canım, ay sağlıkla hayırla olsunda ister tek ister ikiz hepsine razıyız1den cok oluşmuş ikiz bile olabilir inşallah:)
Ben de ikinci iğnemi 24 ocakta vuruldum klomenle beraber..ama bi kaç gündür çok ağrım var sanki hastalanacağımAmin canım amin inşallahSen ne durumdasın tedavinde hangi aşamadasın
İnşallah hastalanmazsın canım inşallah bebeğin yerleşiyordurBen de ikinci iğnemi 24 ocakta vuruldum klomenle beraber..ama bi kaç gündür çok ağrım var sanki hastalanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?