- 26 Ocak 2021
- 150
- 34
- 13
- 28
- Konu Sahibi Benben1212
-
İnşaallah canım inşaallah ama dünden beri bazı sıkıntılar yaşadım biraz üzülüyorum korkuyorum varsa da bi şey olacak diyeİnşallah hastalanmazsın canım inşallah bebeğin yerleşiyordur
Nasıl da güzel dua ettin allahım da sana hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşaallahİnşallah hastalanmazsın canım inşallah bebeğin yerleşiyordur
Evet iğne vuruldum gun sayıyorum test için son 6gun:) geçen ay bütün belirti wardi bu ay hiç hir belirti yok akinti dahilSağolasın canım, ay sağlıkla hayırla olsunda ister tek ister ikiz hepsine razıyızrabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah
Sen ne durumdaısn canım iğne oldun galiba varmı bi belirtin falan kaç gün oldu
14 gün test yapKızlar bende bu ay çatlama iğnesi oldum
21. Ocak tarihinde oldum bugün 12.günü
Hadi hayırlı haberlerler yazarsın buraya inşaallah..iğneden kaç gün sonra test yapıyorsunEvet iğne vuruldum gun sayıyorum test için son 6gun:) geçen ay bütün belirti wardi bu ay hiç hir belirti yok akinti dahil
Bugün yaptım.14 gün test yap
Insallah 14ncu gun yaptirmami istedi doktorHadi hayırlı haberlerler yazarsın buraya inşaallah..iğneden kaç gün sonra test yapıyorsun
Yarına kadar olmazsan testini yap kimyasal gebelik falanda olabilirS.A kızlar benim bugün iğnenin 19.günüydü ama lekelenme yaşıyorum şuan yarına kadar regl olurum çok umutluydum karnımda çok değişik ağrılar vardı kesin tuttu dedim ama olmadı tam da bugün test aldım ama yapmak nasip olmadı. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah en kısa zamanda
Wallah seni umutlandirmak istemem ama ben gecen ay 12nde yaptim silik bile yoktu 14ncu gun tekrar yaptım yoktu adet oldum sonrasından iğnenin etkisi 10 11gune kalmıyor inşallah gebesindirBugün yaptım.
Silik çıktı
Yarına kadar olmazsam sabah yapmayı düşünüyorum zaten canım inşallah vardır yaaYarına kadar olmazsan testini yap kimyasal gebelik falanda olabilir
Hersey gönlünce olsun canım İnsallah hastalanmazsinYarına kadar olmazsam sabah yapmayı düşünüyorum zaten canım inşallah vardır yaa
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim canımHersey gönlünce olsun canım İnsallah hastalanmazsin
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim canımHersey gönlünce olsun canım İnsallah hastalanmazsin
Bugun 8gunum günler geçmiyor belirti warmi sende akinti göğüs ağrısı gibiAmin Allah razı olsun teşekkür ederim canımsenin kaçıncı gün?
Bugun 8gunum günler geçmiyor belirti warmi sende akinti göğüs ağrısı gibi
Ne zaman vuruldun iğneyiBugun 8gunum günler geçmiyor belirti warmi sende akinti göğüs ağrısı gibi
Ocak 25 8 günüm bugunNe zaman vuruldun iğneyi
Ben de 24 sen vurulduğun günü de mi sayıyorsunOcak 25 8 günüm bugun
Ay ağzından bal damlıyor canımmmm benimWallah seni umutlandirmak istemem ama ben gecen ay 12nde yaptim silik bile yoktu 14ncu gun tekrar yaptım yoktu adet oldum sonrasından iğnenin etkisi 10 11gune kalmıyor inşallah gebesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?