Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Evet iğne vuruldum gun sayıyorum test için son 6gun:) geçen ay bütün belirti wardi bu ay hiç hir belirti yok akinti dahil

S.A kızlar benim bugün iğnenin 19.günüydü ama lekelenme yaşıyorum şuan yarına kadar regl olurum çok umutluydum karnımda çok değişik ağrılar vardı kesin tuttu dedim ama olmadı tam da bugün test aldım ama yapmak nasip olmadı. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah en kısa zamanda

Yarına kadar olmazsan testini yap kimyasal gebelik falanda olabilir

Canım benim ilk günden beri kasık ağrısı vardı özellikle sol kasık ağrısı hala da var ve akıntım da vardı göğüs ağrısı da vardı özellikle göğüs ucu ağrısı yani her türlü belirti vardı ama olmadı anlamadım bende. Sende var mı belirti falan az kalmış test gününe hayırlısı olsun inşaAllah
Bugun 8gunum günler geçmiyor belirti warmi sende akinti göğüs ağrısı gibi

Wallah seni umutlandirmak istemem ama ben gecen ay 12nde yaptim silik bile yoktu 14ncu gun tekrar yaptım yoktu adet oldum sonrasından iğnenin etkisi 10 11gune kalmıyor inşallah gebesindir
Ay ağzından bal damlıyor canımmmm benim
Sabah yine yapıcam ilk idrarla
Ama adet olacak gibiyim bakalım
İnş hep beraber hamişizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…