- 4 Ocak 2021
- 215
- 55
- 18
- 30
- Konu Sahibi Benben1212
-
Adet belirtisiyle bire bir aynı walla içime doğdu wardir inşallah eger warsa yarin teste gene silik cikar sonra kan vermeye gitAy ağzından bal damlıyor canımmmm benim
Sabah yine yapıcam ilk idrarla
Ama adet olacak gibiyim bakalım
İnş hep beraber hamişizdir
Aynen çünkü ogun de ilişki olduBen de 24 sen vurulduğun günü de mi sayıyorsun
Allah korusun canım. Bak bu kadar emek veriyoruz hiçbirşey için canını sıkmamaya çalış bu dönemde, sıkıntın ne bilmiyorum belki ciddi birşeydir tabi ama. Bu dönemde en azından biraz daha sakin sabırlı kalmaya çalış.İnşaallah canım inşaallah ama dünden beri bazı sıkıntılar yaşadım biraz üzülüyorum korkuyorum varsa da bi şey olacak diye
İnşallah canım hepimiz birbirimizi en iyi anlayan insanlarınız. Yolumuz aynı mücadelemiz aynı.Nasıl da güzel dua ettin allahım da sana hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşaallah
Ay az kalmış inşallah sonuçta geçen aydan farklı olurrEvet iğne vuruldum gun sayıyorum test için son 6gun:) geçen ay bütün belirti wardi bu ay hiç hir belirti yok akinti dahil
Aynen öyle hepimizin yolu da isteği de aynı..Allahım hepimizin kaderine sağlıklı ve hayırlı evlat yazsın..Müminün bir diğer mümine yaptığı dua kabul olurmuş hepimiz birbirimize dua edelim inşaallahAllah korusun canım. Bak bu kadar emek veriyoruz hiçbirşey için canını sıkmamaya çalış bu dönemde, sıkıntın ne bilmiyorum belki ciddi birşeydir tabi ama. Bu dönemde en azından biraz daha sakin sabırlı kalmaya çalış.
Ne gelirse Allahtan eğer rabbim yazdıysa ne olursa olsun gelir. Yazmadıysada ne yaparsak yapalım malesef
İnşallah canım hepimiz birbirimizi en iyi anlayan insanlarınız. Yolumuz aynı mücadelemiz aynı.
Ay az kalmış inşallah sonuçta geçen aydan farklı olurr
bizim iğneden 36 saat sonra ikimizin günü de aynı o zamanAynen çünkü ogun de ilişki oldu
İnşallah canımm evet her zaman duamdasınızAynen öyle hepimizin yolu da isteği de aynı..Allahım hepimizin kaderine sağlıklı ve hayırlı evlat yazsın..Müminün bir diğer mümine yaptığı dua kabul olurmuş hepimiz birbirimize dua edelim inşaallah
Allah razı olsun canımİnşallah canımm evet her zaman duamdasınız
Doktor test için icin gün verdimibizim iğneden 36 saat sonra ikimizin günü de aynı o zaman
15 gün dedi de ben sabredemiyorum ya doğru olacağını bilsem bugün test yapacağımDoktor test için icin gün verdimi
Evet canım öyle yapacağımAdet belirtisiyle bire bir aynı walla içime doğdu wardir inşallah eger warsa yarin teste gene silik cikar sonra kan vermeye git
Kaç gün oldj iğne olalı. ?15 gün dedi de ben sabredemiyorum ya doğru olacağını bilsem bugün test yapacağım
24 Ocak pazar öğlen bugün 8 günKaç gün oldj iğne olalı. ?
Guzel haberlerle gel yarınEvet canım öyle yapacağım
Yarın 13.güm artık varsa belli olur bence
Biraz daha bekle bence canım24 Ocak pazar öğlen bugün 8 gün
Banada 14 gun dedi 11 de falan yapmaya başlıcam:)15 gün dedi de ben sabredemiyorum ya doğru olacağını bilsem bugün test yapacağım
Bakalım carsa yazıcamGuzel haberlerle gel yarın
Pazartesine kadar beklemeyi düşünüyorum çok zor ama daha önceden test yapıyordum ertesi gün hastalanıyordum biraz fazla beklicemBiraz daha bekle bence canım
Cuma yaparsın olmazsa test
Hadi hayırlısı bana da dua etBanada 14 gun dedi 11 de falan yapmaya başlıcam:)
Ağlama canım varen Allah ısrarla istediğimiz şeyin sonucunda hayır mı şer mi var ancak Allah bilir sen tedavini ol duanı et sonra bekle rabbim ne zaman ol derse o zaman olurBakalım carsa yazıcam
Yokda yazmamışsam bilin yok üzüntüden ağlıyorumdur
Amin kuzum allah razı olsunAğlama canım varen Allah ısrarla istediğimiz şeyin sonucunda hayır mı şer mi var ancak Allah bilir sen tedavini ol duanı et sonra bekle rabbim ne zaman ol derse o zaman olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?