Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

İnşaallah canım inşaallah ama dünden beri bazı sıkıntılar yaşadım biraz üzülüyorum korkuyorum varsa da bi şey olacak diye
Allah korusun canım. Bak bu kadar emek veriyoruz hiçbirşey için canını sıkmamaya çalış bu dönemde, sıkıntın ne bilmiyorum belki ciddi birşeydir tabi ama. Bu dönemde en azından biraz daha sakin sabırlı kalmaya çalış.
Ne gelirse Allahtan eğer rabbim yazdıysa ne olursa olsun gelir. Yazmadıysada ne yaparsak yapalım malesef
Nasıl da güzel dua ettin allahım da sana hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşaallah
İnşallah canım hepimiz birbirimizi en iyi anlayan insanlarınız. Yolumuz aynı mücadelemiz aynı.
Evet iğne vuruldum gun sayıyorum test için son 6gun:) geçen ay bütün belirti wardi bu ay hiç hir belirti yok akinti dahil
Ay az kalmış inşallah sonuçta geçen aydan farklı olurr

Aynen öyle hepimizin yolu da isteği de aynı..Allahım hepimizin kaderine sağlıklı ve hayırlı evlat yazsın..Müminün bir diğer mümine yaptığı dua kabul olurmuş hepimiz birbirimize dua edelim inşaallah

İnşallah canımm evet her zaman duamdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…