- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 33
- Konu Sahibi Benben1212
-
Hadi bakalım sabredebilrisen süper bekle bakalım neler olacakPazartesine kadar beklemeyi düşünüyorum çok zor ama daha önceden test yapıyordum ertesi gün hastalanıyordum biraz fazla beklicem
Amin canım inşaallah.Deli gibi merak ediyorum içimde de bu arıların sebebi adet görecekmişim gibi bi his var korkuyorum da bi yandan ne bileyim ya acayip haller içindeyimHadi bakalım sabredebilrisen süper bekle bakalım neler olacak
Hakkımızda hayırlısı olsun
Allah dualarımızıkabul etsin
Kız işte şuam bende öyleyimAmin canım inşaallah.Deli gibi merak ediyorum içimde de bu arıların sebebi adet görecekmişim gibi bi his var korkuyorum da bi yandan ne bileyim ya acayip haller içindeyim
Allah seni iyi etsin canım güldürdün beniKız işte şuam bende öyleyim
Adet sancılarım bastırdı
Adet olacak gibiyim
Olmak istemiyorum tuvalete gitmiyorum olmim diye
Evet altıma ypöamak adınaAllah seni iyi etsin canım güldürdün benine diyeyim hayırlısı..Sen yine de git tuvalete
Çok doğru bi kararEvet altıma ypöamak adına
Dualarım hepinizleeHadi hayırlısı bana da dua et
Selam canim, bu benimde aklima takilan bir soru benim doktorum igneden sonraki 2 gun iliski onermisti. Son iliskiden 4 gun sonra tekrar iliski yasarken zorlandim ki normalde bir sikintim yok bu sekilde olmaz ve yasadiktan sonra kasik agrim oldu biraz, bende endiselendim acikcasi ama hamile kalmis olabilirim diye psikolojikte olabilir tabii ki. Hicte aklima gelmemisti acikcasi doktora sonrasinda iliski olsun mu olmasin mi diye sormak.Hanımlar sizde iğneden sonra adet görene kadar mı ilişki oluyor yoksa adet zamanı gelmeden bitiyor mu..Bende bu defa ilişki olunca karnımda kasıklarımda ağrı oldu çok korkuyorum bebek varsa bu yüzden bi şey olursa diye
Ayni gun igne olmusuz canimOcak 25 8 günüm bugun
Igne yaptığın 1hafta önemli diğer gunlerde iliski olmasada olurHanımlar sizde iğneden sonra adet görene kadar mı ilişki oluyor yoksa adet zamanı gelmeden bitiyor mu..Bende bu defa ilişki olunca karnımda kasıklarımda ağrı oldu çok korkuyorum bebek varsa bu yüzden bi şey olursa diye
Bende o günlerde yapmayi düşünüyorum :)Ayni gun igne olmusuz canimbenim doktorum 6 subatta evde idrar testi yapabilirsin dedi
Birlikte yapalım hastalanmazsam tabiAyni gun igne olmusuz canimbenim doktorum 6 subatta evde idrar testi yapabilirsin dedi
Ayni gun igne olmusuz canimbenim doktorum 6 subatta evde idrar testi yapabilirsin dedi
vallahi 8. Günde ilişki oldu ama bundan sonra olmayacakIgne yaptığın 1hafta önemli diğer gunlerde iliski olmasada olur
Bilmiyorum ya ilk defa böyle ağrı olunca şüphelendim..keşke olsaSelam canim, bu benimde aklima takilan bir soru benim doktorum igneden sonraki 2 gun iliski onermisti. Son iliskiden 4 gun sonra tekrar iliski yasarken zorlandim ki normalde bir sikintim yok bu sekilde olmaz ve yasadiktan sonra kasik agrim oldu biraz, bende endiselendim acikcasi ama hamile kalmis olabilirim diye psikolojikte olabilir tabii ki. Hicte aklima gelmemisti acikcasi doktora sonrasinda iliski olsun mu olmasin mi diye sormak.
Olur canim, olumlu dusunelim ki guzel olsunBirlikte yapalım hastalanmazsam tabi
Olur insallah canim, belki psikolojiktir ben belirtim yok diye de biraz kafaya taktim bu aralar, genelde herkes kasik agrisi akinti bel agrisi falan yazmis igneden sonra. Cok kafaya taktigim icinde olabilir bilemiyorum.Bilmiyorum ya ilk defa böyle ağrı olunca şüphelendim..keşke olsa
İnşaallah ağrılarım arttı ama yaOlur canim, olumlu dusunelim ki guzel olsun
Ne bileyim ya kafam çok takıldıOlur insallah canim, belki psikolojiktir ben belirtim yok diye de biraz kafaya taktim bu aralar, genelde herkes kasik agrisi akinti bel agrisi falan yazmis igneden sonra. Cok kafaya taktigim icinde olabilir bilemiyorum.
vallahi 8. Günde ilişki oldu ama bundan sonra olmayacak
Yaptin mi testGuzel haberlerle gel yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?