Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Amin canım inşaallah.Deli gibi merak ediyorum içimde de bu arıların sebebi adet görecekmişim gibi bi his var korkuyorum da bi yandan ne bileyim ya acayip haller içindeyim
Kız işte şuam bende öyleyim
Adet sancılarım bastırdı
Adet olacak gibiyim
Olmak istemiyorum tuvalete gitmiyorum olmim diye

Hanımlar sizde iğneden sonra adet görene kadar mı ilişki oluyor yoksa adet zamanı gelmeden bitiyor mu..Bende bu defa ilişki olunca karnımda kasıklarımda ağrı oldu çok korkuyorum bebek varsa bu yüzden bi şey olursa diye

Selam canim, bu benimde aklima takilan bir soru benim doktorum igneden sonraki 2 gun iliski onermisti. Son iliskiden 4 gun sonra tekrar iliski yasarken zorlandim ki normalde bir sikintim yok bu sekilde olmaz ve yasadiktan sonra kasik agrim oldu biraz, bende endiselendim acikcasi ama hamile kalmis olabilirim diye psikolojikte olabilir tabii ki. Hicte aklima gelmemisti acikcasi doktora sonrasinda iliski olsun mu olmasin mi diye sormak.

Igne yaptığın 1hafta önemli diğer gunlerde iliski olmasada olur

Bilmiyorum ya ilk defa böyle ağrı olunca şüphelendim..keşke olsa

Bilmiyorum ya ilk defa böyle ağrı olunca şüphelendim..keşke olsa
Olur insallah canim, belki psikolojiktir ben belirtim yok diye de biraz kafaya taktim bu aralar, genelde herkes kasik agrisi akinti bel agrisi falan yazmis igneden sonra. Cok kafaya taktigim icinde olabilir bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…