- Konu Sahibi Benben1212
-
Bende 25 inde iğne oldum bugün doktora sordum 12. Gün yapabilirsin dediBende o günlerde yapmayi düşünüyorum :)
Ben de Cumartesine kadar hastalanmazsam Cumartesi yapıcam..Bugun 10 günüm bende bi kac güne test yapcm
Çatlatma iğnesi vuruldun mu canımKızlar benim adetim 1 gun gecikti normalde duzensizimdir de 4 ay ust uste duzenli olunca acaba klomen mi etki yapti dedim olabilir mi ?
Test yapmadın mıKızlar benim adetim 1 gun gecikti normalde duzensizimdir de 4 ay ust uste duzenli olunca acaba klomen mi etki yapti dedim olabilir mi ?
Yok hayir yumurtalarim gelismedi bu aya biraktikda adet olamadim henuzÇatlatma iğnesi vuruldun mu canım
Yok cnm testlik bi durum yok klomen adeti geciktirir mi onu sorayim dedimTest yapmadın mı
İğne etkiliyorda klomeni bilmiyorum canımYok hayir yumurtalarim gelismedi bu aya biraktikda adet olamadim henuz
Walla benim bildiğim kadarıyla adeti düzenliyor gecikme yapmiyo eger yaparsa da kist oluştuğu için olabilir ama benim doktorum düzenler demişti adetiYok cnm testlik bi durum yok klomen adeti geciktirir mi onu sorayim dedim
Anlamadım gittiİğne etkiliyorda klomeni bilmiyorum canım
Kist mi olustu acaba kiWalla benim bildiğim kadarıyla adeti düzenliyor gecikme yapmiyo eger yaparsa da kist oluştuğu için olabilir ama benim doktorum düzenler demişti adeti
Canım merhaba aynı gün iğne olmuştuk senle test yaptin mi merak ettimBugun 10 günüm bende bi kac güne test yapcm
Kisti iğne oluşturuyor klomen değil diye biliyorum..Merak etme canım kist yoktur benceKist mi olustu acaba kihic agrı sızıda yokki
Adet günü bi kaç gün erken veya geç olabiliyor yumurtan oluşmamışsa adetin sökülür bi kaç güneKist mi olustu acaba kihic agrı sızıda yokki
Canım merhaba aynı gün iğne olmuştuk senle test yaptin mi merak ettim
Sende yapmaya cesaret edemiyorsun deglmi:)Canım merhaba aynı gün iğne olmuştuk senle test yaptin mi merak ettim
Hadi hayırlısı olsun inşaallah müjdeli haberlerle gel aynı gidiyoruzAdet günü bi kaç gün erken veya geç olabiliyor yumurtan oluşmamışsa adetin sökülür bi kaç güne
Yok evde test olsaydi bugun yapacaktım eşimden istedim dün unutmuştu yarin yapmayı düşünüyorum 13gun olck
Bendede belirti hic yok umudum dahi yok sadece sivilcelerim çıktı adet günüm yaklaştığı içinHadi hayırlısı olsun inşaallah müjdeli haberlerle gel aynı gidiyoruzAma ben sanki adet olacakmışım gibi o yüzden pazartesine kadar beklicem
Allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşaallah..Allahım gönlüne göre versinBendede belirti hic yok umudum dahi yok sadece sivilcelerim çıktı adet günüm yaklaştığı için
Amin inşallah hepimizinAllahım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşaallah..Allahım gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?