Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Bende bugün yaptım yine silik gördüm çok umutlanmak erkenden sevinmek istemiyorm yarın tekrar yapicam pazartesi de nasipse kan vericem regl olmazsam

3 ümüz de aynı gündeyiz ben de Pazartesi yapacağım..Bu kaçıncı iğnen
Bu ilk iğnem canım daha önceki aylar başka bi ilaç kullandım o yumurtaların gelişimine fayda etmedi bu ay klomen ve ovitrelle kullandım bakalım sonuç ne olacak inşallah hayırlısı sence erken mi bende pazartesi kan vericem nasipse ama umutlanmali miyim iğne etkisi var mıdır hala acaba

Canım bu benim 2. İğnem ben de klomen+ovitrelle kullanıyorum doktorum bana 2 hafta sonra test yap dedi..ben geçen ay 14.gün hastalandım,bence biraz daha bekle ondan sonra Pazartesi test yap ona göre hastaneye git derim ben

Adet Ağrısı gibi falan belirtiler var mı

Canım bu benim 2. İğnem ben de klomen+ovitrelle kullanıyorum doktorum bana 2 hafta sonra test yap dedi..ben geçen ay 14.gün hastalandım,bence biraz daha bekle ondan sonra Pazartesi test yap ona göre hastaneye git derim ben
Aslında haklisin bende tam sevinemedim zaten çünkü sonunda üzülmekten çok korkuyorum en iyisi pazartesi yi beklemek

Aslında haklisin bende tam sevinemedim zaten çünkü sonunda üzülmekten çok korkuyorum en iyisi pazartesi yi beklemek
Ben geçen ay sabredemedim 10. Gün yaptım negatif çıktı ama bünyeden bünyeye fark edebilir bi de sen de nasıl etki etti bilemeyiz..Seni o kadar iyi anlıyorum ki sabırsızlanıyorsun bi yandan testin de doğru olsun istiyorsun ama sonrasında insan hayal kırıklığına çok fena bi şekilde uğruyor bunu çok yaşadığım için biliyorum umarım sen yaşamazsın ve pozitiftir

Allah razı olsun canım çok sağol ya inşallah hepimiz sağ salim yavrularımıza kavuşuruz iyi ki sizler varsınız en azından böyle sormak konuşmak çok iyi geliyo yoksa tek başına düşünmekle günler cok zor geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…