Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Test yaptınız mı peki
Benim biraz durum karışık
12.gün yaptım.. çok silikti..
13.gün sabah ilk idrarla yaptım daha belirgindi
Öğleden sonra erken gebelik yaptım hiç yoktu.
Bende çok üzüldüm ağladım o gün sinirlendim.
Bir daha da test yapmdım
Adette olmadım.
Kasıklarım çok aprıyor

Sorma ya bugün bi cesaret erken gebelik testi yaptım ben silik ikinci çizgi var ama ya iğne etkisi ise diye korkuyorum sevinemedim hala
Walla ben o silik çizgiyi hic göremedim gecen ay erken test yaptım gene göremedim inşallah wardir biseyler pazar günü tekrarla testi silik cizgi koyulastiysa p.tesi kan vermeye git

Canım üzülme bi doktora git bakalım 2 testinde de silikte olsa çıkmış

AMA 13.gün öğleden so ra yağtığım resimlerde en altta olan erken gebelikte neden çıkmadı.
O gün bütün gün ağladım ya...
Çok kötü oldum
Canım erken gebelik testinde belki bi hata yapmıştırsın güzel düşün güzel olsun..Ağlama herşeyin hayırlısı dua et,sen içini ferah tut pazartesine kadar da bekle moralini bozma

Allah Allah bende dün 11. Gün normal kaset test yaptim hayalet bi çizgi var yok arası bişeydi yada ben görmek istediğim için öyle gördüm bilmiyorum bugün sabah erken gebelik testi yaptım onda belirgin bi silik cizgi vardı o yuzden emin olamadım belki erken gebelik testi düşük bi hcg değeri ile pozitif çıkmıştır diye sizin neden çıkmadı erken gebelik te ondan şaşırdım ama insallah hamilesinizdir olumlu düşünün ki güzel olsun

Walla ben o silik çizgiyi hic göremedim gecen ay erken test yaptım gene göremedim inşallah wardir biseyler pazar günü tekrarla testi silik cizgi koyulastiysa p.tesi kan vermeye git
Pazara kadar sabredemiycem galiba canım yarın sabah yapayım diyorum 1 tane daha test var elimde

Malesef canın
Tam da bunun ğzerine az önce adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…