- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 33
- Konu Sahibi Benben1212
-
Benim biraz durum karışıkTest yaptınız mı peki
Amin canım inşaallahÇok dua ediyorum biliyorum Allah karşılıksız bırakmaz dualarımızı bizim için hayırlısı ne zaman sa inşallah o zamanda hayırlı evlat nasip eder
Walla ben o silik çizgiyi hic göremedim gecen ay erken test yaptım gene göremedim inşallah wardir biseyler pazar günü tekrarla testi silik cizgi koyulastiysa p.tesi kan vermeye gitSorma ya bugün bi cesaret erken gebelik testi yaptım ben silik ikinci çizgi var ama ya iğne etkisi ise diye korkuyorum sevinemedim hala
Canım üzülme bi doktora git bakalım 2 testinde de silikte olsa çıkmışBenim biraz durum karışık
12.gün yaptım.. çok silikti..
13.gün sabah ilk idrarla yaptım daha belirgindi
Öğleden sonra erken gebelik yaptım hiç yoktu.
Bende çok üzüldüm ağladım o gün sinirlendim.
Bir daha da test yapmdım
Adette olmadım.
Kasıklarım çok aprıyor
Amin inşaallah sağlıklı sıhhatli olsun hayırlısıyla hepimiz rabbim nasip etsin..tamam canım hasta olmazsam haber veririm tabiInşallah pozitif sonucunu görürsün canım mutlaka haber ver sende bende yazarım pazartesi için randevu aldım
Pazartesiye kadar olmazsam gideceğimCanım üzülme bi doktora git bakalım 2 testinde de silikte olsa çıkmış
Canım silikte olsa çıkmış seni umutlandırmak gibi olmasın ama bence vardır Pazartesi hayırlı sonuçlarla gel inşaallahPazartesiye kadar olmazsam gideceğim
Testlerimi ekliyorum
Eki Görüntüle 2776975 Eki Görüntüle 2776976 Eki Görüntüle 2776977
AMA 13.gün öğleden so ra yağtığım resimlerde en altta olan erken gebelikte neden çıkmadı.Canım silikte olsa çıkmış seni umutlandırmak gibi olmasın ama bence vardır Pazartesi hayırlı sonuçlarla gel inşaallah
Canım erken gebelik testinde belki bi hata yapmıştırsın güzel düşün güzel olsun..Ağlama herşeyin hayırlısı dua et,sen içini ferah tut pazartesine kadar da bekle moralini bozmaAMA 13.gün öğleden so ra yağtığım resimlerde en altta olan erken gebelikte neden çıkmadı.
O gün bütün gün ağladım ya...
Çok kötü oldum
Allah razı olsun canım benimCanım erken gebelik testinde belki bi hata yapmıştırsın güzel düşün güzel olsun..Ağlama herşeyin hayırlısı dua et,sen içini ferah tut pazartesine kadar da bekle moralini bozma
Rica ederim canım kaç yaşındasınAllah razı olsun canım benim
Teşekkür ederim
28 yaşındaym canımRica ederim canım kaç yaşındasın
Allah Allah bende dün 11. Gün normal kaset test yaptim hayalet bi çizgi var yok arası bişeydi yada ben görmek istediğim için öyle gördüm bilmiyorum bugün sabah erken gebelik testi yaptım onda belirgin bi silik cizgi vardı o yuzden emin olamadım belki erken gebelik testi düşük bi hcg değeri ile pozitif çıkmıştır diye sizin neden çıkmadı erken gebelik te ondan şaşırdım ama insallah hamilesinizdir olumlu düşünün ki güzel olsunBenim biraz durum karışık
12.gün yaptım.. çok silikti..
13.gün sabah ilk idrarla yaptım daha belirgindi
Öğleden sonra erken gebelik yaptım hiç yoktu.
Bende çok üzüldüm ağladım o gün sinirlendim.
Bir daha da test yapmdım
Adette olmadım.
Kasıklarım çok aprıyor
Pazara kadar sabredemiycem galiba canım yarın sabah yapayım diyorum 1 tane daha test var elimdeWalla ben o silik çizgiyi hic göremedim gecen ay erken test yaptım gene göremedim inşallah wardir biseyler pazar günü tekrarla testi silik cizgi koyulastiysa p.tesi kan vermeye git
Malesef canınAllah Allah bende dün 11. Gün normal kaset test yaptim hayalet bi çizgi var yok arası bişeydi yada ben görmek istediğim için öyle gördüm bilmiyorum bugün sabah erken gebelik testi yaptım onda belirgin bi silik cizgi vardı o yuzden emin olamadım belki erken gebelik testi düşük bi hcg değeri ile pozitif çıkmıştır diye sizin neden çıkmadı erken gebelik te ondan şaşırdım ama insallah hamilesinizdir olumlu düşünün ki güzel olsun
Aynen haklısın insan sabredemiyo bende simdi iki tane test aldım yarın yapcm:)Pazara kadar sabredemiycem galiba canım yarın sabah yapayım diyorum 1 tane daha test var elimde
Kacinci gunundesin canim gecmis olsunMalesef canın
Tam da bunun ğzerine az önce adet oldum
İğnenin 16.günüAynen haklısın insan sabredemiyo bende simdi iki tane test aldım yarın yapcm:)
Nasip değilmiş günü zamani war rabbim hepimize nasip etsin okadar cok istiyoruz kafamıza takıyoruz ki gecikiyor akışına biraksak olur da bırakmıyoruz bu süreçte çokta sitres yapıyoruzİğnenin 16.günü
Adetin 30.günü
Malesef canın
Tam da bunun ğzerine az önce adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?