- Konu Sahibi Benben1212
-
Yarın haberleşelim o zaman Inşallah güzel haberler veririz çok korkuyorum bugün silik olan yarın hiç olmazsa negatif çıkarsa diyeAynen haklısın insan sabredemiyo bende simdi iki tane test aldım yarın yapcm:)
Guzel düşün güzel olsun hersey inşallah daha belirgin cift çizgiyi görürsünYarın haberleşelim o zaman Inşallah güzel haberler veririz çok korkuyorum bugün silik olan yarın hiç olmazsa negatif çıkarsa diye
Hayırlısı olsun rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah üzülme rabbim ol dediğinde olur28 yaşındaym canım
Bu arada şimdi adet oldum
13-14 aydır deniyoruz bebek işini de
Maleseg bize ol demiyorHayırlısı olsun rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah üzülme rabbim ol dediğinde olur
Evet canım yaklaşık 12-13 gün sürdü bu etki bende.Pazar günü çatlatma iğnesi oldum. Karnım ve kasıklarım ağrıyo. Mide bulantım da var. İğnenin etkisi. Sizde nasıl etkiler yaptı bu iğne
Ben 3 yıl önce vurunmuştum bacak ağrısı kasık ağrısı oldu hamileydim. Bugün şiddetli mide bulantısı yaşadım ekstraEvet canım yaklaşık 12-13 gün sürdü bu etki bende.
Ateş karın aşrısı bel ağrısı kasık sancısı
İlk defa vurulduysan oluyormuş böyle
Aminnn Inşallah çok sağol sana da Inşallah çift çizgiyi göstersin RabbimGuzel düşün güzel olsun hersey inşallah daha belirgin cift çizgiyi görürsün
Orasını Allah bilir sakın öyle deme..Rabbim hayırlısını versin ısrarla istediğin şey belki senin için hayırsız bilemezsinMaleseg bize ol demiyor
Napalım...
Hiçbir zaman olamicam belki de ben bir anne...
Doğru.Orasını Allah bilir sakın öyle deme..Rabbim hayırlısını versin ısrarla istediğin şey belki senin için hayırsız bilemezsin
Canım hepimiz anne olmayı istiyoruz ama rabbim kaderinize ne yazdıysa o,dua et sadece dua bi de mücadeleni bırakma sakın..inanki etrafımda o kadar geç çocuk sahibi olanlar var ki herkesin imtihanı başka allahım bizim imtihanımızı kolay eylesin inşaallahDoğru.
Ama bende anne olmak istiyorum
Isyan etme ne sıkıntın war bilmiyorum ama doktorlar bana tüp bebegi önerdi bende kist olduğu için ama ben gene bir umutla doğal yolları deniyorum illaki birgun nasib olur cok şükür bu günlere her gün yeni umutlarla yola devam edicez gelecek aya odaklanDoğru.
Ama bende anne olmak istiyorum
Beraber igne vurulmustuk degilmi adet gunune kac gun wardiBen de adet oldum kızlar bu ay da kısmet olmadı
Walla hersey olabilir dediğin gibi 6gun daha war allahtan umut kesilmez ama sen üzülmemek için kendini hazır tut negatife cok üzücü birden kırmızılar görünce çünküKızlar bugün yazmıştım sabah erken gebelik testinde ikinci silik çizgi çıkmıştı akşam kan testi versin 1.20 cıktı negatif çok üzüldüm ama adet tarihine daha 6 gün var sizce yükselir mi bu değer yoksa boşuna umut etmeyip kabullenmeli miyim negatif olduğunu
Evet beraber 24dünde geçen ay da iğneden 13 gün sonra olmuştum..Ben önce ki adetlerimi baz alarak değil iğneyi baz alarak hesaplıyorum çünkü benim iğneden önce adetlerim düzensizdiBeraber igne vurulmustuk degilmi adet gunune kac gun wardi
Diğer aya hiç umudum kalmadı elim kolum kırıldı resmen Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallahWalla hersey olabilir dediğin gibi 6gun daha war allahtan umut kesilmez ama sen üzülmemek için kendini hazır tut negatife cok üzücü birden kırmızılar görünce çünkü
Canım senin kaçıncı iğnesi buBugun 13gunum test yaptim negatif malesef bu ayda olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?