Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

Pazar günü çatlatma iğnesi oldum. Karnım ve kasıklarım ağrıyo. Mide bulantım da var. İğnenin etkisi. Sizde nasıl etkiler yaptı bu iğne

Pazar günü çatlatma iğnesi oldum. Karnım ve kasıklarım ağrıyo. Mide bulantım da var. İğnenin etkisi. Sizde nasıl etkiler yaptı bu iğne
Evet canım yaklaşık 12-13 gün sürdü bu etki bende.
Ateş karın aşrısı bel ağrısı kasık sancısı
İlk defa vurulduysan oluyormuş böyle

Evet canım yaklaşık 12-13 gün sürdü bu etki bende.
Ateş karın aşrısı bel ağrısı kasık sancısı
İlk defa vurulduysan oluyormuş böyle
Ben 3 yıl önce vurunmuştum bacak ağrısı kasık ağrısı oldu hamileydim. Bugün şiddetli mide bulantısı yaşadım ekstra

Doğru.
Ama bende anne olmak istiyorum
Canım hepimiz anne olmayı istiyoruz ama rabbim kaderinize ne yazdıysa o,dua et sadece dua bi de mücadeleni bırakma sakın..inanki etrafımda o kadar geç çocuk sahibi olanlar var ki herkesin imtihanı başka allahım bizim imtihanımızı kolay eylesin inşaallah

Doğru.
Ama bende anne olmak istiyorum
Isyan etme ne sıkıntın war bilmiyorum ama doktorlar bana tüp bebegi önerdi bende kist olduğu için ama ben gene bir umutla doğal yolları deniyorum illaki birgun nasib olur cok şükür bu günlere her gün yeni umutlarla yola devam edicez gelecek aya odaklan

Kızlar bugün yazmıştım sabah erken gebelik testinde ikinci silik çizgi çıkmıştı akşam kan testi versin 1.20 cıktı negatif çok üzüldüm ama adet tarihine daha 6 gün var sizce yükselir mi bu değer yoksa boşuna umut etmeyip kabullenmeli miyim negatif olduğunu

Walla hersey olabilir dediğin gibi 6gun daha war allahtan umut kesilmez ama sen üzülmemek için kendini hazır tut negatife cok üzücü birden kırmızılar görünce çünkü

Walla hersey olabilir dediğin gibi 6gun daha war allahtan umut kesilmez ama sen üzülmemek için kendini hazır tut negatife cok üzücü birden kırmızılar görünce çünkü
Diğer aya hiç umudum kalmadı elim kolum kırıldı resmen Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…