- 4 Ocak 2021
- 215
- 55
- 18
- 30
- Konu Sahibi Benben1212
-
2nci eger adet olursam 3e geçecem malesef bana kalsa hemen aşılamaya geçmek istiyorum tutma şansı daha yüksekCanım senin kaçıncı iğnesi bu
Hayırlısı olsun ama istek üzerine aşılama yapmıyorlar belli bi süre iğne kullandıktan sonra diye biliyorum yani benim doktorum bana öyle dedi..Bi de geçen ay iğneden kaç gün sonra hastalanmıştın2nci eger adet olursam 3e geçecem malesef bana kalsa hemen aşılamaya geçmek istiyorum tutma şansı daha yüksek
Igneden sonra 19 günümde adet oldumHayırlısı olsun ama istek üzerine aşılama yapmıyorlar belli bi süre iğne kullandıktan sonra diye biliyorum yani benim doktorum bana öyle dedi..Bi de geçen ay iğneden kaç gün sonra hastalanmıştın
Bencede bizim isteğe göre yapmazlar ama genede soylicem gittim deHayırlısı olsun ama istek üzerine aşılama yapmıyorlar belli bi süre iğne kullandıktan sonra diye biliyorum yani benim doktorum bana öyle dedi..Bi de geçen ay iğneden kaç gün sonra hastalanmıştın
Hadi hayırlsıBencede bizim isteğe göre yapmazlar ama genede soylicem gittim de
Bencede bizim isteğe göre yapmazlar ama genede soylicem gittim de
Ben dün hastalandım yazmıştım ya olmadım çok üzülmüştüm acaba o mu etki ettiIgneden sonra 19 günümde adet oldum
Kahve rengi akintin mi oldu nasil adet olduğunu anladin kanama başlayıp durdumuBen dün hastalandım yazmıştım ya olmadım çok üzülmüştüm acaba o mu etki etti
Ben hastalanmadan önce hep beyaz akıntı geliyordu bi de karnımda çok fena ağrı var akıntı da gelince dedim hasta oldumKahve rengi akintin mi oldu nasil adet olduğunu anladin kanama başlayıp durdumu
Benimde bugun akintim war beyazBen hastalanmadan önce hep beyaz akıntı geliyordu bi de karnımda çok fena ağrı var akıntı da gelince dedim hasta oldum
Ya benim bi akıntım oluyor bi duruyor anlamadım tam başlıyor diyorum hasta oldum kesiliyor acaba bi şey mi var diye düşünüyorumBenimde bugun akintim war beyaz
Test warsa evde yarin sabah test yapsanaYa benim bi akıntım oluyor bi duruyor anlamadım tam başlıyor diyorum hasta oldum kesiliyor acaba bi şey mi var diye düşünüyorum
Akıntı devamlı dgl benimde sabah geldi bidaha gelmedi ama benim test negatif malesef zaten umudum da yoktuYa benim bi akıntım oluyor bi duruyor anlamadım tam başlıyor diyorum hasta oldum kesiliyor acaba bi şey mi var diye düşünüyorum
Pazartesine kadar beklicem inat ettim doktorun dediği günden önce yapmamayaTest warsa evde yarin sabah test yapsana
Umududunu kaybetme canım dua et..ben de her ay öyle diyorum ama adet zamanım gecikince yine umutlanıyorum umut hep var Allah’a umut edelim bizAkıntı devamlı dgl benimde sabah geldi bidaha gelmedi ama benim test negatif malesef zaten umudum da yoktu
Şu anlık yok canım sen de durum neKızlar merhaba neler yapıyorsunuz güzel haberler varmıı
Bende iğne oldum beklemedeyim canım 3. Günüm. Bugün kasık bel ağrım varŞu anlık yok canım sen de durum ne
Hadi hayırlısıyla müjdeli haber alırsın bu defaBende iğne oldum beklemedeyim canım 3. Günüm. Bugün kasık bel ağrım var
Umutlanmıyorum canım ama sağolasınHadi hayırlısıyla müjdeli haber alırsın bu defa
Insan yoruluyor bi müddet sonra suan oturmuşum ne iş ne ymk hiç bisey yapmamışım öylece oturmuşum hiç bisey yapasım yok:)Umududunu kaybetme canım dua et..ben de her ay öyle diyorum ama adet zamanım gecikince yine umutlanıyorum umut hep var Allah’a umut edelim biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?