- 4 Ocak 2021
- 215
- 55
- 18
- 30
- Konu Sahibi Benben1212
-
Kiz napalim bıraktığın gibiyiz perişan:)Kızlar merhaba neler yapıyorsunuz güzel haberler varmıı
13. GünUmutlanmıyorum canım ama sağolasınsizin kaçıncı gününüz
Insan yoruluyor bi müddet sonra suan oturmuşum ne iş ne ymk hiç bisey yapmamışım öylece oturmuşum hiç bisey yapasım yok:)
Ah canım deme öylee var bi zamanı gelicek bu yaramazlarKiz napalim bıraktığın gibiyiz perişan:)
Test yaptınmı canım13. Gün
Yok ağrım var diye pazartesine kadar beklicemAh canım deme öylee var bi zamanı gelicek bu yaramazlar
Test yaptınmı canım
İnşallah yerleşme ağrısıdır güzel haberler ver bize canımYok ağrım var diye pazartesine kadar beklicem
Sabah test yaptım çok belirgin değildi şimdi yine yaptım eşime söylemek için o biraz daha silik çıktıİnşallah yerleşme ağrısıdır güzel haberler ver bize canım
Ayy ne diyosunnn varmııSabah test yaptım çok belirgin değildi şimdi yine yaptım eşime söylemek için o biraz daha silik çıktı
Beklememiş idrardan olabilirmi canım silik çıkmasıSabah test yaptım çok belirgin değildi şimdi yine yaptım eşime söylemek için o biraz daha silik çıktı
Olabilir canım bilmiyorum ki eşim şimdi yanımda daha söylemedim söyleyince atarım sana allahım sana da tez sizaman da sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşaallahBeklememiş idrardan olabilirmi canım silik çıkması
Amin canım.rabbim seninde daimi etsin kucağına almauı nasip etsin hayırlı evlat olsunnOlabilir canım bilmiyorum ki eşim şimdi yanımda daha söylemedim söyleyince atarım sana allahım sana da tez sizaman da sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşaallah
Amin canım amin sizlere de özel olarak dua edecek ettiricem hayırlısıyla hastaneye gidip kanda da test yaptırsam içim rahat edecekAmin canım.rabbim seninde daimi etsin kucağına almauı nasip etsin hayırlı evlat olsunn
Ah canım Allah razı olsun sende benim duamdasınAmin canım amin sizlere de özel olarak dua edecek ettiricem hayırlısıyla hastaneye gidip kanda da test yaptırsam içim rahat edecek
İlki sabah uyanır uyanmaz olanAh canım Allah razı olsun sende benim duamdasıngüzel haberlerini bekliyorum
Ayy canım bu bariz ben burdayım diyo bebişinnİlki sabah uyanır uyanmaz olan
14. GünAyy canım bu bariz ben burdayım diyo bebişinnay çok sevindim. Sen silik deyince bende baya silik sandım. Bugün kaçıncı günündüü
Yaa çok güzel bence beta 50 falan vardır bu teste göre. Biran önce kanda ver kesinleşsin kuzum14. Gün
Yarın gideceğim inşaallah hayırlı haber alırım ordanda biraz ağrım var ama korkuyorumYaa çok güzel bence beta 50 falan vardır bu teste göre. Biran önce kanda ver kesinleşsin kuzum
Dinlen canım iş yapma fazla yerleşmeye çalışıyodurYarın gideceğim inşaallah hayırlı haber alırım ordanda biraz ağrım var ama korkuyorum
Bakalım hayırlısı olsun inşaallah Allah’ıma emanetDinlen canım iş yapma fazla yerleşmeye çalışıyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?