Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tabiki çok stresli ama tüp bebekte de şans %50 ve oda uzun sürüyor yumurta geliştirme toplama rahim dinlendirme falan bı kaç ayı buluyo diye biliyorum tüp bebeğin sana enjekte edilmesi hayırlısı bu ay bı dinlen arastirmani yap ona göre karar verirsin hayırlısi olur umarım sizin için .
Benim cuma günü 13. Günüm randevu aldım gidip kan vericem ama sanki zaman durdu . Beyaz akıntım devam ediyo normal adet günüm 4 gün geçti ama çatlatma iğnesinden mi yada kullandığım haptan mi bilmiyorum içimde farklı bı his var sanki pozitif sonuç alicakmisim gibi

Agrin devam ediyomu gectimi

Anlık sancı geliyordu o kayboldu ama bel ağrım var sanki bide beyaz akıntım devam ediyo sen ne durumdasın belirtilerin var mı test ne zmaan
11. Gunum sanirim sizinle 1 gun aramiz var gogusteki agri azaldi kisiklarimda hafifledi ama karin altim bi tuhaf

Benim yarın 11. Günüm test aldım yarın gizli kaçak yapicam ne zaman test yapicaksn

Erken ama en azından evde bı test yapmak istiyorum çok merak ediyorum zaten cuma günü kan vericem inşallah güzel haber veririz birbirimize
Yapma bende catliyorum merakimdan ayni seyleri yasadigimiz icin en azindan 13. Gunu yap bu arada catlatma ignesini ben 13de yapmistim15inde asilama oldum

Evet tüp bebekte uzun ama napalim yine 2 ay kafadan geciyor.. Hadi inşallah pozitiftir son gün çok zor geçiyor gerçekten hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyorum Rabbim uğraştırmasın sağsalim bebeğimizi kucağımıza alalım hep birlikte

Amin inşallah celenk seninde guzel haberlerini bekliycez Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Yapma bende catliyorum merakimdan ayni seyleri yasadigimiz icin en azindan 13. Gunu yap bu arada catlatma ignesini ben 13de yapmistim15inde asilama oldum
Şuan bile zor duruyorum sabah ilk idrarla yapıyım diye bekliyorum ben 14 iğne 16 aşılama oldum olsun negatifte çıksa kanı yine vericem . Evet seninle belirtilerimiz eşit gibi gitti bakalım hayırlısı

Hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum umut olsun bizede
İnşallah ama umut hep var olsun iki ay üst üste yumurtam büyümedi ultrasondan eve gelirdim esim sorardı ve ben ağlardım 3. Ay yumurta oluştu ama geri küçüldü aşılama iptal edilicekti cuma gunu bir kere daha gel bakalım dediler ve ben umutsuzlukla gittim bu ayda aşılama olmayacam diye ama çok şükür 19 mm yumurta çıktı meydana ve akşamına çatlatma iğnesi oldum ve şimdi test için gün sayıyorum umut hep var olsun içimizde ki yıkılmayalim

Amin inşallah hepimiz güzel haber alalım birbirimize bol bol dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…