- 1 Kasım 2021
- 461
- 362
- 53
- 29
Tabiki çok stresli ama tüp bebekte de şans %50 ve oda uzun sürüyor yumurta geliştirme toplama rahim dinlendirme falan bı kaç ayı buluyo diye biliyorum tüp bebeğin sana enjekte edilmesi hayırlısı bu ay bı dinlen arastirmani yap ona göre karar verirsin hayırlısi olur umarım sizin için .İstanbul’da devlet hastaneleri aşırı yoğun ve pandemiden dolayı birazda korkuyorum aslında benimde evlilik tarihim tutmuyo devlet raporuna ama 35 yaşındayım doktorumda zaman kaybetme 1-2 sene sonra yumurtalıklar daha cok tembelleşirse tüp bebekde zor olur dedi ondan zaman kaybetmek istemiyorum bi kaç hastaneyle görüşüp fiyat alicam sonrasinda ona gore karar vericem bide cok stresli zamanlar biliyosunuz beklemek ilaclar ayri yıpratıyor cok stres yapıyorum bu ay zaten biraz dinlenicem önümüzdeki ay tekrar devam ederim kac gun var senin sonucuna
Devamli olursa kotu dr ye sorman gerekirAşılamam dündü benim bugün geldi canım
Agrin devam ediyomu gectimiTabiki çok stresli ama tüp bebekte de şans %50 ve oda uzun sürüyor yumurta geliştirme toplama rahim dinlendirme falan bı kaç ayı buluyo diye biliyorum tüp bebeğin sana enjekte edilmesi hayırlısı bu ay bı dinlen arastirmani yap ona göre karar verirsin hayırlısi olur umarım sizin için .
Benim cuma günü 13. Günüm randevu aldım gidip kan vericem ama sanki zaman durdu . Beyaz akıntım devam ediyo normal adet günüm 4 gün geçti ama çatlatma iğnesinden mi yada kullandığım haptan mi bilmiyorum içimde farklı bı his var sanki pozitif sonuç alicakmisim gibi
Anlık sancı geliyordu o kayboldu ama bel ağrım var sanki bide beyaz akıntım devam ediyo sen ne durumdasın belirtilerin var mı test ne zmaanAgrin devam ediyomu gectimi
11. Gunum sanirim sizinle 1 gun aramiz var gogusteki agri azaldi kisiklarimda hafifledi ama karin altim bi tuhafAnlık sancı geliyordu o kayboldu ama bel ağrım var sanki bide beyaz akıntım devam ediyo sen ne durumdasın belirtilerin var mı test ne zmaan
Adet gunumde bugundu bilmiyorum merakta ediyorum tuttumu yoksa fitildenmi11. Gunum sanirim sizinle 1 gun aramiz var gogusteki agri azaldi kisiklarimda hafifledi ama karin altim bi tuhaf
Benim yarın 11. Günüm test aldım yarın gizli kaçak yapicam11. Gunum sanirim sizinle 1 gun aramiz var gogusteki agri azaldi kisiklarimda hafifledi ama karin altim bi tuhaf
Ayyy hadi inşallah tutmuştur benimde normalde bugün adetimin 4. Günüydu ama olmadımAdet gunumde bugundu bilmiyorum merakta ediyorum tuttumu yoksa fitildenmi
Seninle ayniyiz hatice hanim insallah tutmustur yarin erken degilmi bende meraktan catliyorum ama ne yapsam bilemedimAyyy hadi inşallah tutmuştur benimde normalde bugün adetimin 4. Günüydu ama olmadım
Ikimizde guzel bi haber veririz herkeze umut oluruz inşallahAyyy hadi inşallah tutmuştur benimde normalde bugün adetimin 4. Günüydu ama olmadım
İnşallah devam etmez dünden kalan muhtemelen bekleyince kahverengi oldu heralde kısmet artıkDevamli olursa kotu dr ye sorman gerekir
Erken ama en azından evde bı test yapmak istiyorum çok merak ediyorum zaten cuma günü kan vericem inşallah güzel haber veririz birbirimizeSeninle ayniyiz hatice hanim insallah tutmustur yarin erken degilmi bende meraktan catliyorum ama ne yapsam bilemedim
Benim yarın 11. Günüm test aldım yarın gizli kaçak yapicamne zaman test yapicaksn
Yapma bende catliyorum merakimdan ayni seyleri yasadigimiz icin en azindan 13. Gunu yap bu arada catlatma ignesini ben 13de yapmistim15inde asilama oldumErken ama en azından evde bı test yapmak istiyorum çok merak ediyorum zaten cuma günü kan vericem inşallah güzel haber veririz birbirimize
Evet tüp bebekte uzun ama napalim yine 2 ay kafadan geciyor.. Hadi inşallah pozitiftir son gün çok zor geçiyor gerçekten hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyorumTabiki çok stresli ama tüp bebekte de şans %50 ve oda uzun sürüyor yumurta geliştirme toplama rahim dinlendirme falan bı kaç ayı buluyo diye biliyorum tüp bebeğin sana enjekte edilmesi hayırlısı bu ay bı dinlen arastirmani yap ona göre karar verirsin hayırlısi olur umarım sizin için .
Benim cuma günü 13. Günüm randevu aldım gidip kan vericem ama sanki zaman durdu . Beyaz akıntım devam ediyo normal adet günüm 4 gün geçti ama çatlatma iğnesinden mi yada kullandığım haptan mi bilmiyorum içimde farklı bı his var sanki pozitif sonuç alicakmisim gibi
Amin inşallah celenk seninde guzel haberlerini bekliycez Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinEvet tüp bebekte uzun ama napalim yine 2 ay kafadan geciyor.. Hadi inşallah pozitiftir son gün çok zor geçiyor gerçekten hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyorumRabbim uğraştırmasın sağsalim bebeğimizi kucağımıza alalım hep birlikte
Hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum umut olsun bizedeBenim yarın 11. Günüm test aldım yarın gizli kaçak yapicamne zaman test yapicaksn
InşallahHayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum umut olsun bizede
Şuan bile zor duruyorumYapma bende catliyorum merakimdan ayni seyleri yasadigimiz icin en azindan 13. Gunu yap bu arada catlatma ignesini ben 13de yapmistim15inde asilama oldum
İnşallah ama umut hep var olsun iki ay üst üste yumurtam büyümedi ultrasondan eve gelirdim esim sorardı ve ben ağlardım 3. Ay yumurta oluştu ama geri küçüldü aşılama iptal edilicekti cuma gunu bir kere daha gel bakalım dediler ve ben umutsuzlukla gittim bu ayda aşılama olmayacam diye ama çok şükür 19 mm yumurta çıktı meydana ve akşamına çatlatma iğnesi oldum ve şimdi test için gün sayıyorum umut hep var olsun içimizde ki yıkılmayalimHayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum umut olsun bizede
Amin inşallah hepimiz güzel haber alalım birbirimize bol bol dua edelimEvet tüp bebekte uzun ama napalim yine 2 ay kafadan geciyor.. Hadi inşallah pozitiftir son gün çok zor geçiyor gerçekten hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyorumRabbim uğraştırmasın sağsalim bebeğimizi kucağımıza alalım hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?