Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de anlatayım kızlar spekulum acitmiyor canımı katater girerken ince bir sızı oldu sonrası rahattı tek sorun benim için idrara sıkışık olmaktı kaçırır diye korkuyor insan
Ben 10 dk yattım, doktorum günlük hayatına geri dön dedi,gün boyu yat gibi bir şey demedi.layrica progestan fitil verdi adet olana kadar kullanacakmisim P pinguuu Insolsun

Bana da progestan hap verdi canım bana da sadece spekuluma takılırken biraz soğuk geldi Bi sızı oldu sonra hiç bişey hissetmedim yani so uç olarak insanın içine incede olsa Bişey giriyor aça çok şükür bişey anlamadık canım Allah a nin şükür bende de bi gaz vardı nedense bende onu kaçırıcam diye korktum o daha kötü

Bi de şu harfleri düzgün yazsa çok güzel olacak parmaklarım eksin dokunuyor... Progestanı içtim biraz sersemlik var doktor da söylemişti zaten

Insolsun progesteronu akşam kullan, diğer gün sabah akşam dedi Dr um. Birde yarın ilişki olsun dedi sadece yaw bende idrar kacitirim diye korktum

Insolsun progesteronu akşam kullan, diğer gün sabah akşam dedi Dr um. Birde yarın ilişki olsun dedi sadece yaw bende idrar kacitirim diye korktum
Doktor bişey demedi ama bende aşılamadan 2 saat sonra kullandım problem olur mu acaba bankada yarın ve ertesi gün ilişki dedi bugün dinlen dedi

Aaa bana kimse Progestan kullan demedi. 3 gün iliski olsun dendi sadece.acaba etkiliyor mu ilaç kullanmam.

Aaa bana kimse Progestan kullan demedi. 3 gün iliski olsun dendi sadece.acaba etkiliyor mu ilaç kullanmam.
Progestan eğer döllenme olursa bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş canım öyle dedi doktor

Hadi hayırlısı olsun Güzel haberlerle kanama ertesi gün geciyor

Çalışıyorum işteyim
Yeni görüyorum mesajı canım dinleseydin keşke ben dün ve bugün izin aldım ama olsun sorun olmaz normal hayatınıza devam edin diyolar zaten daha iyi kafanda kurup durmazsın bari işle meşgul olursun

Gecmis olsun hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…