Hayirlisi olur inşallah duramiyosun farkindayim ne diyim neticeyi yazarsin ama erken bak 3 guncuk bari bekle yaŞuan bile zor duruyorumsabah ilk idrarla yapıyım diye bekliyorum ben 14 iğne 16 aşılama oldum olsun negatifte çıksa kanı yine vericem . Evet seninle belirtilerimiz eşit gibi gitti bakalım hayırlısı
Direk kan geldi akıntı ile. Kırmızı kırmızıOlabilir canım doktorlar normal diyo zaten ama benimki böyle kahverengi akıntı gibi peçete geldi çok bi de çamaşırımda 1-2 nokta.. Senin nasıl oldu şimdi yok ama dimi
Bir ara başka bir sey için kullanmıştım. Baş dönmesi uyku hali sersemlik yapmıştı. Sarhoş gibi dolaşıyorumdumKızlar progesteron ilacı yan etki yaşayan var mı varsa neler yaşıyorsunuz?
Bekleyebilirsem beklerim inşallahHayirlisi olur inşallah duramiyosun farkindayim ne diyim neticeyi yazarsin ama erken bak 3 guncuk bari bekle ya
Var canım sersemlik yapıyor ve inanki göz kapaklarım düşüyor sanki.. Birde baş dönmesi bakalım yarın işte napıcam nasıl dayanıcamKızlar progesteron ilacı yan etki yaşayan var mı varsa neler yaşıyorsunuz?
Bende kullandım fitil olarak kullanıldığında hic bir yan etkisi olmuyor hap olarak kullanıldığında sersem gibi yapıyorKızlar progesteron ilacı yan etki yaşayan var mı varsa neler yaşıyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorumVar canım sersemlik yapıyor ve inanki göz kapaklarım düşüyor sanki.. Birde baş dönmesi bakalım yarın işte napıcam nasıl dayanıcam
Canım aşılamayı ne zaman yaptırdın? Gebelik belirtilerine benziyor.Merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorumben de progestan kullanıyorum fitil olarak bir iki gün kabızlık yaşadım bide göğüs hassiyetim var. Ama şişkinlik yok sadece göğüs uçlarım bide çevresi dokununca sızlıyor. Progestandan sanırım bu belirtiler olan var mı
Ben de fitil olarak kullanıyorum da öyle sersemlik uyku hali olmadı hiç yan etki olmayınca sizlere sormak istedimBende kullandım fitil olarak kullanıldığında hic bir yan etkisi olmuyor hap olarak kullanıldığında sersem gibi yapıyor
19. Ocakta oldu 1 hafta oldu. Göğüs hassiyetim 2 gündür var. Gebelik için erken değil mi bilemedim. Yan etkilerinde de yaziyo göğüs hassiyeti. Bide şişlik yok sadece sizliyo çok. Pek umudum yok ama biliyorum. İlk aşılamamCanım aşılamayı ne zaman yaptırdın? Gebelik belirtilerine benziyor.
Aynı gün aşılama olmuşuz :) ben progestron kullanmadığım halde ilk günden beri belirtilerim var. Kasık bel ağrısı, uyku hali mevcut. Psikolojik mi vücudumu çok mu dinliyorum bilmiyorum. İnşalalh güzel haberler alırız.19. Ocakta oldu 1 hafta oldu. Göğüs hassiyetim 2 gündür var. Gebelik için erken değil mi bilemedim. Yan etkilerinde de yaziyo göğüs hassiyeti. Bide şişlik yok sadece sizliyo çok. Pek umudum yok ama biliyorum. İlk aşılamam
İnşallah 1 seneyi geçti bir kere doğal hamile kalmıştım kalbi durdu kürtaj oldum. Sonra bir daha nasip olmadı. Ben de piskolojik diye düşünüyorum hep. Progestan da yan etki yapıyor dediler. İyice umudum kalmadı. Kasik ağrisi arada oluyo sızlıyor. Allah yüzümüze baksın inşallahAynı gün aşılama olmuşuz :) ben progestron kullanmadığım halde ilk günden beri belirtilerim var. Kasık bel ağrısı, uyku hali mevcut. Psikolojik mi vücudumu çok mu dinliyorum bilmiyorum. İnşalalh güzel haberler alırız.
Güzel haberleri almak nasip olsun inşallah. Haftaya bugün belli olucak bakalımİnşallah 1 seneyi geçti bir kere doğal hamile kalmıştım kalbi durdu kürtaj oldum. Sonra bir daha nasip olmadı. Ben de piskolojik diye düşünüyorum hep. Progestan da yan etki yapıyor dediler. İyice umudum kalmadı. Kasik ağrisi arada oluyo sızlıyor. Allah yüzümüze baksın inşallahhayırlı haberler canıümit
Aynen benim de 2 Şubat dedi. Ama ben 10. Gün yani c.tesi idrar testi yapmaya baslicam bakalim çarşambaya kadarGüzel haberleri almak nasip olsun inşallah. Haftaya bugün belli olucak bakalım
Ben yeni başladım canım henüz bu belirtiler yokMerhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorumben de progestan kullanıyorum fitil olarak bir iki gün kabızlık yaşadım bide göğüs hassiyetim var. Ama şişkinlik yok sadece göğüs uçlarım bide çevresi dokununca sızlıyor. Progestandan sanırım bu belirtiler olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?