- 1 Kasım 2021
- 461
- 362
- 53
- 29
Teşekkür ederim abla bende kan vermek için sabırsızlanıyorum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 9 ay boyunca hep yürekten dua edicem isteyenler için inşallahAyy hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin bekliyorum sonuçlarınızı bende
İnşallah bakalım canım önce senden bekliyoruz hayırlı haberleri bize umut olHadi inşallah güzel haber verirsiniz inşallah bende sizden bigun önce aşılama oldum bugün 11 benim
İnşallah canım yarin kan vericem netlesicek sonuç bakalım hayırlısı ama umudunuzu kaybetmeyin bu benim ilk aşılamamİnşallah bakalım canım önce senden bekliyoruz hayırlı haberleri bize umut ol
Selam, benim daha çok erken 3 gün oldu, hafif bel ağrısı bazen bazen sağ kasığımda batma oluyor ama iğne etkisi d olabilir, seni çok merak ediyorum pozitif gör de umut ol bizeKızlar gunaydin test yapan güzel haberi olan belirtileri olan var mı merak ediyorum sizleri
Canım sen progestan kullanıyor musun ama fitil değil kapsül bende acayip baş dönmesi yapıyor nereye baktığım belli değil ysmi o dereceSelam, benim daha çok erken 3 gün oldu, hafif bel ağrısı bazen bazen sağ kasığımda batma oluyor ama iğne etkisi d olabilir, seni çok merak ediyorum pozitif gör de umut ol bize
Aaa maşallah güzel geçer umarım test gününe kadar zaman aşılamadan bi kaç gün sonra olmuştu benim sancılarım ama anlık saniyelik bişeydi. Bugün benim bel ağrım var ve koyu renkli akıntım var acaba adet mi olcam diye düşünüyorum geç döllenme olduysa bı adet gorebiliyorsun diye biliyorum yarın olsa da kan versem diye bekliyorumSelam, benim daha çok erken 3 gün oldu, hafif bel ağrısı bazen bazen sağ kasığımda batma oluyor ama iğne etkisi d olabilir, seni çok merak ediyorum pozitif gör de umut ol bize
Akıntın nasıl renkli mi yoksa direk su gibi miKızlar selam progestan fitil kullaniyorum aşılamanın 9. Günü. bugün inanılmaz akıntım var su gibi ani hareketlerde oluyor. Fitil mi yapıyor acaba. Fitil kullanan var mi aynı belirtilerde
Canım beyaz gibi sıvı da aynı zamanda renkli değil. Biraz fazla sulu gibi evetAkıntın nasıl renkli mi yoksa direk su gibi mi
Doktor kapsül verdi diye değiştirmedim canım 12 gün kullanıcam sabredicem artıkInsolsun canım ben fitil kullanıyorum yani aynı ilaci istersen fitil istersen ağızdan kullanılyorsun sen de fitil olarak kullan çok yan etki yapiyorsa, ben yan etki yasamiyorum
Bunu verdi bana istersen fitil istersen ağızdan kullanılıyomuşDoktor kapsül verdi diye değiştirmedim canım 12 gün kullanıcam sabredicem artık
Selam cogu kullaniyo fitili o yapiyo olabilir bende beyaz beyaz geliyo agrilarin devam ediyomuKızlar selam progestan fitil kullaniyorum aşılamanın 9. Günü. bugün inanılmaz akıntım var su gibi ani hareketlerde oluyor. Fitil mi yapıyor acaba. Fitil kullanan var mi aynı belirtilerde
Aaa bana bunun aynısının 100 mg olanını verdi sabah akşam dedi küçükcük nohut gibi bişey zaten dimi canım sorayım bakayım mahvetti beni işte ayakta duramıyorum kovulucam yaniBunu verdi bana istersen fitil istersen ağızdan kullanılıyomuş
Ahhh aahhh inşallah canım Rabbim hepimizi güldürsün inşallah benim adet öncesi gibi belim ağrıyor 10 gün kala başlar hep yine başladı Allahım hayırlara çevirsin inşallahBen de 7 şubat i bekliyorum. Ek ilac verilmedigi icin son 2 gundur normal hayatimdayim.
Düsunuyorum ki bir mucize olsa ve bu konuda yazıp bekleyen hepimiz test günümüzde hamile olduğumuzu öğrensek. Negatif sonucu gören arkadaşlarım da sonra ki ilk denemede görse ne kadar da harika olurduallahim hayirlisiyla çok çok amin
Evet sor alttan kullan hiç yan etkisi yokAaa bana bunun aynısının 100 mg olanını verdi sabah akşam dedi küçükcük nohut gibi bişey zaten dimi canım sorayım bakayım mahvetti beni işte ayakta duramıyorum kovulucam yani
Aşılama günü ve sonraki gün sancidan perişan oldum. Ama şuan toparladım. Hepimiz için inşallah hayırlısı olur. Yuzlerimiz gülsün inşallahAhhh aahhh inşallah canım Rabbim hepimizi güldürsün inşallah benim adet öncesi gibi belim ağrıyor 10 gün kala başlar hep yine başladı Allahım hayırlara çevirsin inşallah
Tamam canım sağolEvet sor alttan kullan hiç yan etkisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?