Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama günü ve sonraki gün sancidan perişan oldum. Ama şuan toparladım. Hepimiz için inşallah hayırlısı olur. Yuzlerimiz gülsün inşallah
Benim aşılama günü hiç ağrım olmadı aşılamada çok kolay oldu gerçi anlamadan bitti işlem bel ağrısı normalde de olur ondan kokuyorum işte

Selam cogu kullaniyo fitili o yapiyo olabilir bende beyaz beyaz geliyo agrilarin devam ediyomu 13. Gunum benimde hayirlisi inşallah erken test yapma sakin sabretmek cok zor ama sabir
Walla çok ağrım yok canım aslında arada böyle kasıkta sızım sızım sızlama oluyo regl gibi. Göğüslerim de hafif hassasiyet var çok şiş değil ama biraz büyüdü sanki yada bana öyle geliyor bugün ovulasyon testi yaptım negatif iğnenin etkisi geçmiş yarın başlarım dedim ama gebelik testine tam da emin olamadım eşim yapma diyor. 35 yaşındayım ilk aşılamam Hayırlısı olsun senin bitmiş zaman az kalmis artık hayırlı haberler inşallah

Cogumuzda ayni belirtiler oluyo batma agri uyku hali hayirlisi hepimiz icin insallah normal testede baslama negatif cikar bekle bence denedim moralim bozuldu bakalim yarin test yapcam adada yasadigim icin kan testi yok burada p.tesi marmaraya gecip kan vericem adetimde 3 gun gecti gunumde c.tesi 15 olcak hayirlisi haber veririm buradan yasini hic takma bende 37 yim bi oglum var bu ikinci evliligim haliyle istiyo ve bende ilkinde yasayamadigim icin istiyorum Rabbim hepimizin kucagini bos birakmasin

İnşallah hayırlısı bakalım. Hayırlı haberler hepimize
İnşallah yarın ben kan vericem inşallah guzel haber vermek nasip olur erken gebelikte çok ince çizgi belirgi ama dün akşamdan beri koyu akıntım var sanki adet oluyomus gibi o yüzden çok muallakta kaldım sevinemiyorum bile kan sonucunu görmeyince

Moralini bozma hemen yarin guzel bi netice alirsin inşallah

Belki yerleşme kanamasıdir canım inşallah. Benim oğlum da olmuştu. 11 yaşında bir oğlum var. Bildiğin ben regl oldum sanmıştım hatta Dr a gittiğimizde ben regl oldum hamile olamam demiştim kahverengi şeklinde gelmişti ped falan taktım yani. Hayırlısı bakalım stres yapma.

Günaydın kızlar ben kanımı verdim sonuç bekliyorum ama çok stresliyim keşke evde test yapmasaydim
Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin stres yapma inşallah güzel haber verirsin ne zaman belli olucak sonuç

Günaydın kızlar ben kanımı verdim sonuç bekliyorum ama çok stresliyim keşke evde test yapmasaydim
Gunaydin hatice sakin ol diycem ama biliyorum olamiycaksin evde test yapma dedim yaptin bende yaptim ben negatif gordum oglen gemiyle gecip kan vericem adetimde gecti cunku bide idrar kaset kit erken test degil normaldi inşallah ikimizde hepimiz guzel haberler veririz

Hadi bak belki yerlesme kanamasidir seninki benimkide erken gebelik test kiti olmadigi icin cikmamistir kanda herseyi net gorucez umudunu yitirme bakalim oglen vericem ne zaman cikar orda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…