Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok p.tesi gunleri sadece kan verilebiliyomus balikesire gonderilip carsamba sonuclaniyomus sinir oldum p.tesi erdege direk gider verir ogrenirim ne yapiyim
Aaaa kötü olmuş o nasıl bı sistemmis erken gebelik al yada boşver bekle diğer ay adet olmazsan o zmn guzel bı değerle ogrenirsin

Aaaa kötü olmuş o nasıl bı sistemmis erken gebelik al yada boşver bekle diğer ay adet olmazsan o zmn guzel bı değerle ogrenirsin
bekleyememki erken test alip p.tesi hem onu yapcam hem p.tesi kan vericem duramam adanin sartlari malesef

bekleyememki erken test alip p.tesi hem onu yapcam hem p.tesi kan vericem duramam adanin sartlari malesef
İnsanın içi içine sigmiyo duramiyo ki ama bence kendini strese sokma rahat rahat bekle inşallah güzel haber verirsin bize erken test bile olsa demekki guvenilmiyormus

İnsanın içi içine sigmiyo duramiyo ki ama bence kendini strese sokma rahat rahat bekle inşallah güzel haber verirsin bize erken test bile olsa demekki guvenilmiyormus
Yok bi daha erken testmi asla sende yapma negatif ciksa bile hemen tekrarliycam kismet olursa ama devlette nasil yapiliyo ozel biraz masrafli

Senin erken gebelik testinde silik çizgi çıkmıştı değil mi canım ?

Bende 17 ocakta zeynep kamilde yaptırdım aşılama vugün 11. Günün adetim bi gün gecikti 2-3 gün sonra test ypacağim inşallah pozitiftir kızlar allah isteyen herkese nasip etsin

Hadi bakalım inşallah senin sonucun güzel olur benim sonucum negatif çıktı
Canim benim ya hiç üzülme. Birinci aşılama da şans %15-20 , ikinci aşılamada %40 civarı diyolar. Ben de bu ay olmazsa ikinci ay nasipse olcak diyorum Allah hepimizin yüzüne baksın inşallah

Yok bi daha erken testmi asla sende yapma negatif ciksa bile hemen tekrarliycam kismet olursa ama devlette nasil yapiliyo ozel biraz masrafli
Devlet hastanesi infertilite bölümü ne gidiyorsun orası zaten senin tahlillerini yaptırdıktan sonra sonuçlarına göre aşılamaya ya da tüp bebeğe yönlendiriyor. Bugün zaten kan vermiştim ya ben bir de 2. günümdü hemen ultrasona soktu daha sonrasında reçetemi yazdı benim hapla aşılama hakkım bitti şimdi 2 kere de iğneli aşılama hakkım var bugun gonol f yazdı aldım salı günü tekrar yumurta kontrolüne gideceğim. Devletin şu yönü güzel hastane parası ya da doktor parası vermiyorsun sadece yazdıkları reçete ücreti oluyor

Canim benim ya hiç üzülme. Birinci aşılama da şans %15-20 , ikinci aşılamada %40 civarı diyolar. Ben de bu ay olmazsa ikinci ay nasipse olcak diyorum Allah hepimizin yüzüne baksın inşallah
Amin canım inşallah Allah'tan ümit kesilmez belki tedaviyi bırakınca kendiliginden olacak yarının ne getireceğini bilmiyoruz

Teşekkür ederim cok guzel anlatmissin

Kızlar sizden hayırlı haberleri duyarız inşallah Allahın izniyle olmasada umudunuzu yitirmeyelim Allahım hepimizin kucağını bebişlerle doldursun isteyen herkese nasip etsin Dualarım sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…