Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet evde yaptım ama tekrar yapmadım yanıldım mi yada test mi yanılttı diye düşünüyorum adet başlangıci gibi kanamam da var biraz anlamadım ki hala sonuçta çıkmadı şans ya normalde on kere çıkardı e nabiza düşerdi hala yok 1.30 da geri gidecem doktora

Hadi bak belki yerlesme kanamasidir seninki benimkide erken gebelik test kiti olmadigi icin cikmamistir kanda herseyi net gorucez umudunu yitirme bakalim oglen vericem ne zaman cikar orda bilmiyorum
Kanamam baslamasa emindim pozitif çıkacak diye ama kanama kafamı karistirdi. İnşallah seninde güzel sonuç çıkar bugün ikimiz içinde güzel sonuçlar çıksın inşallah

Kanamam baslamasa emindim pozitif çıkacak diye ama kanama kafamı karistirdi. İnşallah seninde güzel sonuç çıkar bugün ikimiz içinde güzel sonuçlar çıksın inşallah
Amin inşallah 2de cikar sonuc acele etme bende oglen gecicem inşallah oglen alirlar kani

Aglayamadim bile o kadar negatif beklemiyodum
bende birazdan vericem gemideyim herserde vardir bi hayir umidini yitirme kiyamam belki bende ayni sonucu alicam bende uzulucem ama umidimi yitirmiycem Rabbimin vardir bi bildigi

bende birazdan vericem gemideyim herserde vardir bi hayir umidini yitirme kiyamam belki bende ayni sonucu alicam bende uzulucem ama umidimi yitirmiycem Rabbimin vardir bi bildigi
Adet olamama sebebim pozitiflik yoksa stres cok yaptim ondan yada fitilden adet olacak gibi agrim vardi son iki gune kadar oda gecti ben anlamadim bisey ustelik sadece geceleri bu agri vardi

Adet olamama sebebim pozitiflik yoksa stres cok yaptim ondan yada fitilden adet olacak gibi agrim vardi son iki gune kadar oda gecti ben anlamadim bisey ustelik sadece geceleri bu agri vardi
Umarım pozitif çıkar en azından senin için seviniriz ben şimdi tekrar gidiyorum hastaneye yeni ay yeni umut gibi tekrar aşılama bolumune reçete yazdırıp yumurta takibine

Umarım pozitif çıkar en azından senin için seviniriz ben şimdi tekrar gidiyorum hastaneye yeni ay yeni umut gibi tekrar aşılama bolumune reçete yazdırıp yumurta takibine
Hadi hayirlisi umidini yitirme ikincide sans daha yuksek oluyomus ozeldemi yaptiriyosun bide ciplimi

Hayirlisi ne diyim o zaman a kadarda idrarda cikar sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…