- 1 Kasım 2021
- 461
- 362
- 53
- 29
Evet evde yaptım ama tekrar yapmadım yanıldım mi yada test mi yanılttı diye düşünüyorum adet başlangıci gibi kanamam da var biraz anlamadım ki hala sonuçta çıkmadı şans ya normalde on kere çıkardı e nabiza düşerdi hala yok 1.30 da geri gidecem doktoraGunaydin hatice sakin ol diycem ama biliyorum olamiycaksin evde test yapma dedim yaptin bende yaptim ben negatif gordum oglen gemiyle gecip kan vericem adetimde gecti cunku bide idrar kaset kit erken test degil normaldi inşallah ikimizde hepimiz guzel haberler veririz
Kanamam baslamasa emindim pozitif çıkacak diye ama kanama kafamı karistirdi. İnşallah seninde güzel sonuç çıkar bugün ikimiz içinde güzel sonuçlar çıksın inşallahHadi bak belki yerlesme kanamasidir seninki benimkide erken gebelik test kiti olmadigi icin cikmamistir kanda herseyi net gorucez umudunu yitirme bakalim oglen vericem ne zaman cikar orda bilmiyorum
Amin inşallah 2de cikar sonuc acele etme bende oglen gecicem inşallah oglen alirlar kaniKanamam baslamasa emindim pozitif çıkacak diye ama kanama kafamı karistirdi. İnşallah seninde güzel sonuç çıkar bugün ikimiz içinde güzel sonuçlar çıksın inşallah
Umudumu yitirmistim bende adetim gecikince agrim olup oyle tekrar umitlendimAmin inşallah 2de cikar sonuc acele etme bende oglen gecicem inşallah oglen alirlar kani
Rabbim umudumuzu kaybettirmesin inşallah hayırlı sonuçlar alırız önce gideceğiniz hastaneyi arasanız öğleden snra almazlarsa boşuna gitmiş olmayınUmudumu yitirmistim bende adetim gecikince agrim olup oyle tekrar umitlendim
Adada yasamanin zorluklari arattiriyorum simdi haklisinRabbim umudumuzu kaybettirmesin inşallah hayırlı sonuçlar alırız önce gideceğiniz hastaneyi arasanız öğleden snra almazlarsa boşuna gitmiş olmayın
Aynen araştır boşuna yol gitmeAdada yasamanin zorluklari arattiriyorum simdi haklisin
11 e kadar test aliyolarmis acil olmadigi surece almiyolarmis bakalim rica etcezAynen araştır boşuna yol gitme
Hadi bakalım inşallah senin sonucun güzel olur benim sonucum negatif çıktı11 e kadar test aliyolarmis acil olmadigi surece almiyolarmis bakalim rica etcez
Ya uzulme yeniden denersin 2.de sans daha cok artiyomus ben olmazsa ara vermeden denemeyi dusunuyorumHadi bakalım inşallah senin sonucun güzel olur benim sonucum negatif çıktı
Aglayamadim bile o kadar negatif beklemiyodumYa uzulme yeniden denersin 2.de sans daha cok artiyomus ben olmazsa ara vermeden denemeyi dusunuyorum
Aglayamadim bile o kadar negatif beklemiyodum
Adet olamama sebebim pozitiflik yoksa stres cok yaptim ondan yada fitilden adet olacak gibi agrim vardi son iki gune kadar oda gecti ben anlamadim bisey ustelik sadece geceleri bu agri vardibende birazdan vericem gemideyim herserde vardir bi hayir umidini yitirme kiyamam belki bende ayni sonucu alicam bende uzulucem ama umidimi yitirmiycem Rabbimin vardir bi bildigi
Umarım pozitif çıkar en azından senin için seviniriz ben şimdi tekrar gidiyorum hastaneye yeni ay yeni umut gibi tekrar aşılama bolumune reçete yazdırıp yumurta takibineAdet olamama sebebim pozitiflik yoksa stres cok yaptim ondan yada fitilden adet olacak gibi agrim vardi son iki gune kadar oda gecti ben anlamadim bisey ustelik sadece geceleri bu agri vardi
Hadi hayirlisi umidini yitirme ikincide sans daha yuksek oluyomus ozeldemi yaptiriyosun bide ciplimiUmarım pozitif çıkar en azından senin için seviniriz ben şimdi tekrar gidiyorum hastaneye yeni ay yeni umut gibi tekrar aşılama bolumune reçete yazdırıp yumurta takibine
Yok devlet Hastanesi'nde o yüzden ara vermedim hazır adetken gidiyim tekrar ddmHadi hayirlisi umidini yitirme ikincide sans daha yuksek oluyomus ozeldemi yaptiriyosun bide ciplimi
O konuda sanslisin ben ozel adada olunca daha zor gidip gelmek bakalim inşallah gerek kalmazYok devlet Hastanesi'nde o yüzden ara vermedim hazır adetken gidiyim tekrar ddm
Canım naptn verebildn mi kanO konuda sanslisin ben ozel adada olunca daha zor gidip gelmek bakalim inşallah gerek kalmaz
Yok p.tesi gunleri sadece kan verilebiliyomus balikesire gonderilip carsamba sonuclaniyomus sinir oldum p.tesi erdege direk gider verir ogrenirim ne yapiyimCanım naptn verebildn mi kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?