Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynı şeyi bende yaşadım 12. Gün test pozitif çıktı 13. Gün kan verdim 0.200 çıktı evdeki teste çok umut bağlamayın hafta başlarında tekrar verin kan o zamana netleşir inşallah
Baglamadim desem yalan olmaz . Allah razı olsun. Rabbim hepinizin kucaklarını doldursun. Dr ilactan sonra 5 gun bekle adet olmazsan test yap dedi . 1 gun geçti bekliyorum

Ah be gulum benim dun iki damla geldi gelmiyoki 1 hafta gecti adetim carsamba yada persembe net olarak ogrenicem

Ah be gulum benim dun iki damla geldi gelmiyoki 1 hafta gecti adetim carsamba yada persembe net olarak ogrenicem
Hanimlar lekelenme adet degil. Benim kizimda oyle olmuştu. Tutmasi zannetim . Dedigim gibi tutma belirtisiymis. Herkeste aynı olmuyo tabi. Rabbim sevindirsin. Bekleyelim .bende ilactan sonra 2 gun. Inanin beni rüyasında görüp ariyan o kadar olduki hamilesin diye umutlanmadan duramıyorum

Ben ilk testi 12.gunu yaptim idrardi negatif cikti sonra bekleyeyim bari dedim 16.gunumdu dun iki damla pembemsi leke gelince kafam karisti gerisi gelmedi adetim 6 gun gecti olanlar ortada hayirlisi yerlesme kanamasiysa dun bugun yine cikmaz diyorum ne biliyim bilmiyorum

Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin inşallah sende hayirli haberler verirsin

Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin inşallah sende hayirli haberler verirsin
Aminnnnnnnn. Rabbim vermeyeceğini istetmezmiş. Kizim kuzenleri var . Hepsinin kardeşi oldu. Gece bildiğiniz agliyarak dua ediyo Allah im onlarin kardesi oldu banada kardeş ver diye. Hersey kısmet. Rabbim acilan elleri bos çevirmesin.

Amin . Insallah benim yasda var 40 yasima giricem nisanda . Oda etkiliyo
Yumurtaliklarin saglamsa dogurganligin devam ediyosa Rabbim izin verirse olur karamsar olma 38 olucam bende tabi yasin etkisi var ama o kadar degil etrafina bir bak o yuzden moralini bozma olurmu inşallah guzel haberler alicaksin

Insan dedigim gibi arafta kaliyo. Birde embriyo olsa bile kanaldan rahme düşmesi 14 ile 21 gun arasinda oluyormuş. Bu adet gorenler 28 gunde goruyorsa 14 gun oluyo falan. Beklemek en iyisi

benimde bi oglum var nasip kismet Rabbim evlatlarimiza uzun omurler versin bahtlari guzel olsun

Yumurtaliklarin saglamsa dogurganligin devam ediyosa Rabbim izin verirse olur karamsar olma 38 olucam bende tabi yasin etkisi var ama o kadar degil etrafina bir bak o yuzden moralini bozma olurmu inşallah guzel haberler alicaksin
5 sene once 2 yumurta büyümüştü. Simdi tek oldu azaliyo iste

Insan dedigim gibi arafta kaliyo. Birde embriyo olsa bile kanaldan rahme düşmesi 14 ile 21 gun arasinda oluyormuş. Bu adet gorenler 28 gunde goruyorsa 14 gun oluyo falan. Beklemek en iyisi
Ben 28 gunde 1 adet oluyorum sasmaz kolay kolay 13 yada 14. Gun yumurtluyorum tavuk gibi ama olmuyodu asilama dedik kismet iste

Ben 28 gunde 1 adet oluyorum sasmaz kolay kolay 13 yada 14. Gun yumurtluyorum tavuk gibi ama olmuyodu asilama dedik kismet iste
Uste sadece embiriuonun olmasi onemli degil kanala rahme düşmesi onemli. Ben tup bebekte denemistim. Olnar hazir embiryo. Ama rwhme dusmedigi zaman olmuyo iste. Beklicez mecbur. Lavaboya gittigimde adet mi oldum olmadimmi. Bununla yıllardır ugrasmak yoruyo adami . O tuzden sabirsiz oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…