Baglamadim desem yalan olmaz . Allah razı olsun. Rabbim hepinizin kucaklarını doldursun. Dr ilactan sonra 5 gun bekle adet olmazsan test yap dedi . 1 gun geçti bekliyorumAynı şeyi bende yaşadım 12. Gün test pozitif çıktı 13. Gün kan verdim 0.200 çıktı evdeki teste çok umut bağlamayın hafta başlarında tekrar verin kan o zamana netleşir inşallah
Umutla bekliyorum kısmet ne diyim. Araftayim bir adet olmayi bekliyorum bir hamileyim diyorum. 4 gun daha beklicemGünün geldiğinde kan verirsin netleşir. Belki de pozitif.
Dr daha erken cikmaz bekle ilac bitti 5 gunu bekliyorum isteDoktor ile konuştun mu bir şey dedi mi belki kana daha geçmemiştir diye yorumladım inş gebelik vardir
Ah be gulum benim dun iki damla geldi gelmiyoki 1 hafta gecti adetim carsamba yada persembe net olarak ogrenicemCanım benim de dün aynı şekilde kanamam oldu. Benim biraz daha fazla. Hocayı aradım adet değil o dedi. Progestani ağızdan al hemen dedi. Fitil atma dedi. Dünden beri az az damla damla geliyo. Bilmiyorum nasıl olcak regl e 5 gün vardı daha. Şuan takip ediyor işte yoğunlaşmaya başlarsa haber ver dedi. Eğer fitil atiyosan atma ağızdan devam et ilaca
Hanimlar lekelenme adet degil. Benim kizimda oyle olmuştu. Tutmasi zannetim . Dedigim gibi tutma belirtisiymis. Herkeste aynı olmuyo tabi. Rabbim sevindirsin. Bekleyelim .bende ilactan sonra 2 gun. Inanin beni rüyasında görüp ariyan o kadar olduki hamilesin diye umutlanmadan duramıyorumAh be gulum benim dun iki damla geldi gelmiyoki 1 hafta gecti adetim carsamba yada persembe net olarak ogrenicem
Ben ilk testi 12.gunu yaptim idrardi negatif cikti sonra bekleyeyim bari dedim 16.gunumdu dun iki damla pembemsi leke gelince kafam karisti gerisi gelmedi adetim 6 gun gecti olanlar ortada hayirlisi yerlesme kanamasiysa dun bugun yine cikmaz diyorum ne biliyim bilmiyorumHanimlar lekelenme adet degil. Benim kizimda oyle olmuştu. Tutmasi zannetim . Dedigim gibi tutma belirtisiymis. Herkeste aynı olmuyo tabi. Rabbim sevindirsin. Bekleyelim .bende ilactan sonra 2 gun. Inanin beni rüyasında görüp ariyan o kadar olduki hamilesin diye umutlanmadan duramıyorum
Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin inşallah sende hayirli haberler verirsinHanimlar lekelenme adet degil. Benim kizimda oyle olmuştu. Tutmasi zannetim . Dedigim gibi tutma belirtisiymis. Herkeste aynı olmuyo tabi. Rabbim sevindirsin. Bekleyelim .bende ilactan sonra 2 gun. Inanin beni rüyasında görüp ariyan o kadar olduki hamilesin diye umutlanmadan duramıyorum
Asilamada bu agrilarin hepsi oluyo kotu dusunme hayirlisi olsun inşallahBenim durum kotu cok belimde agri var bacaklarim cekiliyo kasik ağrısı almmis basini gidiyo ben galiba kimyasal gebelik yaşıyorum. Acilmayi bekliyorum.
Amin . Insallah benim yasda var 40 yasima giricem nisanda . Oda etkiliyoAsilamada bu agrilarin hepsi oluyo kotu dusunme hayirlisi olsun inşallah
Aminnnnnnnn. Rabbim vermeyeceğini istetmezmiş. Kizim kuzenleri var . Hepsinin kardeşi oldu. Gece bildiğiniz agliyarak dua ediyo Allah im onlarin kardesi oldu banada kardeş ver diye. Hersey kısmet. Rabbim acilan elleri bos çevirmesin.Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin inşallah sende hayirli haberler verirsin
Yumurtaliklarin saglamsa dogurganligin devam ediyosa Rabbim izin verirse olur karamsar olma 38 olucam bende tabi yasin etkisi var ama o kadar degilAmin . Insallah benim yasda var 40 yasima giricem nisanda . Oda etkiliyo
Insan dedigim gibi arafta kaliyo. Birde embriyo olsa bile kanaldan rahme düşmesi 14 ile 21 gun arasinda oluyormuş. Bu adet gorenler 28 gunde goruyorsa 14 gun oluyo falan. Beklemek en iyisiBen ilk testi 12.gunu yaptim idrardi negatif cikti sonra bekleyeyim bari dedim 16.gunumdu dun iki damla pembemsi leke gelince kafam karisti gerisi gelmedi adetim 6 gun gecti olanlar ortada hayirlisi yerlesme kanamasiysa dun bugun yine cikmaz diyorum ne biliyim bilmiyorum
Aminnnnnnnn. Rabbim vermeyeceğini istetmezmiş. Kizim kuzenleri var . Hepsinin kardeşi oldu. Gece bildiğiniz agliyarak dua ediyo Allah im onlarin kardesi oldu banada kardeş ver diye. Hersey kısmet. Rabbim acilan elleri bos çevirmesin.
5 sene once 2 yumurta büyümüştü. Simdi tek oldu azaliyo isteYumurtaliklarin saglamsa dogurganligin devam ediyosa Rabbim izin verirse olur karamsar olma 38 olucam bende tabi yasin etkisi var ama o kadar degiletrafina bir bak o yuzden moralini bozma olurmu inşallah guzel haberler alicaksin
Ben 28 gunde 1 adet oluyorum sasmaz kolay kolay 13 yada 14. Gun yumurtluyorum tavuk gibiInsan dedigim gibi arafta kaliyo. Birde embriyo olsa bile kanaldan rahme düşmesi 14 ile 21 gun arasinda oluyormuş. Bu adet gorenler 28 gunde goruyorsa 14 gun oluyo falan. Beklemek en iyisi
Anladim tup bebek icin ne dusunuyosun yumurta sayin azalmis5 sene once 2 yumurta büyümüştü. Simdi tek oldu azaliyo iste
Uste sadece embiriuonun olmasi onemli degil kanala rahme düşmesi onemli. Ben tup bebekte denemistim. Olnar hazir embiryo. Ama rwhme dusmedigi zaman olmuyo iste. Beklicez mecbur. Lavaboya gittigimde adet mi oldum olmadimmi. Bununla yıllardır ugrasmak yoruyo adami . O tuzden sabirsiz oluyo.Ben 28 gunde 1 adet oluyorum sasmaz kolay kolay 13 yada 14. Gun yumurtluyorum tavuk gibiama olmuyodu asilama dedik kismet iste
Onubyillar once denedik olmadiAnladim tup bebek icin ne dusunuyosun yumurta sayin azalmis
Onubyillar once denedik olmadi
Istanbulda medikal park bahcelievlerdeydi olmadi. Kizimda luleburgazda oldu. Simdi de Allah bilirhmm hayirlisi olsun inşallah iyi dr ise gittigin olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?