insallah. Şuan hala beklemedeyim. Hayirlisi allahtan.Sakın üzülme moralini bozma rabbim hayırlısı neyse onu yasaticak eğer rabbim verdiyse onu her koşulda sağlıklı ve hayatta tutunma gücünde vericek bol bol dua et internetten arastir hamilenin çekeceği zikirleri zikre falan yönel ama sakın moral motive bozma tamam mı çok sevindim umarım sürecin senin için en hayırlısıyla sonuçlanır cancanı
Merviş güldürdün beni Allah seni iyi etsin
Yaa çok sevindim gerçekten hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah… hep olumlu düşün olumsuz düşünme bu kadar olmaz diyipte sana geldiyse vardır bi sebebi hayırlısıArkadaşlarım merhaba. Size güzel bir haberim var ama bunun yanında kötü bir haberim daha var. Pazartesi günü test değerinde hamile olduğumu öğrendim. Mucize diyordum ben inanamadım gerçektençok şükür nasip oldu ama dün daha şoku atlatamadan kırmızı kırmızı kanama görmeye başladım. Kimyasal mi yoksa düşük mü emin olunamadigi için istiharat verdiler. Şuan progesteron kullanıyorum yarın tekrar kan vericem ve belli olacak gidişat. Allahtan hayırlısını hem kendim hem sizler için diliyorum. Kim neyi ne zaman yaşayacaksa zamanı gelince yaşayacak. Benim için bu durum o kadar utopikti ki sizlerle umut doldum. Şimdi hem hala umutluyum hem de üzgün süreci bekliyorum. Sizlerden dua istiyorum güzel arkadaşlarım. Allah hepimize hayırlı kapı açsın. En doğru zamanda en guzeli hayırlısı ile bizlere nasip olsun inşallah
Ben pazartesi 2. Aşılamamı yaptırdım ilkinden daha cok kanamam oldu bu sefer ama hic bi agri sızı yok geçen sefer 2. Gün cok sancım olmustu bide ilk sefer çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapmisti bu sefer 44 saat sonra 2 yumurtan var ikiside gelişsin çatlasın dediKızlar naptınız ne durumdasınız benim yumurta kontrolüm vardı bugün sağda 17 ve 21 iki tane yumurtam varmış cuma günü asilama yapılacak bu gece çatlatma ignemi vurulucam sizler hangi asamadasiniz
Kanama neden oluyo benim ilkinde olmadı hiçBen pazartesi 2. Aşılamamı yaptırdım ilkinden daha cok kanamam oldu bu sefer ama hic bi agri sızı yok geçen sefer 2. Gün cok sancım olmustu bide ilk sefer çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapmisti bu sefer 44 saat sonra 2 yumurtan var ikiside gelişsin çatlasın dediHayırlısı bakalım bekleme sürecindeyim şuan..
İnşallah güzel haberler veririm yarın.Yaa çok sevindim gerçekten hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah… hep olumlu düşün olumsuz düşünme bu kadar olmaz diyipte sana geldiyse vardır bi sebebi hayırlısıgelişmelerden haberdar et bizi
Benim asilamam da 38. Saatte oldu o kadar yoğundu ki o gün. Çişe sıkışık saatlerce bekledim.Ben pazartesi 2. Aşılamamı yaptırdım ilkinden daha cok kanamam oldu bu sefer ama hic bi agri sızı yok geçen sefer 2. Gün cok sancım olmustu bide ilk sefer çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapmisti bu sefer 44 saat sonra 2 yumurtan var ikiside gelişsin çatlasın dediHayırlısı bakalım bekleme sürecindeyim şuan..
Rahim ağzı zedeleniyor muhtemelen işlem sırasında. benden de kan geldi aşılama sonrasında.Kanama neden oluyo benim ilkinde olmadı hiç
Doktorla konuştum normal dedi lekelenme gibi oluyo yarın gecmezse progestana başla dedi normalde 11 inde başla demişti progestanaKanama neden oluyo benim ilkinde olmadı hiç
Benimde ilk aşılamada normal hic bisey demedi sıkışık fln gel demedi 2 de sıkışık girdim ama resmen altıma yapıcam sandımİnşallah güzel haberler veririm yarın.
Benim asilamam da 38. Saatte oldu o kadar yoğundu ki o gün. Çişe sıkışık saatlerce bekledim.
İnşallah güzel haberlerinizi alırız. Allahim hepimizin kucaklarini doldursun bu yıl. Şubat ayi bizim ayımız olsun insallah
O katariter mi zedeliyo acaba onu kuru kuru sokuyorlar ya benden ilk asilamada gelmemişti kan falan inşallah bundada kolay olurRahim ağzı zedeleniyor muhtemelen işlem sırasında. benden de kan geldi aşılama sonrasında.
Hadi inşallah banada duphaston yazdı doktor cuma günü aşılamadan sonra başlayacam inşallahDoktorla konuştum normal dedi lekelenme gibi oluyo yarın gecmezse progestana başla dedi normalde 11 inde başla demişti progestana
Hadi hayırlısı bakalım bu sefer nasıl gecicek alistim heralde hersey cok normal geliyor ilkinde kendimi cok dinliyodum simdi sanki hic bisey yokmuş gibi geliyorHadi inşallah banada duphaston yazdı doktor cuma günü aşılamadan sonra başlayacam inşallah
Aynen bende ikincisinde ilk üç gün dinlenmeyi düşünüyorum sonra normal hayata devam yatınca sürekli düşünüyorsun çünküHadi hayırlısı bakalım bu sefer nasıl gecicek alistim heralde hersey cok normal geliyor ilkinde kendimi cok dinliyodum simdi sanki hic bisey yokmuş gibi geliyor
Bende öyle yaptım ilk gün yatıp uyudum sonra gelince sonra ağır kaldırmadan normal hayata devam sonra dinliyorum kendimi panik yapıyorum stres oluyorAynen bende ikincisinde ilk üç gün dinlenmeyi düşünüyorum sonra normal hayata devam yatınca sürekli düşünüyorsun çünkü
İnşallah canım. Hepimiz için hayırlısı olsun. Gerçekten aşılama tutuyormuş. İnşallah sizlerinki de tutar da ama benim gibi kanama görmezsiniz. İnşallah benim de yine güzel haberim olur gün içinde
Ooo o zaman senin için on gün çabuk gecer bende dinlemicem kendimi bakalım hayırlısı inşallah bu ay güzel sonuç alırızHadi hayırlısı bakalım bu sefer nasıl gecicek alistim heralde hersey cok normal geliyor ilkinde kendimi cok dinliyodum simdi sanki hic bisey yokmuş gibi geliyor
Amin canım inşallah güzel haberler alalım artık hayırlısıyla.. dinleyince daha cok strese giriyosun olacağı varsa oluyor tutuyor zatenOoo o zaman senin için on gün çabuk gecer bende dinlemicem kendimi bakalım hayırlısı inşallah bu ay güzel sonuç alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?