- 1 Kasım 2021
- 461
- 362
- 53
- 29
Hadi peş peşe gelsin inşallah güzel haberlerimizBenimde yüzümde küçük sivilceler cikti isilik gibi bide sabah kalktığımda koyu bi akıntı geldi ama sonra bi daha gelmedi adet gunume de daha 4 gün var bilemedimBide kasıklarıma arada iğne batması oluyo ama adet sancısı gibi değil
Ayyy inşallahbelki yerlesmeden dolayidir akinti
AmiiinnHadi peş peşe gelsin inşallah güzel haberlerimiz
İnşallah inşallah sayılı gün az kaldı cuma günü benim büyük günüm kan vermeye gidicemAmiiinnhayırlısıyla hepimize güzel haberler gelsin..
Aminnnn inşallah yaaaAmiiinnhayırlısıyla hepimize güzel haberler gelsin..
Ben 1 yıl önce evlenip hemen ilk ay hamile kaldım ama düşük yaptım o zaman hissetmiştim sanki hamile olduğumu hep içime doğmuştu şimdi de aynıyimInşallah umidini yitirme pozitif dusunuyosun pozitif cikar inşallah
C.teside benimİnşallah inşallah sayılı gün az kaldı cuma günü benim büyük günüm kan vermeye gidicem
Gecmis gitmis olsun inşallah tutarda ona gore dikkat edersinBen 1 yıl önce evlenip hemen ilk ay hamile kaldım ama düşük yaptım o zaman hissetmiştim sanki hamile olduğumu hep içime doğmuştu şimdi de aynıyim
Doktor 13-14-15 fark etmez hanigisine randevu alırsanız gelin kan verin dedi 14-15 hafta sonuna denk geliyo diye bende 13. Güne cumaya randevu aldımC.teside benim
İnşallah tutsun da dikkat ederim tabi ama takdir Allah'tanGecmis gitmis olsun inşallah tutarda ona gore dikkat edersin
Idrar yaparim c.tesi p.tesi kan veririmDoktor 13-14-15 fark etmez hanigisine randevu alırsanız gelin kan verin dedi 14-15 hafta sonuna denk geliyo diye bende 13. Güne cumaya randevu aldım
Hadi peşpeşe güzel haber verelim inşallahIdrar yaparim c.tesi p.tesi kan veririm
Benimde büyük gün Çarşamba eşimde şimdi diyo kalk kan vermeye gidelim dedim yok benden daha heyecanlı daha 10. Gün belli olur mu ki kanda biseyİnşallah inşallah sayılı gün az kaldı cuma günü benim büyük günüm kan vermeye gidicem
Ay kıyamam ya gitmeyin az daha sabir cikmaz daha en azindan 3 gun daha sabredin bizlerede haber vermeyi unutmayinBenimde büyük gün Çarşamba eşimde şimdi diyo kalk kan vermeye gidelim dedim yok benden daha heyecanlı daha 10. Gün belli olur mu ki kanda bisey
Bence bekle çok erken öğrenmekte iyi değil evde kit test varsa onu yap istersenBenimde büyük gün Çarşamba eşimde şimdi diyo kalk kan vermeye gidelim dedim yok benden daha heyecanlı daha 10. Gün belli olur mu ki kanda bisey
Hemen umudunu kırma bekle 3 günde herşey değişebilir zamanında yaptır testini benceBenimde büyük gün Çarşamba eşimde şimdi diyo kalk kan vermeye gidelim dedim yok benden daha heyecanlı daha 10. Gün belli olur mu ki kanda bisey
Aynen bende bekleme taraftarıyım o kadar bekledim 3 gun daha beklerim şimdi umutsuzluğa dusmek istemiyorum bi andaHemen umudunu kırma bekle 3 günde herşey değişebilir zamanında yaptır testini bence
Yok 7. Gün yapmistim daha almadım o da ilacin etkisi gecti mi diye bakmak İcin gecmistiBence bekle çok erken öğrenmekte iyi değil evde kit test varsa onu yap istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?