Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eşime karda yürümeye çıkalım az dedim birsuru bahane buldu utanmasam hüngür hüngür aglicam şimdi

Eşime karda yürümeye çıkalım az dedim birsuru bahane buldu utanmasam hüngür hüngür aglicam şimdi
Yaaa çok soguk hava zaten bende geçen gün eşime dedim az dışarı çıkalım diye o da bana bir sürü bahaneler saydı erkek milleti işte takma

Yaaa çok soguk hava zaten bende geçen gün eşime dedim az dışarı çıkalım diye o da bana bir sürü bahaneler saydı erkek milleti işte takma
Şu süreçte kimseyi takmamaya çalışmak gerek. Y kromozomunda empati eksik bir nebze. Bosver...

Hiç bisey hissetmiyorsun merak etme muayeneden bile daha kolay oluyor
Umarım öyle olur. Daha önce içimde spekulum kırılmıştı. Ondan biraz korkuyorum ya kasarsam diye. Bir de sıkışık olacaksın dediler nasıl olacak bilemedim

Ben de kataterden korkuyorum spekuluma alışkınım da acımıyor diyor tecrübeliler bakalim P pinguuu
Insolsun aaa 3 kişi olduk ptesi gunu içinaz kaldı sayılır
Hayırlısı ile olsun bitsin i ş Allah stres yapmayalım kızlar evet kişiymişiz hadi bakalım.. Tedavi nasıldı kaç yumurtan var canım

Hayırlısı ile olsun bitsin i ş Allah stres yapmayalım kızlar evet kişiymişiz hadi bakalım.. Tedavi nasıldı kaç yumurtan var canım
Amin. Ben fostimon kullandim. 75le başladım 5 gün tam 2 gün yarım doz kullandim. 1 tane var ama geriden gelen de vardı. Gerçi kader ne olursa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…