Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hormon testleri yapmıştım canım normal
Yumurta geliştirici değil de bu ayki gibi gidip ne durumda, kaç mm olmuş falan o şekilde takip yaptırabilirim belki ovulasyona yakın

Test yaptım bu sabah, negatifti, yumurtlamanın 11. günü oluyor bugün, pazar günü beklenen regl, cumartesi testi yinelerim belki erken yapmışımdır
Tamam canim kırmızılar gelene kadar umut var bekliyoruz

Canim regl tarihi neydi yükselme sansi var bu degerle hamile kalan çok arkadaşımız oldu

Öyle mi diyorsunuz, bu 3.ay olacak yumurta geliştirici ilaç vs için erken mi acaba. 25-26.güne kadar ovulasyon bekleyeceğim yoksa
bence de öyle kürlere girişme canım . normal olan değerler bile bozulur ben mantıklı bulmuyorum. sende benim gibi ilaç kullanmadan yumurtan gelişmiyorsa yada geç büyüyorsa adetli iken yapılan masajı yap ilaç kullanmaya ara ver . ben denedim ilaç kullanmadan yumurtlama gördüm. şuan bende adetim masaj yapıyorum. youtube ebru ceylan bakarsın

İlişki günlerinizi nasıl ayarladınız
Biz ilk 5 ayda yumurtlama döneminde her günü değerlendiriyorduk. Bu ay eşimin kadın doğumcu arkadaşının yanına gittik gün aşırı ilişkiyi önerdi . O yüzden gün aşırı denedik ilk defa.
3 yıl korunduğunuzda siz mi yoksa eşiniz mi korundu. O da biraz etkileyebiliyormuş. Ben 7 ay aylık iğne ile korunmuştum o yüzden belki gecikti diye düşünüyorum. Kocaları korunan kadınlar daha çabuk gebe kaldı etrafımda hep

Canım bugün 41.gün, 41.günde adet oldum. Bu biraz moralimi bozuyor. İlaç kullanmadım hiç zaten, Ovulasyon 26.günde oldu test ve doktor takibiyle gördüm ovulasyonu. Ama ayda bir değil 1,5 ayda bir bebek için şansım var demek oluyor bu.. Dediğin masaj bu durum için faydalı oluyor muymuş

Hormon testleri yapmıştım canım normal
Yumurta geliştirici değil de bu ayki gibi gidip ne durumda, kaç mm olmuş falan o şekilde takip yaptırabilirim belki ovulasyona yakın
Ya onu da yaptım doktor dedi ki bunun da bir faydası yok işte yumurta var çatlıyır ama sağlıklı bunu bilmiyoruz ya da bir sürü bir sürü şey bence vücudunu takip et yumurtalıklarını nasıl kaliteli hal alabilir onun için takviye beslenme sonrası da nasip kısmet galiba

Günaydın kızlar yumurtanın çatlamasından sonraki 9.uncu gün bugün sabah test yaptım tabiki negatif Erkenden bende çitf çizgi görürmüyüm umuduyla yaptım ama yok bekleyin arkadaşlar sonra kala kalıyor insan

Bizde de eşim korundun
Peki gün aşırı ilişkiyi regl biter bitmez mi başladın yumurtlama döneminde mi başladın

canım benımde hep esım korundu ama 2sene ıkı aydır hıc gebelık elde edemedım, ılk asılama kımyasal oldu sadece

adet geç olmasının sebebi geç yumurtlama gördüğün için canım . yani senin yumurtan geç olgunlaşıyor. faydası olur . yumurtan vaktinde olgunlaşırsa ayda adet olursun.

Kesinlikle, benim dün bat günümdü üzülmemek için test yapmadım iyi ki yapmamışım bu sabah adet oldum, dün test yapıp negatif görsem çok daha fazla yıkılacaktım

adet geç olmasının sebebi geç yumurtlama gördüğün için canım . yani senin yumurtan geç olgunlaşıyor. faydası olur . yumurtan vaktinde olgunlaşırsa ayda adet olursun.
Evet canım hormonlar normal olduğu halde neden bu kadar geç gelişiyor bilemedim, d vitaminim falan da eksikti onları da kullanayım bu ay, dediğin masaja baktım adetten sonra başlanır diyor?

canım benımde hep esım korundu ama 2sene ıkı aydır hıc gebelık elde edemedım, ılk asılama kımyasal oldu sadece
canım devlett destekli tüp bebek için 2 iğneli aşılama şartı var ya . heyet raporu almaya gittiğimizde bunlar bizim aşılama yaptırdığımızı nerden bilecek . çünkü e nabızda aşılama çıkmıyor sadece ilaçlar var. bunun için aşılama yaptırdığımız yerden evrak falanmı almamız lazım ben bişey almadım vermedilerde zaten.

Evet canım hormonlar normal olduğu halde neden bu kadar geç gelişiyor bilemedim, d vitaminim falan da eksikti onları da kullanayım bu ay, dediğin masaja baktım adetten sonra başlanır diyor?
adetten sonra yapılan da var adetli iken yapılan da var . adet söktürücü ve yumurta tetikleyen masaj diye yazıyor başlık

kuzu asılama yaptırdıgın hastaneden rapor vermelerı lazım onu sormustum ben doktruma

Promowen yazınca nette bir şey çıkmadı adı aynen böyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…