Hahahah buna çok güldüm çünkü kendimi gördmBenim 18-19 bat.Şuan belirti olucak bişey yok daha yumurtayla sperm anca bi araya gelmiştir şansımız yaver gittiyseİç bacak ağrım aynen devam ama onu ben başka bişeye bağlıyorum Haftaya başlicak belirtiler.Geçen ay Nası kaptırmıştım kendimi Ya kusucaktım filan nerdeyse
Daha cok var nasil beklicezBenim 18-19 bat.Şuan belirti olucak bişey yok daha yumurtayla sperm anca bi araya gelmiştir şansımız yaver gittiyseİç bacak ağrım aynen devam ama onu ben başka bişeye bağlıyorum Haftaya başlicak belirtiler.Geçen ay Nası kaptırmıştım kendimi Ya kusucaktım filan nerdeyse
Yaaaa var işte cok güzelGünaydın kızlar bi şey danışmak istiyorum listede yokum ama bat yarın, dun ve bugün test yaptım laboquick çizgi belirdi ama emin olamıyorum doğruluğundan bana test önerebilir misiniz güvendiğiniz bi marka hemen kana koşmak istemiyorum önce emin olmak istiyorum da teyit edip testimi atıyorum oba da bakarsaniz sevinirim dun daha zordu görmesi ama benzer çizgiydiEki Görüntüle 2983247 bugün böyle
Pazar günü yap benimle aynı gunsun alabilirsem bende yapicmBugun 7.günün bata 7gün var predictor aldım ne zaman yapmalıyım? Birde ne kadar pahalı ya artık bu erken testler
Hayirli olsun canim çizgi bariz belliMerhaba günaydın kızlar dün adetime 5 gün vardı ama ben test aldım yaptım içime bişey doğdu sonra silik çizgi çıktı ve saatler sonra çizgi koyulaştı bakarmısınız testi paylaşıyorum ama testi yapar yapmaz silik çizgiyi gördüm bat 11 ocak
İnşllah sende en güzel zamanda alırsın o güzel haberi canımAynen ben de dün aldım eczanelerde çok pahalı. İnternetten söylemek lazım. Bi dahaki sefere öyle yapıcam. Ben de predictor early aldım 4-5 gün kala yaptım çıkmadı. Siz de isterseniz 4 gün kala falan yapın. İnşallah çift çizgiyi görmeyi nasip etsin Allahım
Evet günlerimiz aynı birbirimize iyi haberler verelim, öyle umut ediyorumPazar günü yap benimle aynı gunsun alabilirsem bende yapicm
Sabah aldım 60küsür lira gibi bi fiyatı vardı gereksiz pahalı. Oturup regl tarihini beklemek artık daha mantıklıcanım bence 5 yada 4 gun kala yap. uzerınde 6gun yazar ama daha kesın olur bende 4-5 gun kala dıye dusunuyorum.
bn trendyoldan alıyorum eczaneelrde ucmustur suan heralde
Insallah canim test yapınca mutlaka haberleselimEvet günlerimiz aynı birbirimize iyi haberler verelim, öyle umut ediyorumPozitif düşünelim
Çok yüksek ücrete almışşın ama ben 7.5 tl alıyorm testiSabah aldım 60küsür lira gibi bi fiyatı vardı gereksiz pahalı. Oturup regl tarihini beklemek artık daha mantıklı
Nası beklicez sorusuna cevap bulursan haberim olsunDaha cok var nasil beklicezyumurtlama ve BAT arasi bütün belirtiler PMS yani adet öncesi gerginlik sendromu zaten ama insan yine de acaba mi demeden edemiyor benim mesela simdiden agrilarim basladi bile ama hamilelikle bir ilgisinin olmasi imkansiz
ayy baya pahalanmıs yaaaa, kan vermek 80 di oda 100den fazla olmusturSabah aldım 60küsür lira gibi bi fiyatı vardı gereksiz pahalı. Oturup regl tarihini beklemek artık daha mantıklı
İlke çizgi en belli dimi çünkü diğer koyu çizgi bekledikçe oldu omdHayirli olsun canim çizgi bariz belliAllahim çok şükür ne güzel bir cuma hürmeti bu üst üste güzel haberler alıyoruz
Evet ilki gayet pozitif çizgisi belli canimİlke çizgi en belli dimi çünkü diğer koyu çizgi bekledikçe oldu omd
Sağlık ocaklarında neden test vermiyor sunuzayy baya pahalanmıs yaaaa, kan vermek 80 di oda 100den fazla olmustur
Ben en son 150 ye vermiştim oda sonn oldu zaten özele gidip vermem sağlık ocağı daha mantıklı yada devlet yazık günah fırsatçılık başka hiç bisey değil hastanelerin yaptığıayy baya pahalanmıs yaaaa, kan vermek 80 di oda 100den fazla olmustur
BUgün erken gebelik testiyle yapcam paylaşırımEvet ilki gayet pozitif çizgisi belli canim
Kesinlikle şu zor dönemlerde devlette vern kan testini aynı kan orfada çkar ordadaBen en son 150 ye vermiştim oda sonn oldu zaten özele gidip vermem sağlık ocağı daha mantıklı yada devlet yazık günah fırsatçılık başka hiç bisey değil hastanelerin yaptığı
Guzel haberlerle gel canimBUgün erken gebelik testiyle yapcam paylaşırım
Aynen öyle ya Allah hepimizin yardımcısı olsunKesinlikle şu zor dönemlerde devlette vern kan testini aynı kan orfada çkar ordada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?