Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnshaAllah ya nebiliyim ya yumurtama olldumu olmadmı belli değil tarihler ortada ihtmal.varmiki

O hicc belli olmaz karıncaya can veren, yuva sorumlulugu veren Rabbim nelere kadir değil. Hiç umidini kaybetme nasip inşallah vardır yoksa da öbür aya bam bam bam o kadar
Ban bam bami sevdimmm

İnshallah yaaa evet aman ne bu negatv görme korkusu beee yeter bee test benden korksun

Hadi yaa direk bize kağıt vermişlerdi aman sıkma canını zaten 1 tane olsa da yetiyor olacaksa
Ben ikiz cokkkj istiyorum dua ediyorum Allah'ım nolur cifter çifter diye eşim diyor ki Allhim bu ne dedigini bilmiyor teker teker olsun inşallah
Hahaha yok ya ben yalnız kaldığım için sürekli tek çocuk bile olursa nasıl idare ederim onu düşünüyorum ama tabiki çok istiyorum

Ben neler çekiyorum onun için o da arada bi bedelini ödicek mecbur En minik suç ortağım olucak
Yaaa en minik suç ortağım ne tatlı hsuma gitti. Allah kolaylık versin sana da bacım, bizim içimiz geçmiş karı koca bunu gördüm sağol bana kendimi daha kötü hissettirdigin için

Evet ben de ona şaşırdım yükselir gibi olmuş pat diye silinmiş. Ama yumurtlama sıvısı gelmedi o yüzden yumurtlama olmadığını düşünüyorum. Normalde her ay gelir . Teste devamm
Devam et bakalım canım bi daha da aklında bulunsun eğer koyulasmaya başladığını görürsen sabah akşam olarak yap testi. Benim 18 mm varken silik çıkmıştı catlatma iğnesi vurdum pik yaptı sonra 8 9 saate de silindi

Aynen ya nasip olacağı varsa bı tane yeter dediğin gibi.
Olsun olsun bakarız bacım dogurmaya bu kadar istekliysek illaki bakarız herhalde

Yaaa en minik suç ortağım ne tatlı hsuma gitti. Allah kolaylık versin sana da bacım, bizim içimiz geçmiş karı koca bunu gördüm sağol bana kendimi daha kötü hissettirdigin için
Ben sizin gibi olmayı diliyorum niye kendini kötü hissediyon acaba Bizim de içimiz geçer inşallah artık yetti bana

Aynen ya nasip olacağı varsa bı tane yeter dediğin gibi.
Olsun olsun bakarız bacım dogurmaya bu kadar istekliysek illaki bakarız herhalde
Ahh ah benim ne demek istediğimi gurbette kalanlar anlar koca da yoksa sürekli
Neyse sıkmayalim canımızı bu hayatta sürekli de zorluk yaşanmıyor illa ki güzellik geliyor arkasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…