Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlaaaaar şöyle bir özet geçmek istiyorum ve durum değerlendirmesi yapmanızı istiyorum ona göre bir karar vericem..

Şimdi benim sat 14 aralikti ve benim adetim 10gun filan sürer bu hep böyleydi ..
Adetten sonra ilk ilişki 27 aralik daha sonra 30 Aralık sonra 02 ve 05 Ocak günlerinde oldu .
Ve benim bu arada 30 Aralık ve 03 Ocak ta bir seferlik kanamam oldu akşam olmadan da bitti.. çok aşıri olmadı bu iki gün arası sürmedi.. aynı günlerde bitti.. birdaha da gelmedi..

Sonrası malum akıntılar , adet sancıları falan filan.. daha öncede belirtmiştim normalde adet sancilaidm olmaz pat diye gelir gelince olursa olur hafif bukadar ama oncesinden ne akıntı ne bişey vermez..

Yumurta takibi yapmadım.. gelişi güzel dediğin tarihlerde değerlendirildi hepsi bu.. şimdi benim adetim nromalde erken gelir hiç zamanında gelmez şimdiye gelmeliydi ama yinede birkaç gün beklemek istemiştim.. az önce baktım akıntım açık kahve rengine donustu kesinlikle leke değil baya sümüksü affedersiniz akıntı bildiğiniz rengi kahve..

Şimdi sizce benim şansım varmı gebelik için.. ve sizce bekleyeyim mi biraz daha yoks yarın elimdeki normal gebelik teslerimde birtanesni deneyeyimmi sabah ilk ıdrarla?

Kızlar yaaaa içtiğim zilyon tane vitaminden midir bilmiyorum nasıl enerjiğim anlatamam her gün 12bin adım atıyorum, evde yapmadık iş bırakmıyorum, işlerimi yetiştiriyorum, hiç bir yerimde yorgunluk yok. Bata son 10.. hamilelik belirtisi yorgunluktutu dimi yani tam tersi

Kız masallah yok anam biz kuruduk inan iliskiyi bebek icin görev gibi yapa yapa isteksizlikten kuruduk genç yasta
Biz geç yaşta evlendik yeni evliyiz oralara geliriz inşallah biz de ben şimdiden şiştim.Yatak ayırdım ya gece gece waffle yedirdi niyeti bozuk.Yer miyim ben bu numaraları Yedim yattım yatağıma

Kac tane gebelik testi var elinde bebisim

Ben bekleme taraftariyim kuşum test biraz heves kırıyor sanki bı de kimyasallar varya adet gelmeden öğrenince geri sökülüyor adet bu sefer insan yıkılıyor ama sen dayanamayip test yapacakmissin gibime geliyor
Cnm ben cuma, pazar yaptim zaten, normal test. Atacak baska kursunum yok Ama yarin alip carsamba yapmak mantikli sanki. Artik normal teste de cikar herhalde varsa. Yoksa yandim, subat tedavisi bosa gidecek, cunku sehir disindan yatili misafirlerim gelecek.

Gelsinler yahu aranızda mı yatacaklar

Valla kuzum pek test taraftarı değilim ama bence sen yap bı tane zaten adetine de az kalmış ya varsa inşallah çıkar. Eğer erken geliyorsa normalde o zaman dediğin gibi şimdiye olmaliydin hadi inşallah kuzum güzel haberlerini bekliyoruz

İki tane çok giymatli normal gebelik çubuk testi.. ama güvenilir.. şimdi her dakika birşeyler alamiyorum esimde benimle helt heryerlere .. onsdag belli etmek istemiyorum test alım desem unit baglicak
O zaman bitane sini yarın yap canim diğerini de adet sonrasına sakla

Ee yarin test yapanlar el kaldırsın

Kız anam zaten durmamisin sıka sıka kurşun mu kalır yap gitsin testini inşallah vardır kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…