HahahahahahahGeçen bana bı teyze dedi ki gel göbeğini çekelim ben de dedim ki anam çekiyorsan esiminkini çekbelki değişir sperm sayısı
Benim de BAT 18 Ocak . 15 Ocak da test alıp yapacağım . 3 gün önceden çıkar belkiKızlar bat 18nocak olup daha test yapan yok değil mi? Bana çok erken geliyor
Kız eve bı hemşire al anam senin testlerinden kanlarindan anca bı görevli başa çıkarProgesteron yüksekse hamile mi olunuyo Allah yarın hemen gidip baktırmam lazım reglime bugünü saymazsak 8gün kalıyo ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi
Sadece hsg çekildim başka bi tedavi olmadı bu ay ovulasyon takibi de yapmadım karambole tamamenInsallah bebisin seninledir canim hüsran olmasın bu aytedaviyle miydi bu ay
Canım doğrudur benim de bu şekilde cikti bugun ki hatta biraz daha silikte olabilir
Canım asi gecikme yapiuor hiç üzme kendini iki ay dengesizlik olabilir döngün de ama düzeliyor sonra umudunu kaybetme sakın
Benimde bir kaç gün önce beyaz kremsi bi akintim oldu rahmi me doğru minnacık olup yolculuk etmek istiyorum orda ne oluyor ne bitiyor
İçini ferah tut Allahın izniyle sağlıkla olacakÇok da güzel olur inanıyorum ben.
Biraz kötü tecrübeler yaşadığım İçin havaya girmedim hiç, sadece siz can yoldaşlarıma haber vermek istedim. Yoksa her şey hala stabil benim için
Eve kuzum ben kendime hem de sizlere edeceğim.
Senin son 2 dimi?
Bende de böyle ufak ufak batmalar oldu. Gelene kadar enseyi karatmak yok. Canım benim dualarım seninle güzel haber alalım senden de inşallah canı gönülden isteğimdir buİçini ferah tut Allahın izniyle sağlıkla olacakyarın adet günüm ama arada adet olcam gibi ağrılar geliyor gidiyor, hayırlsıı bakalım
Evet ben de ona şaşırdım yükselir gibi olmuş pat diye silinmiş. Ama yumurtlama sıvısı gelmedi o yüzden yumurtlama olmadığını düşünüyorum. Normalde her ay gelir . Teste devammBirden silinmiş ya o yüzden dedim. Bir de aynı vakitlerde yaparsanız daha iyi olur
Çift çizgiyi gördüğünüzde de sabah akşam yapılmalı kaçırmamak icin
Amaaan boşver sen onları.. inshallah olucak birgün sizinde bebislerinizCanım arkadaş olupta işte tayinlerden dolayı uzak yerlerdeyiz onlarda eşimin arkadaşları karınları kurt dolu lanetler görüşsek olmuyo görüşmesek olmuyo insan yalnızda duramıyoeşimle olan mutluluğumuzu hayatımızı yaşantımızı biliyorlar hiç bi sorun yok vuracakları yeri iyi biliyorlar
Ben bekleme taraftariyim kuşum test biraz heves kırıyor sanki bı de kimyasallar varya adet gelmeden öğrenince geri sökülüyor adet bu sefer insan yıkılıyor ama sen dayanamayip test yapacakmissin gibime geliyorInternette ovulasyon testi gebelik gostermez deniyor. Ama sanki buralarda gebelikte ovulasyon pozitif cikiyor diye okudum. Seninki de bu duruma kanit mi acaba. Bi el verin kizlar, evde 1 adet ovulasyon var, gebelik testi yok. Zor sabrediyorum ya, bana gore adetim gecikti ama igne hikayesine gore daha 2 gun var. Gecikti psikolojisindeyim ama gelirse cok pis bozulacagimEsim cok rahat, persembeye kadar bekle diyor. Bos bos umit etmek mi yoksa yarin test alip gemileri yakmak mi Erken gebelik testi de yapmak istemiyorum burada okuduklarimdan sonra. Nerden baksan tutarsizlik nerden baksan ahmakca, ahmet kayadan gelsin
Ah canımm çok saolasın inşallahhhBende de böyle ufak ufak batmalar oldu. Gelene kadar enseyi karatmak yok. Canım benim dualarım seninle güzel haber alalım senden de inşallah canı gönülden isteğimdir bu
Hahahahaha yeter beni rahat bırakKız eve bı hemşire al anam senin testlerinden kanlarindan anca bı görevli başa çıkarbı odaya da laboratuvar yaptır ne ugrasacan alsınlar kanini yan odada baksınlar ne gidip gelecen bu kıza böyle şeyler demeyin bacım yapmadığı test kalmadı
Geç kaldın tabi ki başlaAman erkense de erken olsun yeterse yeter bebenim de bat 18-19 gibi ben sabah başlicam erken testlere Benim sabrım buraya kadardı artık dayanamıyorum
Hahahaha ne güldümHahahahaha yeter beni rahat bırak
Buarada fikrin tam benlik olduğu için aşırı mantıklı geldi de neyse çok konuşmayalım üzerindeHahahaha ne güldümdaha dur yeni basliyoz
Kız şaka maka da bunu da mi yaptırsak.Hahahahah BEL ÇEKTİRME
Yerleşme kesin benim fikrimceeee çünkü çünkü genelde kahverengi hatta pembe bile oluyorYa benimde şimdi açık kahverengi akıntı geldi leke değil akıntı baya ama açık kahve nedemek acaba adet öncesi filan bende olmaz bunlar ama herşeyin bir ilkide vardır offff
Okuduğumda aşırı gülmüştüm ama sıra ona da gelicek gibiKız şaka maka da bunu da mi yaptırsak.
Allah seninkine de sabır versin bacımBuarada fikrin tam benlik olduğu için aşırı mantıklı geldi de neyse çok konuşmayalım üzerinde
Çıkar benceBenim de BAT 18 Ocak . 15 Ocak da test alıp yapacağım . 3 gün önceden çıkar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?