Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progesteron yüksekse hamile mi olunuyo Allah yarın hemen gidip baktırmam lazım reglime bugünü saymazsak 8gün kalıyo ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi
Kız eve bı hemşire al anam senin testlerinden kanlarindan anca bı görevli başa çıkar bı odaya da laboratuvar yaptır ne ugrasacan alsınlar kanini yan odada baksınlar ne gidip gelecen bu kıza böyle şeyler demeyin bacım yapmadığı test kalmadı

Sadece hsg çekildim başka bi tedavi olmadı bu ay ovulasyon takibi de yapmadım karambole tamamen

İçini ferah tut Allahın izniyle sağlıkla olacak yarın adet günüm ama arada adet olcam gibi ağrılar geliyor gidiyor, hayırlsıı bakalım

İçini ferah tut Allahın izniyle sağlıkla olacak yarın adet günüm ama arada adet olcam gibi ağrılar geliyor gidiyor, hayırlsıı bakalım
Bende de böyle ufak ufak batmalar oldu. Gelene kadar enseyi karatmak yok. Canım benim dualarım seninle güzel haber alalım senden de inşallah canı gönülden isteğimdir bu

Birden silinmiş ya o yüzden dedim. Bir de aynı vakitlerde yaparsanız daha iyi olur
Çift çizgiyi gördüğünüzde de sabah akşam yapılmalı kaçırmamak icin
Evet ben de ona şaşırdım yükselir gibi olmuş pat diye silinmiş. Ama yumurtlama sıvısı gelmedi o yüzden yumurtlama olmadığını düşünüyorum. Normalde her ay gelir . Teste devamm

Amaaan boşver sen onları.. inshallah olucak birgün sizinde bebisleriniz

Ben bekleme taraftariyim kuşum test biraz heves kırıyor sanki bı de kimyasallar varya adet gelmeden öğrenince geri sökülüyor adet bu sefer insan yıkılıyor ama sen dayanamayip test yapacakmissin gibime geliyor

Hahahahaha yeter beni rahat bırak

Ben test alıp yapayım derken feci halde karın ağrım başladıRegl ağrısı ama hesabıma göre bat 17 ocak

Ya benimde şimdi açık kahverengi akıntı geldi leke değil akıntı baya ama açık kahve nedemek acaba adet öncesi filan bende olmaz bunlar ama herşeyin bir ilkide vardır offff
Yerleşme kesin benim fikrimceeee çünkü çünkü genelde kahverengi hatta pembe bile oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…