- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Haklisin tabi kuzum gurbet olunca zor. Allah kolaylık verir inşallah balımAhh ah benim ne demek istediğimi gurbette kalanlar anlar koca da yoksa sürekli
Neyse sıkmayalim canımızı bu hayatta sürekli de zorluk yaşanmıyor illa ki güzellik geliyor arkasından❤
Son zamanların en doğru sözü.Gelsinler yahu aranızda mı yatacaklar
Bu da çok doğru vallaBağıra bağıra şey yapmayın siz de ayol bilmezlerse ayıp da olmaz
Zamanı gelince çocuğu sevmeyi biliyorlar.Leylek mi getircek bu çocuğu elbet bi olaylar olucak kimse kimseyi kandırmasın şimdi
Kız sen neye utaniyon şurda alnimizin akıyla bebek yapmaya çalışıyoruzAllah iyiligini versin, yapamam ben oyle ayip olur
Abuu hem de ne olaylar çok fenaZamanı gelince çocuğu sevmeyi biliyorlar.Leylek mi getircek bu çocuğu elbet bi olaylar olucak kimse kimseyi kandırmasın şimdi
İnşallah inşallah gönlümüzdeki neyse nasip olsun bi an önceHaklisin tabi kuzum gurbet olunca zor. Allah kolaylık verir inşallah balım
Görev icabı okadar da olaylı olmuyo bizde ne yazık kiAbuu hem de ne olaylar çok fena
Okudum cnm zamanı bence 29 30 31 değerlendirme benimdeAz önce yazdım tarihleri okudunmu senin degerlendirmen nedir canim
Aynen canım doğru diyosun değerlendirelim o zamanBen olsam dediğim günleri değerlendirdim.. yumurta çatlamamış olabilir diye de enazindan 2 gunde bir denerdim bir iki kez daha
Tüfek omza der gibiGörev icabı okadar da olaylı olmuyo bizde ne yazık kiPaldır küldür hadi hoppala bacaklar havaya
Sağol canimbırer gun arayla devam et canım ne kadar sperm okdar şans
Ben yatcam birazdan sabah iş.var 6da kalıcamGececiler coştu gene hahaha kaça kadar buradasınız kızlar
Bugün 3.gecem deliler gibi uykum var ama dalamıyorum belirti olabilir miGececiler coştu gene hahaha kaça kadar buradasınız kızlar
Gecen yıl bende öyleydim sabah zombi gibi uyanıyordum şimdide çocuktan uyuyamıyorumBen yatcam birazdan sabah iş.var 6da kalıcam
Aksi olması lazim halsizlik ve uyku hali hahahahBugün 3.gecem deliler gibi uykum var ama dalamıyorum belirti olabilir mi
Kan vermeye kaçta gidicenGecen yıl bende öyleydim sabah zombi gibi uyanıyordum şimdide çocuktan uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?