- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Belirtilerden anlarımHemen değil de bi 20 dakika içinde belirdi diyebilirim belirti olarakta iki gün önce sağ kasıkta ağrı oldu sonra bacağa kadar yel vurması gibi sızlama oldu mide yanması bulantı var ve aşırı limon yiyorum iki gün öncede test yaptım negatifti bu gün böyle çıktı kizlar
5 falanGececiler coştu gene hahaha kaça kadar buradasınız kızlar
Ayy ağzından bal damlıyor güzel kalpli kardeşimBelirtilerden anlarımsende çoğu belirti var kuzum inşallah gebesindir
Ahhaha ben de geçen ay öyleydim.. neyi gördüm diyolar yahu bişey yokki diye düşünüyordum.. baktıkça baktıkça görmeye başladım resmenYa ben bu çizgileri hiç goremiyorum kız siz nasıl goruyonuz hele sen masallah şak diye ben gordum yaziyoninan gorecem diye şaşı olacam daha gördüğüm olmadı o yüzden kimseye cevap yazmıyorum üzmemek için
Insallah vardir ama hemen cikmadiysa kuruma çizgisi olabiliyor. Ben bu şekilde cok pozitif gordum. Testin varsa tekrarla mutlaka. Bide limon yeme bence bu süreçte cunku kanamayı tetikliyor diye biliyorum.Hemen değil de bi 20 dakika içinde belirdi diyebilirim belirti olarakta iki gün önce sağ kasıkta ağrı oldu sonra bacağa kadar yel vurması gibi sızlama oldu mide yanması bulantı var ve aşırı limon yiyorum iki gün öncede test yaptım negatifti bu gün böyle çıktı kizlar
Bat ne zamanHemen değil de bi 20 dakika içinde belirdi diyebilirim belirti olarakta iki gün önce sağ kasıkta ağrı oldu sonra bacağa kadar yel vurması gibi sızlama oldu mide yanması bulantı var ve aşırı limon yiyorum iki gün öncede test yaptım negatifti bu gün böyle çıktı kizlar
He kız Allah'tan test yapmıyorum ha test yapsam da görmem pozitif olsa negatif diye çöpe atar dururumAhhaha ben de geçen ay öyleydim.. neyi gördüm diyolar yahu bişey yokki diye düşünüyordum.. baktıkça baktıkça görmeye başladım resmen
Aa bunu bilmiyodum normalde zaten hiç sevmem dişlerim acır hatta görünce ama bu iki gündür aşırı canım istedi bide testim var evet erken gebelik testimde var ama bi kaç gün daha geçsin öyle tekrarlarım diyorumInsallah vardir ama hemen cikmadiysa kuruma çizgisi olabiliyor. Ben bu şekilde cok pozitif gordum. Testin varsa tekrarla mutlaka. Bide limon yeme bence bu süreçte cunku kanamayı tetikliyor diye biliyorum.
17 ocakBat ne zaman
Kız olucak belkiInsallah vardir ama hemen cikmadiysa kuruma çizgisi olabiliyor. Ben bu şekilde cok pozitif gordum. Testin varsa tekrarla mutlaka. Bide limon yeme bence bu süreçte cunku kanamayı tetikliyor diye biliyorum.
Valla ben kacar, muhabbet sarpa sardiGececiler coştu gene hahaha kaça kadar buradasınız kızlar
Portakal ye canım. Varsa bebisinede yararAa bunu bilmiyodum normalde zaten hiç sevmem dişlerim acır hatta görünce ama bu iki gündür aşırı canım istedi bide testim var evet erken gebelik testimde var ama bi kaç gün daha geçsin öyle tekrarlarım diyorum
Allahım bi sabır taşı dahaAa bunu bilmiyodum normalde zaten hiç sevmem dişlerim acır hatta görünce ama bu iki gündür aşırı canım istedi bide testim var evet erken gebelik testimde var ama bi kaç gün daha geçsin öyle tekrarlarım diyorum
Ahaha sen olur da test yaparsan önce fotografını buraya at bacım biz karar verelim negatif mi pozitif mi sana söylerizHe kız Allah'tan test yapmıyorum ha test yapsam da görmem pozitif olsa negatif diye çöpe atar dururum
4 yaşında bi kızım var kızıma yoldaş olsun inşallah cinsiyet fark etmez ama olursa banada kız olur gibi geliyoKız olucak belkiNe demişler ye ekşiyi doğur Ayşe’yi
Yaaaa batlarimiz aynı17 ocak
2.yumurtlamis olabilirsin canim ne zaman başladın ovulasyon takibineMerhaba ,benim bi sorum olacak bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim ;7 Ocakta yumurtlama 8 Ocakta çatlama oldu ovulasyon testine göre ,ve 10 ocakta yani bugün regl oldum bu normal mi ?anlamadım
Normal de 10 dakikadan sonrası göz önüne alınmıyor ama kuruma gibi de durmuyor canim bat günü tekrarla yada erken gebelik yapabilirsin kesin cikarHemen değil de bi 20 dakika içinde belirdi diyebilirim belirti olarakta iki gün önce sağ kasıkta ağrı oldu sonra bacağa kadar yel vurması gibi sızlama oldu mide yanması bulantı var ve aşırı limon yiyorum iki gün öncede test yaptım negatifti bu gün böyle çıktı kizlar
Hahahah ben artık silik çizgi incelemekten profesör oldum kiz ondan öle sakkidene var diyorumYa ben bu çizgileri hiç goremiyorum kız siz nasıl goruyonuz hele sen masallah şak diye ben gordum yaziyoninan gorecem diye şaşı olacam daha gördüğüm olmadı o yüzden kimseye cevap yazmıyorum üzmemek için
İnşallah kuzum Allah razı olsun tez zaman da sizlere de nasip olsun canı gönülden isterim ❤Biz inanıyoruzyarın seni de inandıracak annesi
Sabah bi kalkıyorum saat 3 5 olmuş muhabbet bitmemiş uyanıp tekrar mı yazıyonz naparsiniz5 falan
Tamam canım galiba ozaman sabah fikrim değişmez ise bir test yapayımOkudum cnm zamanı bence 29 30 31 değerlendirme benimde
Allah razı olsun bacımAhaha sen olur da test yaparsan önce fotografını buraya at bacım biz karar verelim negatif mi pozitif mi sana söyleriz
Iyi geceler Allah rahatlık versin canimValla ben kacar, muhabbet sarpa sardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?