Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtilerden anlarım sende çoğu belirti var kuzum inşallah gebesindir

Ahhaha ben de geçen ay öyleydim.. neyi gördüm diyolar yahu bişey yokki diye düşünüyordum.. baktıkça baktıkça görmeye başladım resmen

Insallah vardir ama hemen cikmadiysa kuruma çizgisi olabiliyor. Ben bu şekilde cok pozitif gordum. Testin varsa tekrarla mutlaka. Bide limon yeme bence bu süreçte cunku kanamayı tetikliyor diye biliyorum.

Bat ne zaman

Insallah vardir ama hemen cikmadiysa kuruma çizgisi olabiliyor. Ben bu şekilde cok pozitif gordum. Testin varsa tekrarla mutlaka. Bide limon yeme bence bu süreçte cunku kanamayı tetikliyor diye biliyorum.
Aa bunu bilmiyodum normalde zaten hiç sevmem dişlerim acır hatta görünce ama bu iki gündür aşırı canım istedi bide testim var evet erken gebelik testimde var ama bi kaç gün daha geçsin öyle tekrarlarım diyorum

Portakal ye canım. Varsa bebisinede yarar

Merhaba ,benim bi sorum olacak bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim ;7 Ocakta yumurtlama 8 Ocakta çatlama oldu ovulasyon testine göre ,ve 10 ocakta yani bugün regl oldum bu normal mi ?anlamadım
2.yumurtlamis olabilirsin canim ne zaman başladın ovulasyon takibine
Normal de 10 dakikadan sonrası göz önüne alınmıyor ama kuruma gibi de durmuyor canim bat günü tekrarla yada erken gebelik yapabilirsin kesin cikar
Hahahah ben artık silik çizgi incelemekten profesör oldum kiz ondan öle sakkidene var diyorum
Biz inanıyoruz yarın seni de inandıracak annesi
İnşallah kuzum Allah razı olsun tez zaman da sizlere de nasip olsun canı gönülden isterim ❤
Sabah bi kalkıyorum saat 3 5 olmuş muhabbet bitmemiş uyanıp tekrar mı yazıyonz naparsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…