- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Valla tam profesör2.yumurtlamis olabilirsin canim ne zaman başladın ovulasyon takibine
Normal de 10 dakikadan sonrası göz önüne alınmıyor ama kuruma gibi de durmuyor canim bat günü tekrarla yada erken gebelik yapabilirsin kesin cikar
Hahahah ben artık silik çizgi incelemekten profesör oldum kiz ondan öle sakkidene var diyorum
İnşallah kuzum Allah razı olsun tez zaman da sizlere de nasip olsun canı gönülden isterim ❤
Sabah bi kalkıyorum saat 3 5 olmuş muhabbet bitmemiş uyanıp tekrar mı yazıyonz naparsiniz
Saol kuzum yerim inşallah vardır da yararPortakal ye canım. Varsa bebisinede yarar
Canım birde sen söyle fikriniKizlaaaaar şöyle bir özet geçmek istiyorum ve durum değerlendirmesi yapmanızı istiyorum ona göre bir karar vericem..
Şimdi benim sat 14 aralikti ve benim adetim 10gun filan sürer bu hep böyleydi ..
Adetten sonra ilk ilişki 27 aralik daha sonra 30 Aralık sonra 02 ve 05 Ocak günlerinde oldu .
Ve benim bu arada 30 Aralık ve 03 Ocak ta bir seferlik kanamam oldu akşam olmadan da bitti.. çok aşıri olmadı bu iki gün arası sürmedi.. aynı günlerde bitti.. birdaha da gelmedi..
Sonrası malum akıntılar , adet sancıları falan filan.. daha öncede belirtmiştim normalde adet sancilaidm olmaz pat diye gelir gelince olursa olur hafif bukadar ama oncesinden ne akıntı ne bişey vermez..
Yumurta takibi yapmadım.. gelişi güzel dediğin tarihlerde değerlendirildi hepsi bu.. şimdi benim adetim nromalde erken gelir hiç zamanında gelmez şimdiye gelmeliydi ama yinede birkaç gün beklemek istemiştim.. az önce baktım akıntım açık kahve rengine donustu kesinlikle leke değil baya sümüksü affedersiniz akıntı bildiğiniz rengi kahve..
Şimdi sizce benim şansım varmı gebelik için.. ve sizce bekleyeyim mi biraz daha yoks yarın elimdeki normal gebelik teslerimde birtanesni deneyeyimmi sabah ilk ıdrarla?
Esiniz varikosel operasyonu gecirdi miKuzu varikoselden dolayı spermde sıkıntı vardı ama aylar oldu bakmayali unuttum hep değerleri. Yikamaya verirken de söylemeyi unuttuk sayısı ne kadar diye biz söylemeden de onlar kağıt vermiyormus. Neyse bacım bogazlasam ne olacakeşim çok stresli ve kendini çok suçluyor o gün ruh gibi gezdi hep ama nörüyüm olan oldu
Evet, eşim subat ayında soldan tek taraflı varikosel ameliyatı oldu. Ondan sonra sperm sayısı morfoloji biraz düzeldi ama epey oldu baktirmadik değerler kalmadı aklımda.Esiniz varikosel operasyonu gecirdi mi
Bak 17 Ocak bat bugün pozitif görmüş benim de 18 Ocak bat yani yarın pozitif görebilirimAllah razı olsun bacımbana bırakmayın
Ya sen hamile misin Allah'ım arkanızdan bende gelmek istiyorum inşallah ya bu sefer sağlıcakla ilerlesin inşallahKuzum hiçbir belirtim yok diyebilirim sadece akıntım var, ilk gebeliğimde göğüslerim şişmişti mesela bunda o da yok. Tedirginim tabi ama elden hiçbir şey gelmez şükürler olsun, bundan sonrasında yapılacak iş beklemek
Seni takip ediyorum çok çok az kaldı beraber geçirelim inşallah sürecimizi
2. Düşükte kan verip 2 günde bir takip ettik ve çok yorucuydu.
Sonuçta olacak olan oluyor ben sadece iğne olduğu İçin 14. Gün test yaptım yoksa beni biliyorsun test yapma taraftarı hiç değildim.
Daha bu haberden sonra seni hiç kimse tutamazBak 17 Ocak bat bugün pozitif görmüş benim de 18 Ocak bat yani yarın pozitif görebilirimbana bunlarla gelin arkadaşım
Yıldıramadım seni bana yazıklar olsunDaha bu haberden sonra seni hiç kimse tutamazben sabırla bekleyeceğim test mest yok
Ben seni yildirabildim mi kiYıldıramadım seni bana yazıklar olsun
Kuzum bugün öğrendim çatlatma iğnesi olmuştum ama daha çok erken hamileyim demek içinYa sen hamile misin Allah'ım arkanızdan bende gelmek istiyorum inşallah ya bu sefer sağlıcakla ilerlesin inşallah
Düzelicez inşallahBen seni yildirabildim mi kiikimiz ortak amaç icin aksi istikamette son gaz devam ediyoruz
Ne zaman babaDüzelicez inşallah
Canım bence erken gebelik daha uygun çıkması için, reglin 10 gün sürüyorsa en iyi ihtimal 10-14 ocak arasıdır falandır regl tarihin ama ben bugün test alırken eczacı normal gebelik testleri bat 2-3 gün geçmesinden sonra bile idrarda çıkmıyo dedi beta idrada hemen öğrenilmiyo dediler o yüzden negatif olursa moralin bozulmasın eğer test yaparsan. Kız ben olsam çoktan yapardım nasıl duruyosun ben çatlardımCanım birde sen söyle fikrini-Arwen-
Kuzum aslında yapmicaktim ama birşeyler beni dürtüyor.. bide bugün açık kahve rengi gelince kaşıntım da var hala ve ağrılar bugün birde kocamın yanında ah ladim vahladim doğuracak gibi bazne bı anda geliyor sancı suratıma baktı bölüyor diye vaaha daha öncede buna benzer seyle dolmuştu ama daha farklıydı öyküm.. birde çok ihtimal yoktu ozaman zaten 60 gün gecikmistim.. inanki sonra bir geldi kanma çok fena basbaya kimyasal olduğunu düşündüm ama ne kanda nede idrarda çıkmamıştı.. o yüzden pek güvenemiyorum ya vallaha bilemiyorum..Canım bence erken gebelik daha uygun çıkması için, reglin 10 gün sürüyorsa en iyi ihtimal 10-14 ocak arasıdır falandır regl tarihin ama ben bugün test alırken eczacı normal gebelik testleri bat 2-3 gün geçmesinden sonra bile idrarda çıkmıyo dedi beta idrada hemen öğrenilmiyo dediler o yüzden negatif olursa moralin bozulmasın eğer test yaparsan. Kız ben olsam çoktan yapardım nasıl duruyosun ben çatlardımbelki yerleşme kanamasıdır kuzum bence test yapmalısınn
Bebisler arttı çok şükür kuzum bi kaç gün geriden geliyorum belki günü geçince test yapan olur diye ama kimisi bilgi veriyor kimisi vermiyor biraz bekleyip öyle işaretleme yapıyorum hepsini etiketleyip sormak da çok mümkün olmuyorKızlar bu arada listedeki boşluklar ne alemde 8-9-10 ocaklarmaviss_34 canım her sayfayı takip edemedim bebişler arttı sanırım
Amin canım madem öyle sende evlerine erken git erken dön başım ağrıyor uykum geldi ama hep erken git her gün git ki onlarda bişey diyemezsin sonuçta onlarda rahat etmek isterler gelin var diye edemezler yani böyle dene istersen Allah sana kolaylık versin zor yani
Ben gece uyanırsam yazarım sana bildirim sesi vars gelir kalkıp yaparsın yarın bende bir tane erken gebelik yapsam mı iki daha bekleseniz bilemedimSabah başlıyorum heyecan dorukta !
Bu akıntı o akıntıuıııı test başlasınnnn oleyyyYa benimde şimdi açık kahverengi akıntı geldi leke değil akıntı baya ama açık kahve nedemek acaba adet öncesi filan bende olmaz bunlar ama herşeyin bir ilkide vardır offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?