Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla tam profesör

Canım birde sen söyle fikrini -Arwen-

Esiniz varikosel operasyonu gecirdi mi

Ya sen hamile misin Allah'ım arkanızdan bende gelmek istiyorum inşallah ya bu sefer sağlıcakla ilerlesin inşallah

Ya sen hamile misin Allah'ım arkanızdan bende gelmek istiyorum inşallah ya bu sefer sağlıcakla ilerlesin inşallah
Kuzum bugün öğrendim çatlatma iğnesi olmuştum ama daha çok erken hamileyim demek için bakalım zaman ne gösterecek sağlıkla ilerlesin hepimizin gebelikleri duam o

Canım birde sen söyle fikrini -Arwen-
Canım bence erken gebelik daha uygun çıkması için, reglin 10 gün sürüyorsa en iyi ihtimal 10-14 ocak arasıdır falandır regl tarihin ama ben bugün test alırken eczacı normal gebelik testleri bat 2-3 gün geçmesinden sonra bile idrarda çıkmıyo dedi beta idrada hemen öğrenilmiyo dediler o yüzden negatif olursa moralin bozulmasın eğer test yaparsan. Kız ben olsam çoktan yapardım nasıl duruyosun ben çatlardım belki yerleşme kanamasıdır kuzum bence test yapmalısınn

Kızlar bu arada listedeki boşluklar ne alemde 8-9-10 ocaklar maviss_34 canım her sayfayı takip edemedim bebişler arttı sanırım

Kuzum aslında yapmicaktim ama birşeyler beni dürtüyor.. bide bugün açık kahve rengi gelince kaşıntım da var hala ve ağrılar bugün birde kocamın yanında ah ladim vahladim doğuracak gibi bazne bı anda geliyor sancı suratıma baktı bölüyor diye vaaha daha öncede buna benzer seyle dolmuştu ama daha farklıydı öyküm.. birde çok ihtimal yoktu ozaman zaten 60 gün gecikmistim.. inanki sonra bir geldi kanma çok fena basbaya kimyasal olduğunu düşündüm ama ne kanda nede idrarda çıkmamıştı.. o yüzden pek güvenemiyorum ya vallaha bilemiyorum..

Kızlar bu arada listedeki boşluklar ne alemde 8-9-10 ocaklar maviss_34 canım her sayfayı takip edemedim bebişler arttı sanırım
Bebisler arttı çok şükür kuzum bi kaç gün geriden geliyorum belki günü geçince test yapan olur diye ama kimisi bilgi veriyor kimisi vermiyor biraz bekleyip öyle işaretleme yapıyorum hepsini etiketleyip sormak da çok mümkün olmuyor

denedim

Ya benimde şimdi açık kahverengi akıntı geldi leke değil akıntı baya ama açık kahve nedemek acaba adet öncesi filan bende olmaz bunlar ama herşeyin bir ilkide vardır offff
Bu akıntı o akıntıuıııı test başlasınnnn oleyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…