Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz negatifi gorunce karalar bagliyoruz, yarin bi daha yaparim diyemiyoruz ya, o yuzden bence
Ozaman işeme harekatı başlasınnn tüm testlere var gücümüzle işiyorız her gün kızlar pozitifi görenedek (zaten öyle olmuyor mu önce Ovulasyonlara yapıyoruz orada pozitif görünce hcg kere yapıyoruz bir nevi harekat başlamış oluyor

Ay ben üç belirti gördüm diye günlerdir test yapıyorum deli gibi sen daha duruyo musunn senin sabrından bana da lazım bence yap bakalım ne malum pozitifi görmeyeceğiin

Tabi gecikince 4-5 gün bekleyenler de var allahım ne güzel bi sabır ben de istiyorum bu sabırdan inşallah boşlukların hepsi civcivle dolar

Kızlar ya çok kasık ağrım var geçen ay hamileydim kimyasal geçirdim. Aynı o zamanlardaki ağrı gibi. Bu ay 2 kere yumurtlama gördüm. İlki 25inde ikincisi de 3 ocakta. Çatlama 6sında oldu. Normalde bugünlerde regl olmam gerekiyordu ama 2.kez yumurtladığım için 14 gün ileri atmış olması lazım. Acaba regl mi olucam. Test için de çok erken yapsam da çıkmaz ama çok sabırsızım beklemek ne zor ya

Ben sana özetlerim canım senin 30 Aralık ve 3 ocakta olan kanama yumurtlama lekesi olması çok olası bazen olabiliyor kadınlarda normal bir durum çikolata kistin falan yoksa ki olsa adetin düzen olmaz ağrın çok olur hele ilişkide ağrın daha çok olur.bence sen gebesin ama eğer test yapacaksan bu erken gebelik olsun çünkü beta henüz yükselmemiş olabilir ihtimal birde akıntında kahverengi lekelenme olayı tamamen yerleşme durumu gibi o nedenle erken gebelik resti yap diyorum normal gebelik için erken olabilir iki durumdada sen bence gebesin

Erken gebelik testi varsa şansını dene canim çıkmazsa 20sinde bi bakarsin

Erken gebelik testi yok laboquick normal kaset test var canım. O yumurtlamadan sonra 10.günde çıkarmıştı geçen ay ikinci çizgiyi. 20sine kadar kim bekleyecek oy oyy
Rabbim yardımcın olsun yardımcımız olsun inşallah kuzum sayılı gün çabuk geçer inşallah bizde sayıyoruz ama tatlı telâşlar bunlar umarım kavuşursun bi an önce meleğini hissedersin karninda

Erken gebelik testi yok laboquick normal kaset test var canım. O yumurtlamadan sonra 10.günde çıkarmıştı geçen ay ikinci çizgiyi. 20sine kadar kim bekleyecek oy oyy
Kuzum ilki tuttuysa kasette Dr çıkar zaten sabah ola hayrola

Kuzum ilki tuttuysa kasette Dr çıkar zaten sabah ola hayrola
Yok ya ilki tutmadı bence kuzu 25indeydi ben dayanamayıp test yaptım ondan sonra negatif çıktı çok üzüldüm. Allah büyük ya akıntım oldu şüphelenip tekrar ovulasyon testi yaptım ve pik çıktı resmen 2.şansı verdi Rabbim inşallah tutmuştur

Rabbim yardımcın olsun yardımcımız olsun inşallah kuzum sayılı gün çabuk geçer inşallah bizde sayıyoruz ama tatlı telâşlar bunlar umarım kavuşursun bi an önce meleğini hissedersin karninda
Amin inşallah canım hepimiz için dua ediyorum herkes bebişine kavuşsun tez zamanda inşallah

Şuraya kızlar "hamileyim" yazmayı çok istiyorum kızlar... Sizden de yazdığınızı görmeyi. Allah'ım nasip etsin inşallah lütfen Ay kızlar öyle doldum ki mini mini bebe kıyafetleri görüyorum çok güzel annelik duygularım kabarıyor duadan başka elden gelen bir şey de yok. Sabır bakalım

Ne zaman başladığımı hatırlamıyorum ki üzgünüm

Insallah canım beklicen o zaman

Bu test gebe diyor bence üstelik kaset test ihtimali en z olan adet geçince çıkıyor normalde bu nedenle bile bence iyi sonuç
Inşallah canım dediginiz gibi olur çok istiyorum çünkü çok çok çok aarada bi alt karin ağrısı çekiyorum ama anlam veremedim hayırlısı inşallah yaa bide gebelikte uykuya yatkın olunur diyolar ben ilk gebeligimde oylemiydim hiç hatırlamıyorum ama şuan gündüz uykulu yorgun bi okadarda herşeyi yapmak istiyorum ama geceleride zombi gibiyim uykum yok umarım bu iyiye işarettir boş geçmez bu ayimda

Geçmez bence bende bat 17 şimdi bi deneyim diye yaptım Arıcak bendede çıktı hayrolsun sabah yoktu ben şoktayım ama tabi birazda tuhaf olmuş acaba testim bozuk bilemedim ama sana derken kendim telaş oldum

Geçmez bence bende bat 17 şimdi bi deneyim diye yaptım Arıcak bendede çıktı hayrolsun sabah yoktu ben şoktayım ama tabi birazda tuhaf olmuş acaba testim bozuk bilemedim ama sana derken kendim telaş oldum
Ay hadi inşallah kuzum bi resmini atarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…