Ozaman işeme harekatı başlasınnnBiz negatifi gorunce karalar bagliyoruz, yarin bi daha yaparim diyemiyoruz ya, o yuzden bence
Ay ben üç belirti gördüm diye günlerdir test yapıyorum deli gibi sen daha duruyo musunn senin sabrından bana da lazımKuzum aslında yapmicaktim ama birşeyler beni dürtüyor.. bide bugün açık kahve rengi gelince kaşıntım da var hala ve ağrılar bugün birde kocamın yanında ah ladim vahladim doğuracak gibi bazne bı anda geliyor sancı suratıma baktı bölüyor diye vaaha daha öncede buna benzer seyle dolmuştu ama daha farklıydı öyküm.. birde çok ihtimal yoktu ozaman zaten 60 gün gecikmistim.. inanki sonra bir geldi kanma çok fena basbaya kimyasal olduğunu düşündüm ama ne kanda nede idrarda çıkmamıştı.. o yüzden pek güvenemiyorum ya vallaha bilemiyorum..
Tabi gecikince 4-5 gün bekleyenler de var allahım ne güzel bi sabır ben de istiyorum bu sabırdanBebisler arttı çok şükür kuzum bi kaç gün geriden geliyorum belki günü geçince test yapan olur diye ama kimisi bilgi veriyor kimisi vermiyor biraz bekleyip öyle işaretleme yapıyorum hepsini etiketleyip sormak da çok mümkün olmuyor
Ben sana özetlerim canım senin 30 Aralık ve 3 ocakta olan kanama yumurtlama lekesi olması çok olası bazen olabiliyor kadınlarda normal bir durum çikolata kistin falan yoksa ki olsa adetin düzen olmaz ağrın çok olur hele ilişkide ağrın daha çok olur.bence sen gebesin ama eğer test yapacaksan bu erken gebelik olsun çünkü beta henüz yükselmemiş olabilir ihtimal birde akıntında kahverengi lekelenme olayı tamamen yerleşme durumu gibi o nedenle erken gebelik resti yap diyorum normal gebelik için erken olabilir iki durumdada sen bence gebesinKizlaaaaar şöyle bir özet geçmek istiyorum ve durum değerlendirmesi yapmanızı istiyorum ona göre bir karar vericem..
Şimdi benim sat 14 aralikti ve benim adetim 10gun filan sürer bu hep böyleydi ..
Adetten sonra ilk ilişki 27 aralik daha sonra 30 Aralık sonra 02 ve 05 Ocak günlerinde oldu .
Ve benim bu arada 30 Aralık ve 03 Ocak ta bir seferlik kanamam oldu akşam olmadan da bitti.. çok aşıri olmadı bu iki gün arası sürmedi.. aynı günlerde bitti.. birdaha da gelmedi..
Sonrası malum akıntılar , adet sancıları falan filan.. daha öncede belirtmiştim normalde adet sancilaidm olmaz pat diye gelir gelince olursa olur hafif bukadar ama oncesinden ne akıntı ne bişey vermez..
Yumurta takibi yapmadım.. gelişi güzel dediğin tarihlerde değerlendirildi hepsi bu.. şimdi benim adetim nromalde erken gelir hiç zamanında gelmez şimdiye gelmeliydi ama yinede birkaç gün beklemek istemiştim.. az önce baktım akıntım açık kahve rengine donustu kesinlikle leke değil baya sümüksü affedersiniz akıntı bildiğiniz rengi kahve..
Şimdi sizce benim şansım varmı gebelik için.. ve sizce bekleyeyim mi biraz daha yoks yarın elimdeki normal gebelik teslerimde birtanesni deneyeyimmi sabah ilk ıdrarla?
Insallah canım tek duam temennim o yöndeTabi gecikince 4-5 gün bekleyenler de var allahım ne güzel bi sabır ben de istiyorum bu sabırdaninşallah boşlukların hepsi civcivle dolar
Erken gebelik testi varsa şansını dene canim çıkmazsa 20sinde bi bakarsinKızlar ya çok kasık ağrım var geçen ay hamileydim kimyasal geçirdim. Aynı o zamanlardaki ağrı gibi. Bu ay 2 kere yumurtlama gördüm. İlki 25inde ikincisi de 3 ocakta. Çatlama 6sında oldu. Normalde bugünlerde regl olmam gerekiyordu ama 2.kez yumurtladığım için 14 gün ileri atmış olması lazım. Acaba regl mi olucam. Test için de çok erken yapsam da çıkmaz ama çok sabırsızım beklemek ne zor ya
Erken gebelik testi yok laboquick normal kaset test var canım. O yumurtlamadan sonra 10.günde çıkarmıştı geçen ay ikinci çizgiyi. 20sine kadar kim bekleyecek oy oyyErken gebelik testi varsa şansını dene canim çıkmazsa 20sinde bi bakarsin
Rabbim yardımcın olsun yardımcımız olsun inşallah kuzum sayılı gün çabuk geçer inşallah bizde sayıyoruz ama tatlı telâşlar bunlar umarım kavuşursun bi an önce meleğini hissedersin karnindaErken gebelik testi yok laboquick normal kaset test var canım. O yumurtlamadan sonra 10.günde çıkarmıştı geçen ay ikinci çizgiyi. 20sine kadar kim bekleyecek oy oyy
Kuzum ilki tuttuysa kasette Dr çıkar zaten sabah ola hayrolaErken gebelik testi yok laboquick normal kaset test var canım. O yumurtlamadan sonra 10.günde çıkarmıştı geçen ay ikinci çizgiyi. 20sine kadar kim bekleyecek oy oyy
Yok ya ilki tutmadı bence kuzu 25indeydi ben dayanamayıp test yaptım ondan sonra negatif çıktı çok üzüldüm. Allah büyük ya akıntım oldu şüphelenip tekrar ovulasyon testi yaptım ve pik çıktı resmen 2.şansı verdi RabbimKuzum ilki tuttuysa kasette Dr çıkar zaten sabah ola hayrola
Amin inşallah canım hepimiz için dua ediyorum herkes bebişine kavuşsun tez zamanda inşallahRabbim yardımcın olsun yardımcımız olsun inşallah kuzum sayılı gün çabuk geçer inşallah bizde sayıyoruz ama tatlı telâşlar bunlar umarım kavuşursun bi an önce meleğini hissedersin karninda
Inşallah canım benimAmin inşallah canım hepimiz için dua ediyorum herkes bebişine kavuşsun tez zamanda inşallah
Ne zaman başladığımı hatırlamıyorum ki2.yumurtlamis olabilirsin canim ne zaman başladın ovulasyon takibine
Normal de 10 dakikadan sonrası göz önüne alınmıyor ama kuruma gibi de durmuyor canim bat günü tekrarla yada erken gebelik yapabilirsin kesin cikar
Hahahah ben artık silik çizgi incelemekten profesör oldum kiz ondan öle sakkidene var diyorum
İnşallah kuzum Allah razı olsun tez zaman da sizlere de nasip olsun canı gönülden isterim ❤
Sabah bi kalkıyorum saat 3 5 olmuş muhabbet bitmemiş uyanıp tekrar mı yazıyonz naparsiniz
Insallah canım beklicen o zamanYok ya ilki tutmadı bence kuzu 25indeydi ben dayanamayıp test yaptım ondan sonra negatif çıktı çok üzüldüm. Allah büyük ya akıntım oldu şüphelenip tekrar ovulasyon testi yaptım ve pik çıktı resmen 2.şansı verdi Rabbiminşallah tutmuştur
Bu test gebe diyor bence üstelik kaset test ihtimali en z olan adet geçince çıkıyor normalde bu nedenle bile bence iyi sonuç
Inşallah canım dediginiz gibi olur çok istiyorum çünkü çok çok çokBu test gebe diyor bence üstelik kaset test ihtimali en z olan adet geçince çıkıyor normalde bu nedenle bile bence iyi sonuç
Geçmez bence bende bat 17 şimdi bi deneyim diye yaptım Arıcak bendede çıktı hayrolsun sabah yoktu ben şoktayım ama tabi birazda tuhaf olmuş acaba testim bozuk bilemedim ama sana derken kendim telaş oldumInşallah canım dediginiz gibi olur çok istiyorum çünkü çok çok çokaarada bi alt karin ağrısı çekiyorum ama anlam veremedim hayırlısı inşallah yaa bide gebelikte uykuya yatkın olunur diyolar ben ilk gebeligimde oylemiydim hiç hatırlamıyorum ama şuan gündüz uykulu yorgun bi okadarda herşeyi yapmak istiyorum ama geceleride zombi gibiyim uykum yok umarım bu iyiye işarettir boş geçmez bu ayimda
Ay hadi inşallah kuzum bi resmini atarmisinGeçmez bence bende bat 17 şimdi bi deneyim diye yaptım Arıcak bendede çıktı hayrolsun sabah yoktu ben şoktayım ama tabi birazda tuhaf olmuş acaba testim bozuk bilemedim ama sana derken kendim telaş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?