Hadi hayırlısı inşallah vardır elinde test varsa sabah tekrar yapmalısın bence ayyy çok heycanliiiiKızlar az önce arkadaşa derken bir deneyim diye yaptım koydum geldim mesajları okudum gidip baktım durum bu bu arada sadece 3 damla koydum ama bi sararma falan olmuş acaba test mi bozuk umutlandım şimdi bakın bi azcık iki bir şey söyleyin benim kaset test falıma kısmetim çıktı mı acep hıııı ne dersiniz
Kız olmazmı test cenneti ev az bekleyin 2 saat sonra susuz yapacam şimdi idrarım kalmadıHadi hayırlısı inşallah vardır elinde test varsa sabah tekrar yapmalısın bence ayyy çok heycanliiii
Üzüldüm kuzum sabahları deneyin derimdenedim
Kız olmazmı test cenneti ev az bekleyin 2 saat sonra susuz yapacam şimdi idrarım kalmadı
Testimi paylaştımÜzüldüm kuzum sabahları deneyin derim
Ben 50 -60 tane aldım yurtdışında olucam burada fiyatlar ucuk diye ama bana iyi oldu ucuzluk aldım attım nasıl olsa gereklı en kötü ihtimalle hemen olursa hepsine işerim dedim olmazsalar her ay test diye delirmem dedime maşallah o zaman bende 2 kaset 1 erken test var yapmaya kıyamıyorum o yüzden bekliyorum malum fiyatlar uçtu ben kazıklandim eczaneden erken testi 30 tl ye aldım internette aynası 10 tl
Çok mantıklıBen 50 -60 tane aldım yurtdışında olucam burada fiyatlar ucuk diye ama bana iyi oldu ucuzluk aldım attım nasıl olsa gereklı en kötü ihtimalle hemen olursa hepsine işerim dedim olmazsalar her ay test diye delirmem dedim
Hadi inşallahKızlar az önce arkadaşa derken bir deneyim diye yaptım koydum geldim mesajları okudum gidip baktım durum bu bu arada sadece 3 damla koydum ama bi sararma falan olmuş acaba test mi bozuk umutlandım şimdi bakın bi azcık iki bir şey söyleyin benim kaset test falıma kısmetim çıktı mı acep hıııı ne dersiniz
Bak 17 Ocak bat bugün pozitif görmüş benim de 18 Ocak bat yani yarın pozitif görebilirimbana bunlarla gelin arkadaşım
Bu test bozuk gibi canım sabah ilk idrarla tekrar deneAma ben siyahbeyaz bile yapmıştım herkes uyuduğu şimdi yaaa ne çabuk uyudunuz dün gece herkes burdaydıııı kalkın hadi yaaa uyumayın çok heyecanlı valla billa yoktu daha önce sabah negatiftiiii hadi test yapalım sizde yapın ben iki saat sonra yine yapacam
Benim yarın sabah bata 6 var ben yaptım sabah negatifti akşam yaptığım böyle olduuBenim yarın yumurtlama 10 gün olacak adetim 15 ocak test yapsam mı erken gebelik testi var 4 gün öncesi %54 gibi biseydi ilk hamileliğimde adet günümde öğrenmiştim önce hep negatif çıkmıştı çok kararsızım düzelteyim erken gebelik testiyle yapmamıştım onları
Çıkmış sanki ama net değil ya çok fazla idrar mi gitti acaba bı daha yapsanaAma ben siyahbeyaz bile yapmıştım herkes uyuduğu şimdi yaaa ne çabuk uyudunuz dün gece herkes burdaydıııı kalkın hadi yaaa uyumayın çok heyecanlı valla billa yoktu daha önce sabah negatiftiiii hadi test yapalım sizde yapın ben iki saat sonra yine yapacam
Canım 3 damla koymuşsun niye bu kadar dağıldı ki acaba. Düz zemine koymadın mı yamuk bi yüzeye koyduysan ya da sarstıysan dağılmış olabilir ya da direk test bozuk. Elinde başka test varsa tekrarla istersenKızlar az önce arkadaşa derken bir deneyim diye yaptım koydum geldim mesajları okudum gidip baktım durum bu bu arada sadece 3 damla koydum ama bi sararma falan olmuş acaba test mi bozuk umutlandım şimdi bakın bi azcık iki bir şey söyleyin benim kaset test falıma kısmetim çıktı mı acep hıııı ne dersiniz
Bende iki saat bekleyip yine yapayım diyorum bakalım çünkü bencede bir garip ama olsun sevindim azcık sadece 3 damla damlattım neden öyle oldu bende bilmiyorum ki inşallah test sağlamdırÇıkmış sanki ama net değil ya çok fazla idrar mi gitti acaba bı daha yapsana
Tekrarlıcam en iyisi valla gergin yapıyorum sabah akşam hobi gibi hep aynı yere koyuyorum ama cam gibi beyaz çıkıyordu böyle görünce pek bi şaştım bende ama bakalımCanım 3 damla koymuşsun niye bu kadar dağıldı ki acaba. Düz zemine koymadın mı yamuk bi yüzeye koyduysan ya da sarstıysan dağılmış olabilir ya da direk test bozuk. Elinde başka test varsa tekrarla istersen
Aynen insallah vardır canım belirtilerin varmiydi mesjlara yetişemiyorum benBende iki saat bekleyip yine yapayım diyorum bakalım çünkü bencede bir garip ama olsun sevindim azcık sadece 3 damla damlattım neden öyle oldu bende bilmiyorum ki inşallah test sağlamdır
Tekrarlayınca at bakalımTekrarlıcam en iyisi valla gergin yapıyorum sabah akşam hobi gibi hep aynı yere koyuyorum ama cam gibi beyaz çıkıyordu böyle görünce pek bi şaştım bende ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?