Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Avokado Yu tam olarak nezmaan tüketmeye başladin ve nekadar sürdu.. birde ne yapıyor avocado
Ben her gün yedim canim adet bittikten sonra 2 ye böldüm soydum kabuğunu, kahvaltıda yarım gece yatmadan önce yarım yedim zaten olgunsa çok lezzetli Antep fıstığı tadı geldi ağzıma yerken normalde sevmezdim

Kızlar bugün iğnenin 15. Günü sabahın 5 nde uyandım uyanmıskende test yapayım dedim ama kaset vardı evde onu yaptım erken gebelik testi değil. Negatif çıktı erken gebelik mi lazım yoksa kaset testler adet günü geçince mi işe yarıyor. Bugün adet olmazsam eğer beklerim 1-2 gün sonra testi tekrarlarım ama. Kaset test en erken ne zaman sonuç veriyor?

Erken gebelik testleri 6 gün öncesine kdr , kaset testler ancak adet gecikmesiyle kesin sonuç verirler.

Vallahi benimde kara kara düşündüğüm şeylerden biri bu ya

İnşallah ama doktorum olumsuz konuştu, açıkçası bilmiyorum ne olacak, en hayırlısı en sağlıklısı olsun inşallah
Doktor çok önemli ne olursa olsun umut vermeli.bn bundan önce iki doktora daha gittim o umutsuzluklari bnide stress yapıyordu.
Aynı sonuçlar la barış beye gittim adamın bilgisi tatlı dili beni yeniden olabilire inandırdı ve ilk Asilamam düşük şansa rağmen kimyasal da olsa tuttu.bnce başka bir göz olmadı için farklı bir doktora daha gidin

Öyle mi diyorsunuz eşimle biraz konuştuk doktoru neden dinlemiyosun diyo ama işte doğum kontrol hapı zaten içime sinmiyo benimde
canım doğum kontrol hapı kullanalar en az 6 ay istiyor normale dönmesi için istisnalar kayideyi bozmaz.. kimyasala gelince o dolenen yumurtanın ya yapısal veya kromozom bozuklu nedenile oluyor bilinen.. ama bazende hamile olduğunu bilmeyip delice şeyler yapnalarda stres de düşe bilir.. sen zaten bebek istiyorsun öyle bir salakça teklif neden yaptı doktorun anlamadım ama sounun olur hamile kalmak tehliklei olur der kulan durduk yere neden desin ki.. bide senin kaynanana kızıp gemileri bebek istegini cayır cayır yakmana gerek yok... kaynanana gelince belli ki çok meraklı biri böyle ok nsanlari misille muamele edeceksin... her gun aramanı mi istiyor ara fakitsiz ara uygunsuz zaman da ara iki kere bile ara konuşmaktan çok hoslanmadi konuları didikle falan bir haftaya kalmaz Kocanı arar söyle karına öyle zırt pırt aramasın der .. ve sana tavsiye hep gülümse açığını verme ordan vurur seni.. inşaALLAH hamilesindir boşuna kuruntu yapıyorsundur

yaz
Öyle mi diyorsunuz eşimle biraz konuştuk doktoru neden dinlemiyosun diyo ama işte doğum kontrol hapı zaten içime sinmiyo benimde
kaynanayla ilgili yazan sen midin de emin değilim bu arada sen değilsen onları gormezden gel canım

Kuzu sen bir daha test yaptın mi

Kisiden kişiye değişiyor canım ben ilk kimyasal gebelikte kaset test reglden üç gün önce erken gebelik beş gün önce çizgi çıkmıştı.
Ama döllenme ile alakalı oluyor bunlar

Rshim.filmine regl den sonra gittim ben ,regliyken değildi canım

çok geçmiş olsun bebeğin için üzüldüm belki videolar izlemen lazım sigaradan solayı hasta olana bebekleri izle canın her istedinde biraz acımasızca gelecek ama bence tek yolu bu iki dk zevk için bebeği dumana boğmak... bence sen iyi bir anne olacaksın şimdiden bunu hesabını yaptığına göre.. ha bide arkadas ortamından uzaklaş en azından denerken ve hamileyken hem cebe hem sağlığına zarar

Testini koydun mu ben baktım göremedim atarmışın güzel oluyor silik çizgiyse özellikle bakmak vizede umut oluyor bende belirti yokta
Gruba atmamıştım.Hic bir belirtide olmadı sadece beklenen bat günün de kasiklarimda çok hafif ağrı oldu ve göğüslerde hassasiyet başladı.Ve iki gün lekelenme oldu günde 2 3 kez çok korktum kimyasal başlangıcı diye ama devam etmedi çok şükür

Değerlendirmeleri nasıl yaptınız canım?
29 30 31 oldu canim diğer günler iki üç günde bir
Tabi beni gece gece gaza getirip adamin kucağına atın, biz adamla dövüşmeye başlayınca siz yatın. Sağolun hep destek tam destek. Bı daha lavanta no, mum no, müzik noooo. Bebek için yatcaz kalkcaz
Allah iyiliğinizi versin ya çok güldüm Allah da sizi güldürsün emiii gene sabahlar olmamış grupta helal size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…