- 18 Ağustos 2021
- 356
- 288
- 53
İnsAllah hemşomm duaların seninleHayyh MashaAllah hemşoma... İnshaAllah bende görürüm böyle ap açık
Ben her gün yedim canim adet bittikten sonra 2 ye böldüm soydum kabuğunu, kahvaltıda yarım gece yatmadan önce yarım yedim zaten olgunsa çok lezzetli Antep fıstığı tadı geldi ağzıma yerken normalde sevmezdimAvokado Yu tam olarak nezmaan tüketmeye başladin ve nekadar sürdu.. birde ne yapıyor avocado
Erken gebelik testleri 6 gün öncesine kdr , kaset testler ancak adet gecikmesiyle kesin sonuç verirler.Kızlar bugün iğnenin 15. Günü sabahın 5 nde uyandım uyanmıskende test yapayım dedim ama kaset vardı evde onu yaptım erken gebelik testi değil. Negatif çıktıerken gebelik mi lazım yoksa kaset testler adet günü geçince mi işe yarıyor. Bugün adet olmazsam eğer beklerim 1-2 gün sonra testi tekrarlarım ama. Kaset test en erken ne zaman sonuç veriyor?
Sabah kan vermeye gidicem sağlık ocagınaSenin de erken geçiyor o zaman iğne etkisi insallah bebistendir bulantı
Gül anam güliki eglenek dedik dovustuk çıktık bı daha mı lavanta bundan sonra yokkk ona bı seh olursa da yatcam kalkcam bitti
İnşallah güzel sonuç alirsinnSabah kan vermeye gidicem sağlık ocagına
Vallahi benimde kara kara düşündüğüm şeylerden biri bu yaKızlar hepimiz gebe kalmaya çalışıyoruz iyi güzel de benim ciddi bir sıkıntım var. Ben yaklaşık 15 yıldır sigara içen bir insanım. Günde 1 paket hatta muhabbet ortamı arkadaşlar falana varsa 1,5 olabiliyor. Öyle ki yedeksiz gezmem. Mutlaka evde çantalarımda yedek paket olur. İşin kötü tarafı ben bu nalet şeyi zevk alarak içiyorum. Hamile kalınca bırakmak zorunda olduğumu biliyorum. İlk hamilelikte bıraktım ama bir stress,bir sinir,rüyamda bile sigara içerken gördüm kendimi, sigara aşeriyordum resmen. Ha bir de kahve sıkıntısı tabii. Nitekim bebeğimin görecek günü yokmuş düştü. Şimdi tekrar hamile kaldığımda aynı stresi yaşayacak olma düşüncesi bile öyle stress ediyor ki sigara yaktırıyor. Nasıl bırakacağız biz bunu? Hadi kahve çok önemli değil ıhlamur içerim de sigaranın yerine ne koyacağımı bilmiyorum
Doktor çok önemli ne olursa olsun umut vermeli.bn bundan önce iki doktora daha gittim o umutsuzluklari bnide stress yapıyordu.İnşallah ama doktorum olumsuz konuştu, açıkçası bilmiyorum ne olacak, en hayırlısı en sağlıklısı olsun inşallah
canım doğum kontrol hapı kullanalar en az 6 ay istiyor normale dönmesi için istisnalar kayideyi bozmaz.. kimyasala gelince o dolenen yumurtanın ya yapısal veya kromozom bozuklu nedenile oluyor bilinen.. ama bazende hamile olduğunu bilmeyip delice şeyler yapnalarda stres de düşe bilir.. sen zaten bebek istiyorsun öyle bir salakça teklif neden yaptı doktorun anlamadım ama sounun olur hamile kalmak tehliklei olur der kulan durduk yere neden desin ki.. bide senin kaynanana kızıp gemileri bebek istegini cayır cayır yakmana gerek yok... kaynanana gelince belli ki çok meraklı biri böyle ok nsanlari misille muamele edeceksin... her gun aramanı mi istiyor ara fakitsiz ara uygunsuz zaman da ara iki kere bile ara konuşmaktan çok hoslanmadi konuları didikle falan bir haftaya kalmaz Kocanı arar söyle karına öyle zırt pırt aramasın der .. ve sana tavsiye hep gülümse açığını verme ordan vurur seni.. inşaALLAH hamilesindir boşuna kuruntu yapıyorsundurÖyle mi diyorsunuz eşimle biraz konuştuk doktoru neden dinlemiyosun diyo ama işte doğum kontrol hapı zaten içime sinmiyo benimde
kaynanayla ilgili yazan sen midin de emin değilim bu arada sen değilsen onları gormezden gel canımÖyle mi diyorsunuz eşimle biraz konuştuk doktoru neden dinlemiyosun diyo ama işte doğum kontrol hapı zaten içime sinmiyo benimde
Kuzu sen bir daha test yaptın miBende akıntı bir kez oldu her belirti sadece bir kez yokladı gitti birer gün ztn negatif kapı gibi .bu arada avokado yumurtlamadan sonraki 7 gün her gün bir tane olacak şekilde yeniliyor bebeğin tutunması için.biyolojik olarakta şöyle diyim progestron salgılatıyor böylelikle bebeğin yatağı oluşmuş oluyor tutunması için doğal bir progestron salgılayıcı.
Kisiden kişiye değişiyor canım ben ilk kimyasal gebelikte kaset test reglden üç gün önce erken gebelik beş gün önce çizgi çıkmıştı.Kızlar bugün iğnenin 15. Günü sabahın 5 nde uyandım uyanmıskende test yapayım dedim ama kaset vardı evde onu yaptım erken gebelik testi değil. Negatif çıktıerken gebelik mi lazım yoksa kaset testler adet günü geçince mi işe yarıyor. Bugün adet olmazsam eğer beklerim 1-2 gün sonra testi tekrarlarım ama. Kaset test en erken ne zaman sonuç veriyor?
Rshim.filmine regl den sonra gittim ben ,regliyken değildi canımMerhaba hanımlar size bir sorum olacak rahim filmi icin regli olarak gidilir mi benim regl tarihlerim düzensiz üç aydır da hep damla damla kanamam oluyor ve hergun oluyor böyle hijyenik ped doldurmuyor ama çamaşır batırıyor öyle gıcık bişey doktor ısrarla reglin2.gununden itibaren randevu al dedi ama ortada regl diye bişey yok ne tavsiye edersinz
çok geçmiş olsun bebeğin için üzüldüm belki videolar izlemen lazım sigaradan solayı hasta olana bebekleri izle canın her istedinde biraz acımasızca gelecek ama bence tek yolu buKızlar hepimiz gebe kalmaya çalışıyoruz iyi güzel de benim ciddi bir sıkıntım var. Ben yaklaşık 15 yıldır sigara içen bir insanım. Günde 1 paket hatta muhabbet ortamı arkadaşlar falana varsa 1,5 olabiliyor. Öyle ki yedeksiz gezmem. Mutlaka evde çantalarımda yedek paket olur. İşin kötü tarafı ben bu nalet şeyi zevk alarak içiyorum. Hamile kalınca bırakmak zorunda olduğumu biliyorum. İlk hamilelikte bıraktım ama bir stress,bir sinir,rüyamda bile sigara içerken gördüm kendimi, sigara aşeriyordum resmen. Ha bir de kahve sıkıntısı tabii. Nitekim bebeğimin görecek günü yokmuş düştü. Şimdi tekrar hamile kaldığımda aynı stresi yaşayacak olma düşüncesi bile öyle stress ediyor ki sigara yaktırıyor. Nasıl bırakacağız biz bunu? Hadi kahve çok önemli değil ıhlamur içerim de sigaranın yerine ne koyacağımı bilmiyorum
Gruba atmamıştım.Hic bir belirtide olmadı sadece beklenen bat günün de kasiklarimda çok hafif ağrı oldu ve göğüslerde hassasiyet başladı.Ve iki gün lekelenme oldu günde 2 3 kez çok korktum kimyasal başlangıcı diye ama devam etmedi çok şükürTestini koydun mu ben baktım göremedim atarmışın güzel oluyor silik çizgiyse özellikle bakmak vizede umut oluyor bende belirti yokta
Yaaa evet varBekleyemedim sabahı kızlar bakın giderek belirginleşiyor sanırım
29 30 31 oldu canim diğer günler iki üç günde birDeğerlendirmeleri nasıl yaptınız canım?
Allah iyiliğinizi versin ya çok güldümTabi beni gece gece gaza getirip adamin kucağına atın, biz adamla dövüşmeye başlayınca siz yatın.Sağolun hep destek tam destek. Bı daha lavanta no, mum no, müzik noooo. Bebek için yatcaz kalkcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?