Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar size bir sorum olacak rahim filmi icin regli olarak gidilir mi benim regl tarihlerim düzensiz üç aydır da hep damla damla kanamam oluyor ve hergun oluyor böyle hijyenik ped doldurmuyor ama çamaşır batırıyor öyle gıcık bişey doktor ısrarla reglin2.gununden itibaren randevu al dedi ama ortada regl diye bişey yok ne tavsiye edersinz

Canım fedakarlık işte tam burda devreye giriyor.. hem bebeğin hemde senin sağlığın için bunu yapmak zorundasin..biraz sabır daha sonra kendin istemeyeceksin..

Bu heyecanı tüm bekleyenler yaşar insAllah önce Rabbim istedi sonra polikistik övere inat avokado mucizesi resmen bakalım yine de tam sonuç kanda çıkar
Aynen avokado sürekli yazıyorum ayın başından beri burada yiyin diye çok kıymetli bir bilgi tatbiki Rbbimin rızalığından sonra.. benim belirtim bir oluyor bir kayboluyor tuhaf bir ay ben anlamadım mesela yatacak ama WC gitmekten yatamıyorum. 20dk bi 5 sefer gittim yeni çıktım 6.yyolda

Benim anladığım ilk belirti göğüsumden su gelmesi sonra kabızlık şişkinlik akintim olmadı hiç sadece bata 3 gün kala krem gibi bide gittim alttan muayene yaptrdm geçen gün kistim patladı mı arada sancı giriyor diye bide smr testi yaptrdm bide 2 gün soğan kürü yaptım yumurtalamadan önce adet sonrası sonra ne olur ne olmaz dedim biraktim

Bende yumurtlamak öncesi yapmıştım 5 gün yapıp bıraktım bende göğüs hassasiyeti oluşmadı sancılar var azaldı bitti bi evvelki gün regli sancısı tuttu geçti bi akıntı oldu sadece sonra kirpikler işte ama hepsi oluyor bitiyor bir günde birisi mesela tek bi tane çok sıkıntılı ya benim bu durum çok umutlanmışım demekki bu sefer olmadığını kabullenemıyorum gibi yok ama var emareleri arıyorum sanki

Reglinde düzen olmadığını söyle öncelik bu bir düzen yok neden bu denli bir ara kanama var ona niye bakmıyor yada doktorunu değiştir bu önemsemek gereken bir konu

İnshaAllah gebeliktendiree canimmm .. bendede akintilar devamkkeee. Arada birde ağrı hafif

İnshaAllah gebeliktendiree canimmm .. bendede akintilar devamkkeee. Arada birde ağrı hafif
Bende akıntı bir kez oldu her belirti sadece bir kez yokladı gitti birer gün ztn negatif kapı gibi .bu arada avokado yumurtlamadan sonraki 7 gün her gün bir tane olacak şekilde yeniliyor bebeğin tutunması için.biyolojik olarakta şöyle diyim progestron salgılatıyor böylelikle bebeğin yatağı oluşmuş oluyor tutunması için doğal bir progestron salgılayıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…