- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Onu da deneyeyimHafi bakalım Hikmet ya lavantada yada tarcın yakmakta
Testini koydun mu ben baktım göremedim atarmışın güzel oluyor silik çizgiyse özellikle bakmak vizede umut oluyor bende belirti yoktaAminnn çok teşekkür ederim.Allah tüm bekleyenlere,isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin
İnsAllah canım benim en kısa zamanda çift çizgi görürüz hepimizBuluuut ne güzel çıkMış maşallah inşallah benimde böyle çıkar bat geçince yoksa şuan için umut yok
Olmaz mı Hemşocugumm sabah eşimi bekliyorum yapcam ilk idrarlaAy evet hemşocummm daha belirgin yaa .. başka var mı testin sabah birtane daha yapsan ?
Canım fedakarlık işte tam burda devreye giriyor.. hem bebeğin hemde senin sağlığın için bunu yapmak zorundasin..biraz sabır daha sonra kendin istemeyeceksin..Kızlar hepimiz gebe kalmaya çalışıyoruz iyi güzel de benim ciddi bir sıkıntım var. Ben yaklaşık 15 yıldır sigara içen bir insanım. Günde 1 paket hatta muhabbet ortamı arkadaşlar falana varsa 1,5 olabiliyor. Öyle ki yedeksiz gezmem. Mutlaka evde çantalarımda yedek paket olur. İşin kötü tarafı ben bu nalet şeyi zevk alarak içiyorum. Hamile kalınca bırakmak zorunda olduğumu biliyorum. İlk hamilelikte bıraktım ama bir stress,bir sinir,rüyamda bile sigara içerken gördüm kendimi, sigara aşeriyordum resmen. Ha bir de kahve sıkıntısı tabii. Nitekim bebeğimin görecek günü yokmuş düştü. Şimdi tekrar hamile kaldığımda aynı stresi yaşayacak olma düşüncesi bile öyle stress ediyor ki sigara yaktırıyor. Nasıl bırakacağız biz bunu? Hadi kahve çok önemli değil ıhlamur içerim de sigaranın yerine ne koyacağımı bilmiyorum
Amin Canım. Şimdi sana başka bir heyecan girdiİnsAllah canım benim en kısa zamanda çift çizgi görürüz hepimiz
Bu heyecanı tüm bekleyenler yaşar insAllahAmin Canım. Şimdi sana başka bir heyecan girdi
Aynen avokado sürekli yazıyorum ayın başından beri burada yiyin diye çok kıymetli bir bilgi tatbiki Rbbimin rızalığından sonra.. benim belirtim bir oluyor bir kayboluyor tuhaf bir ay ben anlamadım mesela yatacak ama WC gitmekten yatamıyorum. 20dk bi 5 sefer gittim yeni çıktım 6.yyoldaBu heyecanı tüm bekleyenler yaşar insAllahönce Rabbim istedi sonra polikistik övere inat avokado mucizesi resmen bakalım yine de tam sonuç kanda çıkar
Benim anladığım ilk belirti göğüsumden su gelmesi sonra kabızlık şişkinlik akintim olmadı hiç sadece bata 3 gün kala krem gibi bide gittim alttan muayene yaptrdm geçen gün kistim patladı mı arada sancı giriyor diye bide smr testi yaptrdm bide 2 gün soğan kürü yaptım yumurtalamadan önce adet sonrası sonra ne olur ne olmaz dedim biraktimAynen avokado sürekli yazıyorum ayın başından beri burada yiyin diye çok kıymetli bir bilgi tatbiki Rbbimin rızalığından sonra.. benim belirtim bir oluyor bir kayboluyor tuhaf bir ay ben anlamadım mesela yatacak ama WC gitmekten yatamıyorum. 20dk bi 5 sefer gittim yeni çıktım 6.yyolda
Tarcin yak bence benim kocam kokusunu aldı salondan mutfağa gelmiştiOnu da deneyeyim
DEmekki güzel gebelik iki güne bir daha yap sonra kan ver çok çıkar beta süper bir gelişme benceBekleyemedim sabahı kızlar bakın giderek belirginleşiyor sanırım
Bende yumurtlamak öncesi yapmıştım 5 gün yapıp bıraktım bende göğüs hassasiyeti oluşmadı sancılar var azaldı bitti bi evvelki gün regli sancısı tuttu geçti bi akıntı oldu sadece sonra kirpikler işte ama hepsi oluyor bitiyor bir günde birisi mesela tek bi tane çok sıkıntılı ya benim bu durum çok umutlanmışım demekki bu sefer olmadığını kabullenemıyorum gibi yok ama var emareleri arıyorum sankiBenim anladığım ilk belirti göğüsumden su gelmesi sonra kabızlık şişkinlik akintim olmadı hiç sadece bata 3 gün kala krem gibi bide gittim alttan muayene yaptrdm geçen gün kistim patladı mı arada sancı giriyor diye bide smr testi yaptrdm bide 2 gün soğan kürü yaptım yumurtalamadan önce adet sonrası sonra ne olur ne olmaz dedim biraktim
Reglinde düzen olmadığını söyle öncelik bu bir düzen yok neden bu denli bir ara kanama var ona niye bakmıyor yada doktorunu değiştir bu önemsemek gereken bir konuMerhaba hanımlar size bir sorum olacak rahim filmi icin regli olarak gidilir mi benim regl tarihlerim düzensiz üç aydır da hep damla damla kanamam oluyor ve hergun oluyor böyle hijyenik ped doldurmuyor ama çamaşır batırıyor öyle gıcık bişey doktor ısrarla reglin2.gununden itibaren randevu al dedi ama ortada regl diye bişey yok ne tavsiye edersinz
Hayyh MashaAllah hemşoma... İnshaAllah bende görürüm böyle ap açıkBekleyemedim sabahı kızlar bakın giderek belirginleşiyor sanırım
İnshaAllah gebeliktendiree canimmm .. bendede akintilar devamkkeee. Arada birde ağrı hafifAynen avokado sürekli yazıyorum ayın başından beri burada yiyin diye çok kıymetli bir bilgi tatbiki Rbbimin rızalığından sonra.. benim belirtim bir oluyor bir kayboluyor tuhaf bir ay ben anlamadım mesela yatacak ama WC gitmekten yatamıyorum. 20dk bi 5 sefer gittim yeni çıktım 6.yyolda
Avokado Yu tam olarak nezmaan tüketmeye başladin ve nekadar sürdu.. birde ne yapıyor avocadoBu heyecanı tüm bekleyenler yaşar insAllahönce Rabbim istedi sonra polikistik övere inat avokado mucizesi resmen bakalım yine de tam sonuç kanda çıkar
Bende akıntı bir kez oldu her belirti sadece bir kez yokladı gitti birer gün ztn negatif kapı gibi .bu arada avokado yumurtlamadan sonraki 7 gün her gün bir tane olacak şekilde yeniliyor bebeğin tutunması için.biyolojik olarakta şöyle diyim progestron salgılatıyor böylelikle bebeğin yatağı oluşmuş oluyor tutunması için doğal bir progestron salgılayıcı.İnshaAllah gebeliktendiree canimmm .. bendede akintilar devamkkeee. Arada birde ağrı hafif
31 Aralıkta iğne yaptırdıysan ertesi günü baslangıc saycan canım 1 Ocak. Senin bat 15 hadi en geç 16 OcakBata 4 gün var işte 17 ocak çatlatma iğnesini de 31 aralıkta yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?