Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlık ocağına versem bugün cuma anca pazartesi günü çıkar ne yapayım sizce ?
Hiç bekleme acile git bosver sağlık ocağını. Özel hastanelerde de ücretli yapıyorlar 80-160 tl arası değişiyor. Acile de gitsen özele de 1 saate çıkıyor sonuç. Bu arada evde ovu testi kaldıysa o da işine yarar. Ben ilkinde ovu ile öğrenmiştim. Çizgiler aynı pik dönemindeki gibi köyü kırmızı çıkar .

İlaç iğne tedavisini kaç ay kullandınız. 2 kere kullandım son kez bir defa daha kullanabiliriz dedi doktorum

Haklısın arkadasim. Ne olursa olsun bunca çabayi bir iki nefes nikotin için heba etmemeliyim. Düşününce cinayet gibi bir şey. Sonuçta kim ister ki bebeğinin daha dünyaya gelmeden zehirlenmesini. Ben öyle bir anne olmayacağım. Hatta bugünden itibaren azaltmaya başlayacağım. Kendimi ne kadar hızlı alıştırırsam o kadar kolay olur. Teşekkür ederim ilgine ❤

Kızlar ben adetime 3 4 gün varken erken test yapmıştım 1.resimdeki gibi silik çıkmıştı sonra akşama 2.resimde ki gibi biraz daha belirgin hale geldi.Ama adet günüme kadar hiç bir belirti yaşamadım adet günüm de hafif hafif kasık ağrım ve göğüste hassasiyet başladı birde 2 gün,günde 2 3 kez az az lekelenme oldu çok korkmuştum ama yerleşme kanamasıymis.adet günümden 2 gün sonra kan verdim 447 çıktı.Bu paylaşımı testi silik çıkanlar için yapıyorum

ayyy ne guzel maşallaaahh canım ya

Kızlar normalde 2 ay önce reglken hem ultrason hem hormon testi oldum ve asla pco değildim sonra öncesinden de muayenelerim oldu 2 tane gene böyle bir teşhis yok adetlerim düzenliydi
Ama geçen reglimin 14. Günü gittim pco diyemem ama pco görüntün var dedi ve bu ay yumurtan çok küçük 13 mm dedi
Eve geldim iki gündür ağlıyor bu pco nerden çıktı çünkü yakın zamanlı ultrasonlarım da yoktu
Hormon testim temizdi
Doktor daha 3 aydır deniyorsun ama acele esiyorsan klomen başlayalım dedi
Araştırdığım kadarı ile klomen ile hamile kalan sayısı çok fazla ne yapmalıyım sizce başlamayalım mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…