Var kuzum kasetle de dene git kan ver hemen
Kaset evde kalmadı ya tühVar kuzum kasetle de dene git kan ver hemen
Tebrikllerrrr bence direkt kan verin çıkar kesin
2 ay kullandım benKlomen kullananınız var mı aranızda kuzular
BenKlomen kullananınız var mı aranızda kuzular
Sağlık ocağına versem bugün cuma anca pazartesi günü çıkar ne yapayım sizce ?Tebrikllerrrr bence direkt kan verin çıkar kesin
Sonucuna kendin bakarsinSağlık ocağına versem bugün cuma anca pazartesi günü çıkar ne yapayım sizce ?
Hiç bekleme acile git bosver sağlık ocağını. Özel hastanelerde de ücretli yapıyorlar 80-160 tl arası değişiyor. Acile de gitsen özele de 1 saate çıkıyor sonuç. Bu arada evde ovu testi kaldıysa o da işine yarar. Ben ilkinde ovu ile öğrenmiştim. Çizgiler aynı pik dönemindeki gibi köyü kırmızı çıkar .Sağlık ocağına versem bugün cuma anca pazartesi günü çıkar ne yapayım sizce ?
Sağlık ocağına versem bugün cuma anca pazartesi günü çıkar ne yapayım sizce ?
Haklısın arkadasim. Ne olursa olsun bunca çabayi bir iki nefes nikotin için heba etmemeliyim. Düşününce cinayet gibi bir şey. Sonuçta kim ister ki bebeğinin daha dünyaya gelmeden zehirlenmesini. Ben öyle bir anne olmayacağım. Hatta bugünden itibaren azaltmaya başlayacağım. Kendimi ne kadar hızlı alıştırırsam o kadar kolay olur. Teşekkür ederim ilgine ❤çok geçmiş olsun bebeğin için üzüldüm belki videolar izlemen lazım sigaradan solayı hasta olana bebekleri izle canın her istedinde biraz acımasızca gelecek ama bence tek yolu buiki dk zevk için bebeği dumana boğmak... bence sen iyi bir anne olacaksın şimdiden bunu hesabını yaptığına göre.. ha bide arkadas ortamından uzaklaş en azından denerken ve hamileyken hem cebe hem sağlığına zarar
Var evet
ben kullandım canım, 2 aşılamamdaKlomen kullananınız var mı aranızda kuzular
ayyy ne guzel maşallaaahh canım yaEki Görüntüle 2988028
Kızlar ben adetime 3 4 gün varken erken test yapmıştım 1.resimdeki gibi silik çıkmıştı sonra akşama 2.resimde ki gibi biraz daha belirgin hale geldi.Ama adet günüme kadar hiç bir belirti yaşamadım adet günüm de hafif hafif kasık ağrım ve göğüste hassasiyet başladı birde 2 gün,günde 2 3 kez az az lekelenme oldu çok korkmuştum ama yerleşme kanamasıymis.adet günümden 2 gün sonra kan verdim 447 çıktı.Bu paylaşımı testi silik çıkanlar için yapıyorum
hemen kan ver canım , bat ne zamandı senın ?Kaset evde kalmadı ya tühben bugün kar vermeyi düşünüyorum aslında kaset yapmadan vermeyim mi
canım tıp merkezlerı varya, oralar normalozele gore daha uygun 3-4 saate cıkıyor eger varsa yaknlarında ordada verebılırsınSağlık ocağına versem bugün cuma anca pazartesi günü çıkar ne yapayım sizce ?
Bu ay mı kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?