Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hepimiz gebe kalmaya çalışıyoruz iyi güzel de benim ciddi bir sıkıntım var. Ben yaklaşık 15 yıldır sigara içen bir insanım. Günde 1 paket hatta muhabbet ortamı arkadaşlar falana varsa 1,5 olabiliyor. Öyle ki yedeksiz gezmem. Mutlaka evde çantalarımda yedek paket olur. İşin kötü tarafı ben bu nalet şeyi zevk alarak içiyorum. Hamile kalınca bırakmak zorunda olduğumu biliyorum. İlk hamilelikte bıraktım ama bir stress,bir sinir,rüyamda bile sigara içerken gördüm kendimi, sigara aşeriyordum resmen. Ha bir de kahve sıkıntısı tabii. Nitekim bebeğimin görecek günü yokmuş düştü. Şimdi tekrar hamile kaldığımda aynı stresi yaşayacak olma düşüncesi bile öyle stress ediyor ki sigara yaktırıyor. Nasıl bırakacağız biz bunu? Hadi kahve çok önemli değil ıhlamur içerim de sigaranın yerine ne koyacağımı bilmiyorum

Şekerim bende bir tavsiye vereyim tarçın kabuğu yakıp tütsü gibi evde dolastirinca aşk artiyormus onun bilimsel bı açıklaması var ama libodi mı ne ondan bence bil hare denemelisin
Benim adam daha rüyasında görür tutsuleri yağları, az daha gebertiyordum sonra dedim ki neyse dur bı çocuğu yapip dogurayim da

Kuzum bu sigara sıkıntı ya burda okumuştum birine dr demiş ki evet birakman lazım fakat bırakmaya çalışırken çok daha fazla strese girip kendine daha çok zarar vereceksen birakmaman daha doğru. Bence azaltmaya calis elinden geldigince tamamen bırakmak belki zor olur ama bı kere de birakmissin aslinda

Valla yavrum inşallah bırakabilirim. Azaltmanın çözüm olmayacağını biliyorum. Dur bakalım hakkımızda hayırlısı. Belki de hissettiğim anda bırakacağım. İlk gebelikte ne yalan söyleyeyim çokta hissedememiştim bebeği. Ki zaten sağlıklı da değilmiş. Mide bulantım bile olmamıştı hiç,koku haasasiyti de. Ama bu sfer tüm bunlar olacakmış gibi hissediyorum. İnşallah tiksinme gelir de kurtulurum. Zaten gebelikte bırakırsam daha da içmem.

Tabi beni gece gece gaza getirip adamin kucağına atın, biz adamla dövüşmeye başlayınca siz yatın. Sağolun hep destek tam destek. Bı daha lavanta no, mum no, müzik noooo. Bebek için yatcaz kalkcaz
Kızzz buradayız yatmadık ama yatacaz tabi herif evdemi durumu toplamaya çalış yani kendine çevir küs Naz caz yap bakalım anlayacak mı odunluk ettiğini

Ya sen delimizin 7 mm de imkansız diye bir şey yok gebelik olmadığı zaman 7 bin altı okuyor 7 sınır nasıl göz aradı etti bunu Dr

Hadi inşallah kuzucum hiç belli olmaz valla nasıl olacağı dediğin gibi belki bı tiksinme gelir

Kızzz buradayız yatmadık ama yatacaz tabi herif evdemi durumu toplamaya çalış yani kendine çevir küs Naz caz yap bakalım anlayacak mı odunluk ettiğini
Anladi bacım ozurler falan işte iştahım kaçtı ama galiba bunu sonra tekrar deneyeceğim yenilen pehlivan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…