- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Bı şey yakmadim bacım adamı yakayim derken ilişkiyi yaktımAbuuuu kız ne yaptın uzun süre mi yaktın kokuyu
Bak bilen biliyorAlismadik götte don durmaz diye boşa dememişler
Kiz bı zevkim vardı onu da yok etti adam bacımGece gece kahkaha attım yaiyiki varsınız kızlar
Benim adam daha rüyasında görür tutsuleri yağları, az daha gebertiyordum sonra dedim ki neyse dur bı çocuğu yapip dogurayim daŞekerim bende bir tavsiye vereyim tarçın kabuğu yakıp tütsü gibi evde dolastirinca aşk artiyormus onun bilimsel bı açıklaması var ama libodi mı ne ondanbence bil hare denemelisin
Kuzum bu sigara sıkıntı ya burda okumuştum birine dr demiş ki evet birakman lazım fakat bırakmaya çalışırken çok daha fazla strese girip kendine daha çok zarar vereceksen birakmaman daha doğru. Bence azaltmaya calis elinden geldigince tamamen bırakmak belki zor olur ama bı kere de birakmissin aslindaKızlar hepimiz gebe kalmaya çalışıyoruz iyi güzel de benim ciddi bir sıkıntım var. Ben yaklaşık 15 yıldır sigara içen bir insanım. Günde 1 paket hatta muhabbet ortamı arkadaşlar falana varsa 1,5 olabiliyor. Öyle ki yedeksiz gezmem. Mutlaka evde çantalarımda yedek paket olur. İşin kötü tarafı ben bu nalet şeyi zevk alarak içiyorum. Hamile kalınca bırakmak zorunda olduğumu biliyorum. İlk hamilelikte bıraktım ama bir stress,bir sinir,rüyamda bile sigara içerken gördüm kendimi, sigara aşeriyordum resmen. Ha bir de kahve sıkıntısı tabii. Nitekim bebeğimin görecek günü yokmuş düştü. Şimdi tekrar hamile kaldığımda aynı stresi yaşayacak olma düşüncesi bile öyle stress ediyor ki sigara yaktırıyor. Nasıl bırakacağız biz bunu? Hadi kahve çok önemli değil ıhlamur içerim de sigaranın yerine ne koyacağımı bilmiyorum
Bı şey yakmadim bacım adamı yakayim derken ilişkiyi yaktım
Valla ne diyim bilemedim bacım dön yat sende haklıymışsınBak bilen biliyorsenin neyine lavantalar dimi
Buluuut ne güzel çıkMış maşallah inşallah benimde böyle çıkar bat geçince yoksa şuan için umut yokAyy kızlar bı bakayım dedim yatmadan önce eşimde bugün nöbette bugün hiç görüşmedik yarın sabah haberi vericem bekledikçe daha belirgin olmamış mı
Valla yavrum inşallah bırakabilirim. Azaltmanın çözüm olmayacağını biliyorum. Dur bakalım hakkımızda hayırlısı. Belki de hissettiğim anda bırakacağım. İlk gebelikte ne yalan söyleyeyim çokta hissedememiştim bebeği. Ki zaten sağlıklı da değilmiş. Mide bulantım bile olmamıştı hiç,koku haasasiyti de. Ama bu sfer tüm bunlar olacakmış gibi hissediyorum. İnşallah tiksinme gelir de kurtulurum. Zaten gebelikte bırakırsam daha da içmem.Kuzum bu sigara sıkıntı ya burda okumuştum birine dr demiş ki evet birakman lazım fakat bırakmaya çalışırken çok daha fazla strese girip kendine daha çok zarar vereceksen birakmaman daha doğru. Bence azaltmaya calis elinden geldigince tamamen bırakmak belki zor olur ama bı kere de birakmissin aslinda
Kızzz buradayız yatmadık ama yatacaz tabi herif evdemi durumu toplamaya çalış yani kendine çevir küs Naz caz yap bakalım anlayacak mı odunluk ettiğiniTabi beni gece gece gaza getirip adamin kucağına atın, biz adamla dövüşmeye başlayınca siz yatın.Sağolun hep destek tam destek. Bı daha lavanta no, mum no, müzik noooo. Bebek için yatcaz kalkcaz
Aaah ahhh Allah bizede yaşatsın o kıpırtıları inşallahKızlar kalbim kıpır kıpır ilk 3 dk da çıkınca yere göğe sığamıyorum yarın bide ilk idrarla yapacağım yarında olmaz ki şimdi bana
Eki Görüntüle 2987962
Sen bekle heran yükselebilir testini gördüm anlattıklarındada var gibiBirde adete 4 gün kala simir testi yaptırdım iki gündür leke geldi ben gebeliğe yormadim bugünde kremsi krem rengi leke geldi off 13 aydir mucize bekliyorum
Ya sen delimizin 7 mm de imkansız diye bir şey yok gebelik olmadığı zaman 7 bin altı okuyor 7 sınır nasıl göz aradı etti bunu DrEvet kuzum yapıcam ben de geç döllenmeden şüpheleniyorum 4 gün önce rahim duvarı kalınlığı 7mm di yani tutunmasi olanaksızdı insAllah iyi haberler alır tüm anne adaylarısenin de bebisini kutlarım sağlıkla kucağına al insAllah canım
Ay evet hemşocummm daha belirgin yaa .. başka var mı testin sabah birtane daha yapsan ?Ayy kızlar bı bakayım dedim yatmadan önce eşimde bugün nöbette bugün hiç görüşmedik yarın sabah haberi vericem bekledikçe daha belirgin olmamış mı
Hadi inşallah kuzucum hiç belli olmaz valla nasıl olacağı dediğin gibi belki bı tiksinme gelirValla yavrum inşallah bırakabilirim. Azaltmanın çözüm olmayacağını biliyorum. Dur bakalım hakkımızda hayırlısı. Belki de hissettiğim anda bırakacağım. İlk gebelikte ne yalan söyleyeyim çokta hissedememiştim bebeği. Ki zaten sağlıklı da değilmiş. Mide bulantım bile olmamıştı hiç,koku haasasiyti de. Ama bu sfer tüm bunlar olacakmış gibi hissediyorum. İnşallah tiksinme gelir de kurtulurum. Zaten gebelikte bırakırsam daha da içmem.
Anladi bacım ozurler falan işte iştahım kaçtıKızzz buradayız yatmadık ama yatacaz tabi herif evdemi durumu toplamaya çalış yani kendine çevir küs Naz caz yap bakalım anlayacak mı odunluk ettiğini
Kokusundan hoşlanmamışsa bence deneme parfümünü sık odana daha iç açıcı benceAnladi bacım ozurler falan işte iştahım kaçtıama galiba bunu sonra tekrar deneyeceğim yenilen pehlivan oldum
Kiz boşver onu bana lavanta iyi geldiKokusundan hoşlanmamışsa bence deneme parfümünü sık odana daha iç açıcı bence
Hafi bakalım Hikmet ya lavantada yada tarcın yakmaktaKiz boşver onu bana lavanta iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?