Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kıslar adetim bitsin ovülasyon testine başlıycam ama kafamı karıştıran şeyler var...pik ve yumurtalama gördük diyelim 3 gün üst üste ilişki normal mi. o şekil mi deneyelim yoksa gün aşırı mı???

Ben ilk pik gününü ertesi günü sonra 1 gun ara verip ertesi günü degerlendirmistim canim

Ben ilk pik gününü ertesi günü sonra 1 gun ara verip ertesi günü degerlendirmistim canim
sağol canım ..testi alıp yapınca buraya atsam yorumlar mısınız? nasıl değerlendireceğim konusunda.İlk defa ovü. testi kullancam da kaset olan mı yoksa ince şerit olanı mı alsam ?

sağol canım ..testi alıp yapınca buraya atsam yorumlar mısınız? nasıl değerlendireceğim konusunda.İlk defa ovü. testi kullancam da kaset olan mı yoksa ince şerit olanı mı alsam ?
Ben kaset testi kullandım canım gayet net şekilde gördüm piki benim 2 3 gun sürdü pik burda kızlar baya yardımcı oldu sende atarsin bende geçen ay ilk defa yaptım tuttu sanırım ama kimyasal oldu şimdi hemen sipariş veriyorum bende tekrar yapicam laboquick var trendyolda onu kullandim

Eklentiler

• 20211227_170856.webp
    89,9 KB · Görüntüleme: 38
  • 20211228_175006.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 34
bnce kaset test al canım, kolay ya ovulasyon buraya atarsın gorukce yardımcı oluruz

Tamam tatlım bende yarın sipariş vereyim .innovita duydum burdan ama oda çubuk şeklinde kaset tipi yok onun.

Daha önce gittiğim bir başka doktora daha gideceğim bugün, bı farklı göz daha dediğin gibi iyi olacaktır, farklı bir hastanede tekrar kan baktirsam mi diye de düşünüyorum,2 gün arayla virgülüne kadar aynı değerin çıkması biraz şüpheli geliyor bana 11 inde 12.1 13 ünde 12.1 tuhaf değil mi

Ben gitmedim kızlar kan vermeye sağlık ocakları gerçekten ömre bedel pazartesi çıkarmış sonuç zaten pazartesi bidaha baktırmaya gidicem

evet gercekten de aynı deger , cok ılgınc .

Doğal yolla mı hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…