- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
evet benımde oyle oldu kuzum, ılk gun her wc de pıhtılar gelmıstıAnladım canım benim şuan aynı normal adetim gibi ağrılı lekeleme degil direkt kan şeklinde koyu basladi
Ben daha tam sökülemedim daha baya agriyo karnimevet benımde oyle oldu kuzum, ılk gun her wc de pıhtılar gelmıstı
Ben ilk pik gününü ertesi günü sonra 1 gun ara verip ertesi günü degerlendirmistim canimKıslar adetim bitsin ovülasyon testine başlıycam ama kafamı karıştıran şeyler var...pik ve yumurtalama gördük diyelim 3 gün üst üste ilişki normal mi. o şekil mi deneyelim yoksa gün aşırı mı???
o suruyor bır kac gun , sıcak su torbası ve sekerlı su ıcmıstım benBen daha tam sökülemedim daha baya agriyo karnim
Sağol canım inşallah bidahaki ay sağlıklısı nasip olur ❤o suruyor bır kac gun , sıcak su torbası ve sekerlı su ıcmıstım ben
sağol canım ..testi alıp yapınca buraya atsam yorumlar mısınız? nasıl değerlendireceğim konusunda.İlk defa ovü. testi kullancam daBen ilk pik gününü ertesi günü sonra 1 gun ara verip ertesi günü degerlendirmistim canim
ınsallaaahh kuzum amınnnSağol canım inşallah bidahaki ay sağlıklısı nasip olur ❤
Ben kaset testi kullandım canım gayet net şekilde gördüm piki benim 2 3 gun sürdü pik burda kızlar baya yardımcı oldu sende atarsin bende geçen ay ilk defa yaptım tuttu sanırım ama kimyasal oldu şimdi hemen sipariş veriyorum bende tekrar yapicam laboquick var trendyolda onu kullandimsağol canım ..testi alıp yapınca buraya atsam yorumlar mısınız? nasıl değerlendireceğim konusunda.İlk defa ovü. testi kullancam dakaset olan mı yoksa ince şerit olanı mı alsam ?
bnce kaset test al canım, kolay ya ovulasyon buraya atarsın gorukce yardımcı oluruzsağol canım ..testi alıp yapınca buraya atsam yorumlar mısınız? nasıl değerlendireceğim konusunda.İlk defa ovü. testi kullancam dakaset olan mı yoksa ince şerit olanı mı alsam ?
Tamam tatlım bende yarın sipariş vereyim .innovita duydum burdan ama oda çubuk şeklinde kaset tipi yok onun.Ben kaset testi kullandım canım gayet net şekilde gördüm piki benim 2 3 gun sürdü pik burda kızlar baya yardımcı oldu sende atarsin bende geçen ay ilk defa yaptım tuttu sanırım ama kimyasal oldu şimdi hemen sipariş veriyorum bende tekrar yapicam laboquick var trendyolda onu kullandim
Ben onu bilmiyorum canım laboquick yorumlarda hatalı çıkanda çoktu ama bende hiç hatalı çıkmamıştıTamam tatlım bende yarın sipariş vereyim .innovita duydum burdan ama oda çubuk şeklinde kaset tipi yok onun.
tamam canım çok tşekkürler..Hayaller Şubata kaldı benimbnce kaset test al canım, kolay ya ovulasyon buraya atarsın gorukce yardımcı oluruz
bakalım inş sağlam çıkar bendeBen onu bilmiyorum canım laboquick yorumlarda hatalı çıkanda çoktu ama bende hiç hatalı çıkmamıştı
Daha önce gittiğim bir başka doktora daha gideceğim bugün, bı farklı göz daha dediğin gibi iyi olacaktır, farklı bir hastanede tekrar kan baktirsam mi diye de düşünüyorum,2 gün arayla virgülüne kadar aynı değerin çıkması biraz şüpheli geliyor bana 11 inde 12.1 13 ünde 12.1 tuhaf değil miDoktor çok önemli ne olursa olsun umut vermeli.bn bundan önce iki doktora daha gittim o umutsuzluklari bnide stress yapıyordu.
Aynı sonuçlar la barış beye gittim adamın bilgisi tatlı dili beni yeniden olabilire inandırdı ve ilk Asilamam düşük şansa rağmen kimyasal da olsa tuttu.bnce başka bir göz olmadı için farklı bir doktora daha gidin
bende regl beklıyorum kuzu testler negatıf gelsede yolumuza baksak :)tamam canım çok tşekkürler..Hayaller Şubata kaldı benim
evet gercekten de aynı deger , cok ılgınc .Daha önce gittiğim bir başka doktora daha gideceğim bugün, bı farklı göz daha dediğin gibi iyi olacaktır, farklı bir hastanede tekrar kan baktirsam mi diye de düşünüyorum,2 gün arayla virgülüne kadar aynı değerin çıkması biraz şüpheli geliyor bana 11 inde 12.1 13 ünde 12.1 tuhaf değil mi
Yakında özel varsa suan tek çare o sanırım. 1 sene önce 75 alıyorlardıSağlık ocağına versem bugün cuma anca pazartesi günü çıkar ne yapayım sizce ?
Doğal yolla mı hamilelikDaha önce gittiğim bir başka doktora daha gideceğim bugün, bı farklı göz daha dediğin gibi iyi olacaktır, farklı bir hastanede tekrar kan baktirsam mi diye de düşünüyorum,2 gün arayla virgülüne kadar aynı değerin çıkması biraz şüpheli geliyor bana 11 inde 12.1 13 ünde 12.1 tuhaf değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?