- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
evet ya kesınlıkle,benim de gelişimi durduğu için kürtajım var 9 haftalık. daha da çok olmadı ama yeni bir bebekle sanki atlatabilecekmişim gibi geliyordu. bu da doğru değil, insan kendini iyileştirmeli önce.
Ben 1 seneyi gecti deniyorum. 2 tane cikolata kistim var doktor klomen baslamayi uygun buldu.Size neden klomen başladılar pco muydunuz sizde
İnsAllah canm bennYaaa evet varHeemn kan ver bence kesinlessin.Bende adete 3 4 gün varken yaptım ilk yapınca çok silikti akşama biraz daha belirgin olmuştu
Doktor ne istediyse onu yaptım. Bana tarih verdi o tarihte gittim.Daha erkenden neden vurdurmadınız iğneyi
Famera kullanmayı denedi mi doktor o daha etkili diyorlar
hayırlısı hakkımızdaevet ya kesınlıkle,
cokuzuldum canım ama cennet kusu oda senı bekleyecek.
ınsallah en kısa zamanda nasıp olur saglıkla
ınsallaahh kuzumhayırlısı hakkımızdagidiyim de sınav okuyayım biraz, herkesin güzel haberler alacağı bir gün olsun inşallah
Çok teşekkür ederim biraz araştırayım bakalım bende bilgi vermesi anlayışlı olması çok önemli ❤Bende Bursa'dayım .Esentepe hastanesinde nese kaplan Karakaş var ona gitmeyi düşünüyorum.Annemin ameliyatı sırasında kapıda beklerken denk geldi hasta eşine bilgi vermesi konuşması çok hoşuma gitti çok naif ve kibardi yorumlarına baktım olumlu güzel yorumlar vardı Bi deneyin isterseniz
Kayınvalide problemi olan ben değildim canım ama çok haklısın söylediklerinde neden bu kadar anlayissiz olurlar hiç anlamam çok şükür o yönden rahatım. Yumurtlama değerlendirdiğimizden beri çok dikkat ettim canım süpürge bile yapmadım yani öyle düşüncanım doğum kontrol hapı kullanalar en az 6 ay istiyor normale dönmesi için istisnalar kayideyi bozmaz.. kimyasala gelince o dolenen yumurtanın ya yapısal veya kromozom bozuklu nedenile oluyor bilinen.. ama bazende hamile olduğunu bilmeyip delice şeyler yapnalarda stres de düşe bilir.. sen zaten bebek istiyorsun öyle bir salakça teklif neden yaptı doktorun anlamadım ama sounun olur hamile kalmak tehliklei olur der kulan durduk yere neden desin ki.. bide senin kaynanana kızıp gemileri bebek istegini cayır cayır yakmana gerek yok... kaynanana gelince belli ki çok meraklı biri böyle ok nsanlari misille muamele edeceksin... her gun aramanı mi istiyor ara fakitsiz ara uygunsuz zaman da ara iki kere bile ara konuşmaktan çok hoslanmadi konuları didikle falan bir haftaya kalmaz Kocanı arar söyle karına öyle zırt pırt aramasın der .. ve sana tavsiye hep gülümse açığını verme ordan vurur seni.. inşaALLAH hamilesindir boşuna kuruntu yapıyorsundur
Canim hormon değerlerin iyiyse yaşında küçükse hiç kullanma bekle nasip olur ins. Acele etme benceSize neden klomen başladılar pco muydunuz sizde
sayılır canım, akademisyenimınsallaahh kuzum
ogretmen mısın ?
3 ay dedi canım seninle konusmustuk daha önce hatta bakalım kanamam başladı bugün pazartesi giderim tekrar hormonlara yine baksın tekrar bi konuşurum içime sinmezse doktoru değiştiricemCanım doktor kaç ay kullanalım dedi adeti düzenlediğini çok duydum
Ben cikolata kistim için sormuştum doktora hayır gerek yok zaten gebe kalamiyorsun uzatmaya gerek yok daha da dedi ama benim adetim düzenli hormonlar da düzgün arada bi fsh biraz yükseliyor o kadar
Sen bi başka doktor tavsiyesi de al ona göre karar verirsin
Ben de içiyorum ya ne yazık ki hele elim boş olduğunda falan arka arkaya yakıyorum farkında olmadan koyuyorum küllüğe unutuyorum falan artık el alışkanlığı olmuşBende hep onu düşünüyorum içenler de hamile kalıyor 1 2 taneden bişey olmaz diye devam yani
çok guzel kuzum, kolay gelsınsayılır canım, akademisyenim
canım kımyasalda kanama koyu ve pıhtılı oluyo benım oyle olmustu parca geldı ılk gun bayaArkadaşlar kanamam başladı ama ağrısı falan normal adetimden hiç bi farkı yok böyle mi oluyo kimyasalda farklı mi
Tövbe de!Allah'tan gecemiz seksi yerine kanlı bitmedi
Karin ağrın nasıldı benim her adetim ilk günü çok ağrılı olur aynısı suancanım kımyasalda kanama koyu ve pıhtılı oluyo benım oyle olmustu parca geldı ılk gun baya
Ay biz ne bilelim seninkinin kanında romantizm eksikliği olduğunu, ben böyle ortam yaptığımda sabahlar olmuyor da ondan şey yaptım.Tabi beni gece gece gaza getirip adamin kucağına atın, biz adamla dövüşmeye başlayınca siz yatın.Sağolun hep destek tam destek. Bı daha lavanta no, mum no, müzik noooo. Bebek için yatcaz kalkcaz
agrımda orta derecedeydı , normaldede cok agrır benım karnımKarin ağrın nasıldı benim her adetim ilk günü çok ağrılı olur aynısı suan
Anladım canım benim şuan aynı normal adetim gibi ağrılı lekeleme degil direkt kan şeklinde koyu basladiagrımda orta derecedeydı , normaldede cok agrır benım karnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?