Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de gelişimi durduğu için kürtajım var 9 haftalık. daha da çok olmadı ama yeni bir bebekle sanki atlatabilecekmişim gibi geliyordu. bu da doğru değil, insan kendini iyileştirmeli önce.
evet ya kesınlıkle,
cokuzuldum canım ama cennet kusu oda senı bekleyecek.
ınsallah en kısa zamanda nasıp olur saglıkla

Çok teşekkür ederim biraz araştırayım bakalım bende bilgi vermesi anlayışlı olması çok önemli ❤

Kayınvalide problemi olan ben değildim canım ama çok haklısın söylediklerinde neden bu kadar anlayissiz olurlar hiç anlamam çok şükür o yönden rahatım. Yumurtlama değerlendirdiğimizden beri çok dikkat ettim canım süpürge bile yapmadım yani öyle düşün kanamam başladı bu sabah bakalım hayırlısı rabbim sağlıklısını nasip etsin hepimize ❤

3 ay dedi canım seninle konusmustuk daha önce hatta bakalım kanamam başladı bugün pazartesi giderim tekrar hormonlara yine baksın tekrar bi konuşurum içime sinmezse doktoru değiştiricem

Bende hep onu düşünüyorum içenler de hamile kalıyor 1 2 taneden bişey olmaz diye devam yani
Ben de içiyorum ya ne yazık ki hele elim boş olduğunda falan arka arkaya yakıyorum farkında olmadan koyuyorum küllüğe unutuyorum falan artık el alışkanlığı olmuş eşim bile sen hamile olsan da sigarayı bırakmazsın diyo

Tabi beni gece gece gaza getirip adamin kucağına atın, biz adamla dövüşmeye başlayınca siz yatın. Sağolun hep destek tam destek. Bı daha lavanta no, mum no, müzik noooo. Bebek için yatcaz kalkcaz
Ay biz ne bilelim seninkinin kanında romantizm eksikliği olduğunu, ben böyle ortam yaptığımda sabahlar olmuyor da ondan şey yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…