Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende klomen kullandım bu ikinci ayım bu ay büyüdüler çatlatma vuruldum bekliyorum. Başla bence bişey kaybetmezsin

Canım kaybın için üzüldüm ben de baya tiryaki olanlardanim çok da olmadı bırakali 10 gün olmamıştır artik saymıyorum da zevk alarak içiyorum demissin ya önce o kafadan çıkmak gerekiyor sanırım benim de talihsiz bir gebeliğim oldu öğrendiğim an bırakmıştım ama çok zorlandim gerçi 3 gün falan sürmedi hemen başladım dış gebelik dediler diye, sigaranın büyük etkisi var sağlıksız gebeliklerde dünyanın parasını harcıyorum takviyelere doktorlara bencillik yapıp hala sigara içiyorum diye çok kızıyordum kendime sanki bebeğim gelecek ama sigaradan gelmiyor gibi psikolojik baskı yarattım kendime şükür pek aramiyorum hafif gerginlikler oluyor tabi ama geçiyor inşallah sen de kurtulursun bi an önce sağlıkla bebisine de kavuşursun

Lekelenmem ve ağrılarım da devam edince bilemiyorum canım bakalım bu doktor ne diyecek
Merhaba canım birşey sorucam adete 3 gün var dün testte pozitifi gördüm. Covidim hastaneye ya da doktora gidemiyorum telefonda acil doktoruyla konuştum bir tek progestan reçete etti. Kahve akıntım ve sırt ağrım var. Böyle birşey yaşadın mı

bol bol dınlen canım, progestanını kullan

Evet canım neredeyse 5 gündür hafif lekelenmeler ve hafif kasık bel ağrısı devam ediyor

Ben gitmedim kızlar kan vermeye sağlık ocakları gerçekten ömre bedel pazartesi çıkarmış sonuç zaten pazartesi bidaha baktırmaya gidicem
Sağlık ocağına pazarteside gitsen o zamanda 2 günde cıkıyor. Yada bilmiyorum bizim burdaki mi böyle hcg verdiğimde hep 2 günde çıkıyor

Testin erken gebelik testi mi

Erken gebelik testi güzel ama normal testte daha garantisi çünkü yükselince belli oluyor

Canım yapıyorum tık yok bnde çok sıkıldım yapmaktan hep negatif
Bende öyle bugün adet olmam gerekiyor 30 Aralık çatlatma iğnesi vurulunca ertesi günü sayarsam 15. Günümdeyim sabah uyandım test yaptım negatif. Hayır kaset test almısım bende hep o yüzden mi bilmiyorum. Bende kafamı dağıtmaya çalışcam bekliycem bugün yada hafta sonuna gelmesse adetim pazartesi günü direk kan veririm. Eşimde sabredemiyor akşam kan verelim diyor bilmiyorum napsam

Elimde kalmadı malesef ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…