Bence direkt pazartesi git bende bugün gidecektim pazartesi çıkacak diye gitmedim zaten iki gün sonra bidaha vermemiz gerekSağlık ocağına versem bugün cuma anca pazartesi günü çıkar ne yapayım sizce ?
Bende klomen kullandım bu ikinci ayım bu ay büyüdüler çatlatma vuruldum bekliyorum. Başla bence bişey kaybetmezsinLÜTFEN KIZLAR YARDIMCI OLUN
Kızlar normalde 2 ay önce reglken hem ultrason hem hormon testi oldum ve asla pco değildim sonra öncesinden de muayenelerim oldu 2 tane gene böyle bir teşhis yok adetlerim düzenliydi
Ama geçen reglimin 14. Günü gittim pco diyemem ama pco görüntün var dedi ve bu ay yumurtan çok küçük 13 mm dedi
Eve geldim iki gündür ağlıyor bu pco nerden çıktı çünkü yakın zamanlı ultrasonlarım da yoktu
Hormon testim temizdi
Doktor daha 3 aydır deniyorsun ama acele esiyorsan klomen başlayalım dedi
Araştırdığım kadarı ile klomen ile hamile kalan sayısı çok fazla ne yapmalıyım sizce başlamayalım mıyım
Evet , bundan önceki 2 ay kimyasaldi , bu da öyle olacak büyük ihtimalle ama yine de insan pes edemiyorDoğal yolla mı hamilelik
Canım kaybın için üzüldüm ben de baya tiryaki olanlardanim çok da olmadı bırakali 10 gün olmamıştır artik saymıyorum da zevk alarak içiyorum demissin ya önce o kafadan çıkmak gerekiyor sanırım benim de talihsiz bir gebeliğim oldu öğrendiğim an bırakmıştım ama çok zorlandim gerçi 3 gün falan sürmedi hemen başladım dış gebelik dediler diye, sigaranın büyük etkisi var sağlıksız gebeliklerde dünyanın parasını harcıyorum takviyelere doktorlara bencillik yapıp hala sigara içiyorum diye çok kızıyordum kendime sanki bebeğim gelecek ama sigaradan gelmiyor gibi psikolojik baskı yarattım kendime şükür pek aramiyorum hafif gerginlikler oluyor tabi ama geçiyor inşallah sen de kurtulursun bi an önce sağlıkla bebisine de kavuşursunKızlar hepimiz gebe kalmaya çalışıyoruz iyi güzel de benim ciddi bir sıkıntım var. Ben yaklaşık 15 yıldır sigara içen bir insanım. Günde 1 paket hatta muhabbet ortamı arkadaşlar falana varsa 1,5 olabiliyor. Öyle ki yedeksiz gezmem. Mutlaka evde çantalarımda yedek paket olur. İşin kötü tarafı ben bu nalet şeyi zevk alarak içiyorum. Hamile kalınca bırakmak zorunda olduğumu biliyorum. İlk hamilelikte bıraktım ama bir stress,bir sinir,rüyamda bile sigara içerken gördüm kendimi, sigara aşeriyordum resmen. Ha bir de kahve sıkıntısı tabii. Nitekim bebeğimin görecek günü yokmuş düştü. Şimdi tekrar hamile kaldığımda aynı stresi yaşayacak olma düşüncesi bile öyle stress ediyor ki sigara yaktırıyor. Nasıl bırakacağız biz bunu? Hadi kahve çok önemli değil ıhlamur içerim de sigaranın yerine ne koyacağımı bilmiyorum
Bugun yine ilk idrarla kaset test yaptım yine silik çıktı ama eğer düzgun ilerlese koyulasirdievet gercekten de aynı deger , cok ılgınc .
sankı usttekı daha mı koyu canım, bnım kımyasalda gunden gune sılıklesmıstıBugun yine ilk idrarla kaset test yaptım yine silik çıktı ama eğer düzgun ilerlese koyulasirdi Eki Görüntüle 2988115
Lekelenmem ve ağrılarım da devam edince bilemiyorum canım bakalım bu doktor ne diyeceksankı usttekı daha mı koyu canım, bnım kımyasalda gunden gune sılıklesmıstı
bır gıt bakalım canım hayırlısı olsun yaLekelenmem ve ağrılarım da devam edince bilemiyorum canım bakalım bu doktor ne diyecek
Merhaba canım birşey sorucam adete 3 gün var dün testte pozitifi gördüm. Covidim hastaneye ya da doktora gidemiyorum telefonda acil doktoruyla konuştum bir tek progestan reçete etti. Kahve akıntım ve sırt ağrım var. Böyle birşey yaşadın mıLekelenmem ve ağrılarım da devam edince bilemiyorum canım bakalım bu doktor ne diyecek
bol bol dınlen canım, progestanını kullanMerhaba canım birşey sorucam adete 3 gün var dün testte pozitifi gördüm. Covidim hastaneye ya da doktora gidemiyorum telefonda acil doktoruyla konuştum bir tek progestan reçete etti. Kahve akıntım ve sırt ağrım var. Böyle birşey yaşadın mı
Evet canım neredeyse 5 gündür hafif lekelenmeler ve hafif kasık bel ağrısı devam ediyorMerhaba canım birşey sorucam adete 3 gün var dün testte pozitifi gördüm. Covidim hastaneye ya da doktora gidemiyorum telefonda acil doktoruyla konuştum bir tek progestan reçete etti. Kahve akıntım ve sırt ağrım var. Böyle birşey yaşadın mı
Canım yapıyorum tık yok bnde çok sıkıldım yapmaktan hep negatifKuzu sen bir daha test yaptın mi
Sağlık ocağına pazarteside gitsen o zamanda 2 günde cıkıyor. Yada bilmiyorum bizim burdaki mi böyle hcg verdiğimde hep 2 günde çıkıyorBen gitmedim kızlar kan vermeye sağlık ocakları gerçekten ömre bedel pazartesi çıkarmış sonuç zaten pazartesi bidaha baktırmaya gidicem
Testin erken gebelik testi miGruba atmamıştım.Hic bir belirtide olmadı sadece beklenen bat günün de kasiklarimda çok hafif ağrı oldu ve göğüslerde hassasiyet başladı.Ve iki gün lekelenme oldu günde 2 3 kez çok korktum kimyasal başlangıcı diye ama devam etmedi çok şükür
Erken gebelik testi güzel ama normal testte daha garantisi çünkü yükselince belli oluyorKızlar bugün iğnenin 15. Günü sabahın 5 nde uyandım uyanmıskende test yapayım dedim ama kaset vardı evde onu yaptım erken gebelik testi değil. Negatif çıktıerken gebelik mi lazım yoksa kaset testler adet günü geçince mi işe yarıyor. Bugün adet olmazsam eğer beklerim 1-2 gün sonra testi tekrarlarım ama. Kaset test en erken ne zaman sonuç veriyor?
Bende öyle bugün adet olmam gerekiyor 30 Aralık çatlatma iğnesi vurulunca ertesi günü sayarsam 15. Günümdeyim sabah uyandım test yaptım negatif. Hayır kaset test almısım bende hep o yüzden mi bilmiyorum. Bende kafamı dağıtmaya çalışcam bekliycem bugün yada hafta sonuna gelmesse adetim pazartesi günü direk kan veririm. Eşimde sabredemiyor akşam kan verelim diyor bilmiyorum napsamCanım yapıyorum tık yok bnde çok sıkıldım yapmaktan hep negatif
Evet o var bide sonucta o daha ileri değeri ölcüyor. Kaset test kaç değeri en alt baz alıyor biliyor musunuzErken gebelik testi güzel ama normal testte daha garantisi çünkü yükselince belli oluyor
Git ver yaaa can keş olma bu şekilde hadiKaset evde kalmadı ya tühben bugün kar vermeyi düşünüyorum aslında kaset yapmadan vermeyim mi
Elimde kalmadı malesef yaHiç bekleme acile git bosver sağlık ocağını. Özel hastanelerde de ücretli yapıyorlar 80-160 tl arası değişiyor. Acile de gitsen özele de 1 saate çıkıyor sonuç. Bu arada evde ovu testi kaldıysa o da işine yarar. Ben ilkinde ovu ile öğrenmiştim. Çizgiler aynı pik dönemindeki gibi köyü kırmızı çıkar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?