Bazısı 10- bazısı 20 bazısı 25 markaya göre değişiyorEvet o var bide sonucta o daha ileri değeri ölcüyor. Kaset test kaç değeri en alt baz alıyor biliyor musunuz
Ben kullandım bu ikinci ayımKlomen kullananınız var mı aranızda kuzular
İlk idrarla mı yapmıştın bir de pco varmı sendeHiç bekleme acile git bosver sağlık ocağını. Özel hastanelerde de ücretli yapıyorlar 80-160 tl arası değişiyor. Acile de gitsen özele de 1 saate çıkıyor sonuç. Bu arada evde ovu testi kaldıysa o da işine yarar. Ben ilkinde ovu ile öğrenmiştim. Çizgiler aynı pik dönemindeki gibi köyü kırmızı çıkar .
Olsaydı çıkardı heralde kasette bilmiyorum kiBazısı 10- bazısı 20 bazısı 25 markaya göre değişiyor
Önce bir sakin ol hayatın sonu değil pco olmaz nerdeyse pco olmayan yok ama sakin oluyoruz doktor sana yönlendirme yapmış yardımcı olmak istemiş bunun kararı sendeLÜTFEN KIZLAR YARDIMCI OLUN
Kızlar normalde 2 ay önce reglken hem ultrason hem hormon testi oldum ve asla pco değildim sonra öncesinden de muayenelerim oldu 2 tane gene böyle bir teşhis yok adetlerim düzenliydi
Ama geçen reglimin 14. Günü gittim pco diyemem ama pco görüntün var dedi ve bu ay yumurtan çok küçük 13 mm dedi
Eve geldim iki gündür ağlıyor bu pco nerden çıktı çünkü yakın zamanlı ultrasonlarım da yoktu
Hormon testim temizdi
Doktor daha 3 aydır deniyorsun ama acele esiyorsan klomen başlayalım dedi
Araştırdığım kadarı ile klomen ile hamile kalan sayısı çok fazla ne yapmalıyım sizce başlamayalım mıyım
Gecen gün konuşmuştuk sizinle benimde testler daha da siliklesti. Artık çok yorgun hissediyorum.İnşallah ama doktorum olumsuz konuştu, açıkçası bilmiyorum ne olacak, en hayırlısı en sağlıklısı olsun inşallah
Adetin 14.gunu gittim derken? Adet bitti yumurtlama döngüsünü gectin öyle mi gittin?LÜTFEN KIZLAR YARDIMCI OLUN
Kızlar normalde 2 ay önce reglken hem ultrason hem hormon testi oldum ve asla pco değildim sonra öncesinden de muayenelerim oldu 2 tane gene böyle bir teşhis yok adetlerim düzenliydi
Ama geçen reglimin 14. Günü gittim pco diyemem ama pco görüntün var dedi ve bu ay yumurtan çok küçük 13 mm dedi
Eve geldim iki gündür ağlıyor bu pco nerden çıktı çünkü yakın zamanlı ultrasonlarım da yoktu
Hormon testim temizdi
Doktor daha 3 aydır deniyorsun ama acele esiyorsan klomen başlayalım dedi
Araştırdığım kadarı ile klomen ile hamile kalan sayısı çok fazla ne yapmalıyım sizce başlamayalım mıyım
canım benım kımyasal yasadıgım ay erken gebelık ve kaset test hemen hemen aynı cıakrdı cızgıyı reglden 3gun onceydıEvet o var bide sonucta o daha ileri değeri ölcüyor. Kaset test kaç değeri en alt baz alıyor biliyor musunuz
Eğer sperm testi verdiyseniz anormal bir durum varsa ben bildiğim gün aşırı testimi aldığım kadın söylediKıslar adetim bitsin ovülasyon testine başlıycam ama kafamı karıştıran şeyler var...pik ve yumurtalama gördük diyelim 3 gün üst üste ilişki normal mi. o şekil mi deneyelim yoksa gün aşırı mı???
Kaset kullanımı komşu atabilirsin buraya bakarız testi bir sayfada. Alıcaktan onlarda yorumluyor testi yapma saatlerine çok dikkat et ve yapmadan öne sıvı alma çorba dahilsağol canım ..testi alıp yapınca buraya atsam yorumlar mısınız? nasıl değerlendireceğim konusunda.İlk defa ovü. testi kullancam dakaset olan mı yoksa ince şerit olanı mı alsam ?
Evet canım tahlili tekrarlarsin başka doktora da göster bakalım o ne diyecek farklı bi görüş almış olursun3 ay dedi canım seninle konusmustuk daha önce hatta bakalım kanamam başladı bugün pazartesi giderim tekrar hormonlara yine baksın tekrar bi konuşurum içime sinmezse doktoru değiştiricem
Yok e-nabıza saat 3ten sonra düşüyormuş benim olduğum yerde. Ama cıma günleri öyle değilmişSağlık ocağına pazarteside gitsen o zamanda 2 günde cıkıyor. Yada bilmiyorum bizim burdaki mi böyle hcg verdiğimde hep 2 günde çıkıyor
Yooo bence git kan ver çünkü orada. Anlaşılıyor nedeni bekleme hiç zan birşey varsa beklemen o şekilde olmalı eşin doğru demiş imkan varsa hmn git cnm ertelemeBende öyle bugün adet olmam gerekiyor 30 Aralık çatlatma iğnesi vurulunca ertesi günü sayarsam 15. Günümdeyim sabah uyandım test yaptım negatif. Hayır kaset test almısım bende hep o yüzden mi bilmiyorum. Bende kafamı dağıtmaya çalışcam bekliycem bugün yada hafta sonuna gelmesse adetim pazartesi günü direk kan veririm. Eşimde sabredemiyor akşam kan verelim diyor bilmiyorum napsam
Markadan markaya değişiyor 10-20-25Evet o var bide sonucta o daha ileri değeri ölcüyor. Kaset test kaç değeri en alt baz alıyor biliyor musunuz
Canım laboquick falan 20 değer ve üstünü algılıyor çoğu öyleEvet o var bide sonucta o daha ileri değeri ölcüyor. Kaset test kaç değeri en alt baz alıyor biliyor musunuz
Yumurtlamanin üstünden kaç gün geçti? 10 gün kala bisey cikmazki kendini boşuna üzüyorsunKuzular benim de bat a 10 gün var ama durum bu hala kasıklarım ağrıyor batıyor bikaç saniye duruyor bilemedimhem erken hem normal yaptım
Öyle mi dersin yaYumurtlamanin üstünden kaç gün geçti? 10 gün kala bisey cikmazki kendini boşuna üzüyorsun
10 gün az bi sure değil ama üzülme hemenKuzular benim de bat a 10 gün var ama durum bu hala kasıklarım ağrıyor batıyor bikaç saniye duruyor bilemedimhem erken hem normal yaptım
cok erken canımmm, uzulme bos yereKuzular benim de bat a 10 gün var ama durum bu hala kasıklarım ağrıyor batıyor bikaç saniye duruyor bilemedimhem erken hem normal yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?