Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk idrarla mı yapmıştın bir de pco varmı sende

Önce bir sakin ol hayatın sonu değil pco olmaz nerdeyse pco olmayan yok ama sakin oluyoruz doktor sana yönlendirme yapmış yardımcı olmak istemiş bunun kararı sende

İnşallah ama doktorum olumsuz konuştu, açıkçası bilmiyorum ne olacak, en hayırlısı en sağlıklısı olsun inşallah
Gecen gün konuşmuştuk sizinle benimde testler daha da siliklesti. Artık çok yorgun hissediyorum.

Adetin 14.gunu gittim derken? Adet bitti yumurtlama döngüsünü gectin öyle mi gittin?
Ben de pko hastasiydim hem de 2 ay adet gorememis biriydim. 19 tane kist vardi. Hepsi gitti şükürler olsun...
Pko görünümü var demis doktor,pko olusmus dememis ki
Klomen yerine femara öneririm. Klomen kiste ceviriyor genelde ben kasimda kullandim kist yapmadi ama bebek tutunmadi enfeksiyon olarak atti vucudum. Lh fsh hormonlarin normal adetin duzenliyse pko degilsindir ama yatkinsindir. Korkulacak bir durum yok

Eğer sperm testi verdiyseniz anormal bir durum varsa ben bildiğim gün aşırı testimi aldığım kadın söyledi

sağol canım ..testi alıp yapınca buraya atsam yorumlar mısınız? nasıl değerlendireceğim konusunda.İlk defa ovü. testi kullancam da kaset olan mı yoksa ince şerit olanı mı alsam ?
Kaset kullanımı komşu atabilirsin buraya bakarız testi bir sayfada. Alıcaktan onlarda yorumluyor testi yapma saatlerine çok dikkat et ve yapmadan öne sıvı alma çorba dahil

3 ay dedi canım seninle konusmustuk daha önce hatta bakalım kanamam başladı bugün pazartesi giderim tekrar hormonlara yine baksın tekrar bi konuşurum içime sinmezse doktoru değiştiricem
Evet canım tahlili tekrarlarsin başka doktora da göster bakalım o ne diyecek farklı bi görüş almış olursun

Sağlık ocağına pazarteside gitsen o zamanda 2 günde cıkıyor. Yada bilmiyorum bizim burdaki mi böyle hcg verdiğimde hep 2 günde çıkıyor
Yok e-nabıza saat 3ten sonra düşüyormuş benim olduğum yerde. Ama cıma günleri öyle değilmiş

Yooo bence git kan ver çünkü orada. Anlaşılıyor nedeni bekleme hiç zan birşey varsa beklemen o şekilde olmalı eşin doğru demiş imkan varsa hmn git cnm erteleme

Kuzular benim de bat a 10 gün var ama durum bu hala kasıklarım ağrıyor batıyor bikaç saniye duruyor bilemedim hem erken hem normal yaptım

Eklentiler

• C50B2F78-CDBA-4696-99D6-DB94DB98DA95.webp
    13 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…