Hayırlısı olsunmaviss_34 kuzum bana çarpı atabilirsin her zamanki gibi adet oldum
Reçetesiz almasi mümkünmü peki?Evet ben en son aralik ayında gonal f 900 olanı 1200 liraya almistim her eczanede fiyat farkli oluyor almadan önce biraz dolaşmali
Sanırım alınıyor ama yanlış yönlendirme olmasın burda bilen biri çıkar muhakkakReçetesiz almasi mümkünmü peki?
Nasıl negatif mi ama çok belliydi?
Açıp baktın mı canim
Canim umutlandırmak istemem ama büyük ihtimalle pozitif duruyor bu test kuruma cizgisi gbi degil gunun gectimiYa 7 gibi yaptım başta bir şey yoktu yatıp uyudum sinra uyanınca baktım ki böyle ilk defa oluyor ama şimdiye kadar hiç yaşamadım silik vs
Açıp baktın mı canim
Tekrarladım ama şuan temiz gibi duruyor tabi ilk idrar değil ama diğeri çok belli bunda da çıkardı heraldeCanim umutlandırmak istemem ama büyük ihtimalle pozitif duruyor bu test kuruma cizgisi gbi degil gunun gectimi
İlk zamanlar yalniz ilk idrarda kesin sonuç vere biliyorm akşamları pozitifken negatif gösteriyor. Ben tup bebek hamilelığimde hatta onun stressin yasamistim.
Agzinizdan bal damlıyor zaten regl gelmedikçe bir umut var hep inşallah öyledirİlk zamanlar yalniz ilk idrarda kesin sonuç vere biliyorm akşamları pozitifken negatif gösteriyor. Ben tup bebek hamilelığimde hatta onun stressin yasamistim.Siz ilk idrarla yapin
Yani bişey çıkmadı şuan anlamadım kurumaymis sanırım belki de ilk idrar değil diyeNasıl negatif mi ama çok belliydi?
Atarmisin canim onudaTekrarladım ama şuan temiz gibi duruyor tabi ilk idrar değil ama diğeri çok belli bunda da çıkardı heralde
Benim transferimin 5günu gostermişdi. 6gunu aksam yaptim ve çıkmadi. Ben bi ağliyodum. Bir öncekinde kimyasal olduğu icin oyle oldu zannetmisdim. 7gunde koyilasmisdi baya. Sizde ilk idrarla yapin ilk zamanlar. Sonrasi icin amma fark etmiyor. Yeni idrarda bile koyu cikiyor. Beta hcg idrara daha iyi gectiginicinAgzinizdan bal damlıyor zaten regl gelmedikçe bir umut var hep inşallah öyledir
Atarmisin canim onuda
Üstteki sabah olan açık olan yeni
Sabah tekrarlarım inşallah benim de öyle olurBenim transferimin 5günu gostermişdi. 6gunu aksam yaptim ve çıkmadi. Ben bi ağliyodum. Bir öncekinde kimyasal olduğu icin oyle oldu zannetmisdim. 7gunde koyilasmisdi baya. Sizde ilk idrarla yapin ilk zamanlar. Sonrasi icin amma fark etmiyor. Yeni idrarda bile koyu cikiyor. Beta hcg idrara daha iyi gectiginicin
Ayy vallahi mi 42 dk oldu amaaAçdıgin testdede var. Yeni yaptiysan bi azdan belirginlesecek
Kac dk oldu canim yapali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?