Canım ben iki ay önce Mens dönemi ultrason ve hormon testi verdi hepsi çok iyiydi ultrason görüntüm deHormon tahlilleri ertesi gün bile degisebilir mesela prolaktin :) her ay degisebilir yediklerimiz ictiklerim baya erkiliyor.
ay oda bu tarz hamile olmadıgının kesinleştiği durumlarda gelmemesi de çıldırtıyor bir an önce gelsede yola devam etsen diyorsunEvet regl gelmeden kabullenemiyorum ben
Tamam canım teşekkürlerKuzum yumurtlama sonrası da silik ikinci çizgi çıkar tek çizgiye düşmez
Yarın verebilirim en erken bugün hava çok kötü hastane uzak maalesef yarın da ehliyet sinavim var bakalım en en kotu pazartesi ben testi tekrarlayayim bı regl gelmesin yeter şuanKan verecek misinn hemen inşallah güzel değer cikarr
Canim ben 1 sene gebelik olusmayinca doktora gitmeye basladim doktor adetin 3. Gunu hep çağırıyor. O gün ultrason da bakiyor. Bende ilk bakan doktor miyom var dedi sonra doktora gittikce kisi kist dedi en son özel hastane ultrasonuyla bakildi cikolata kisti oldugu dogrulandı. Doktorla alakali degilde devlet hastanelerinde cihazlar eski. Vajinal ultrasonla bakinca daha net konusuyorlar.Canım ben iki ay önce Mens dönemi ultrason ve hormon testi verdi hepsi çok iyiydi ultrason görüntüm de
Çarşamba ultrasondan baktık pco görünümün var yumurtan çok büyümemiş dedi bu arada biraz kilo aldım 2 ayda 5 kilo almıştım şuan korkum hormon değerleriminde değişmiş olması
Teşekkürler inşallahGeç döllenme olabilir ben görüyor um çizgiyi bence hemen kan ver netlesir
Bende hafif yumurta tembelliği var ama ondan dedimmBence oluyor da ben farketmiyirum.. cunki adetim duzneli geliyor her ay
İnşallah güzel haberler alırsın sınavında da bebisin şansı olur insallahYarın verebilirim en erken bugün hava çok kötü hastane uzak maalesef yarın da ehliyet sinavim var bakalım en en kotu pazartesi ben testi tekrarlayayim bı regl gelmesin yeter şuan
Belirti varmı peki canımBuna bakabilir misiniz 14ü sabah yaptım prodoctor ve kaset hayalet çizgi anında çıktı bugün 15i kaset test negatif çıktı anlam veremedim 13 gün gecikmem var önceki gebeliğiöde 25 gün gecikmeyle olmuştu
Anladım canım... Allah yardımcımız olsunBende hafif yumurta tembelliği var ama ondan dedimm
Ayy inşallah çok teşekkür ederimİnşallah güzel haberler alırsın sınavında da bebisin şansı olur insallah
Canim ondan hiç kullanmadığım için bilemiyorum ama yardımcı olacak bir arkadaşı etiketleyim oda tup bebeğe yeni baslayacakBen Azerbaycanda yaşıyorum. 3defa tup bebek yaptirdim. Maalesef bizde devlet karşılamıyor hiçbir ücretitekrar başlamak istiyorum . Amma burda gonal f çoook paha. Yeğenim 19mayis.universitesinde okuyor. Bitirib geliicek subatda. Turkiyede recetesiz almak oluyormu gonal f?
Üzüldüm canim değerlerin nasıl bakardın mi hicmaviss_34 kuzum bana çarpı atabilirsin her zamanki gibi adet oldum
Koku hassasiyeti özellikle sınıfa girince direk öğürme isteği afedersin bel ağrısı çok ağır uykum çok ama bu hafta izin yapamadım ondan da kaynaklanıyor olabilir canımBelirti varmı peki canım
Evet ben en son aralik ayında gonal f 900 olanı 1200 liraya almistim her eczanede fiyat farkli oluyor almadan önce biraz dolaşmaliBen Azerbaycanda yaşıyorum. 3defa tup bebek yaptirdim. Maalesef bizde devlet karşılamıyor hiçbir ücretitekrar başlamak istiyorum . Amma burda gonal f çoook paha. Yeğenim 19mayis.universitesinde okuyor. Bitirib geliicek subatda. Turkiyede recetesiz almak oluyormu gonal f?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?