Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hormon tahlilleri ertesi gün bile degisebilir mesela prolaktin :) her ay degisebilir yediklerimiz ictiklerim baya erkiliyor.
Canım ben iki ay önce Mens dönemi ultrason ve hormon testi verdi hepsi çok iyiydi ultrason görüntüm de
Çarşamba ultrasondan baktık pco görünümün var yumurtan çok büyümemiş dedi bu arada biraz kilo aldım 2 ayda 5 kilo almıştım şuan korkum hormon değerleriminde değişmiş olması

Selam. Ben bugun lekelenme sonrasi regl oldum her halde kimyasal gebelik olmuş.
Ben Azerbaycandan yazıyorum. Bir sorum olucakti belki yardimci ola bilirsiniz bana..

Canim ben 1 sene gebelik olusmayinca doktora gitmeye basladim doktor adetin 3. Gunu hep çağırıyor. O gün ultrason da bakiyor. Bende ilk bakan doktor miyom var dedi sonra doktora gittikce kisi kist dedi en son özel hastane ultrasonuyla bakildi cikolata kisti oldugu dogrulandı. Doktorla alakali degilde devlet hastanelerinde cihazlar eski. Vajinal ultrasonla bakinca daha net konusuyorlar.

Yarın verebilirim en erken bugün hava çok kötü hastane uzak maalesef yarın da ehliyet sinavim var bakalım en en kotu pazartesi ben testi tekrarlayayim bı regl gelmesin yeter şuan
İnşallah güzel haberler alırsın sınavında da bebisin şansı olur insallah

Belirti varmı peki canım

Ben Azerbaycanda yaşıyorum. 3defa tup bebek yaptirdim. Maalesef bizde devlet karşılamıyor hiçbir ücreti tekrar başlamak istiyorum . Amma burda gonal f çoook paha. Yeğenim 19mayis.universitesinde okuyor. Bitirib geliicek subatda. Turkiyede recetesiz almak oluyormu gonal f?

Canim ondan hiç kullanmadığım için bilemiyorum ama yardımcı olacak bir arkadaşı etiketleyim oda tup bebeğe yeni baslayacak MaviSasa234 canim bilgin varmi

Gonal f 450 doz olani bizim ulkede sizin parayla 1600 tl. Başka ilaclari getiren kargo buldum yinede sizin ulkeden pahasi. Ama bize nazaran fiyat yine makul. Estrofem bizim ulkede fiyati 120tl tup bebek 40.000
Gonal f buzla soguk tasinacagi icin kargoyla getirmek mumkun olmadi .

Evet ben en son aralik ayında gonal f 900 olanı 1200 liraya almistim her eczanede fiyat farkli oluyor almadan önce biraz dolaşmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…