Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test için çıkabilirim inşallah ekmek vs alacam diye çok yağmur var köye geçecek ama otobüs saatine daha var o yüzden burda bekleyecekmis normalde de hiç gelmez
İnternetten nöbetci eczaneye bak yakindaysa dedigin gibi cok acele isim var sen evde otur de git al gel ya umutlandirmak istemem ama o kadar cok kuruma cizgisi gordüm ki seninki kuruma degil ya test bozuktur yada hamilesin

Bat 1 Ocak ve hamileymişsin hayırlı olsun canım benim bir süredir ara sıra gelen beyaz kremsi akıntım var ilk gebeliğimde olmuştu ve bu akıntıdan hamile olduğumu öğrenmiştim bu gün tekrar bu akıntım oldu ve rahimimde hafif sızlamalar var 12 Ocak'ta test yaptım negatif çıktı Benim BAT 18 OCAK ama uygulamaya göre 16 Ocak kafam karıştı acaba bu gün test yapsam çıkar mı?

Ay bende öyle 3. Kez yapmamım sebebi emin olmak içindi çatlatma iğnesi vuruldum doktorum 15 gün sonra adet olursun gebelik yoksa dedi. 15 gün geçti adet olmadım daha, gebelikte yok. Ne zaman gelir bilmiyorum

Ay bende öyle 3. Kez yapmamım sebebi emin olmak içindi çatlatma iğnesi vuruldum doktorum 15 gün sonra adet olursun gebelik yoksa dedi. 15 gün geçti adet olmadım daha, gebelikte yok. Ne zaman gelir bilmiyorum
Belki geç döllenme geç yerleşme olmuştur gelmezse tekrar kan verirsin

biri hamile vardı yazdı testleri hep negatif gestermiş adet gecikmesinden sonra teste çıkmış diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…