Test için çıkabilirim inşallah ekmek vs alacam diye çok yağmur var köye geçecek ama otobüs saatine daha var o yüzden burda bekleyecekmisAy test alsanda sabaha yapsanbu süphe bu heycan adami bitirir
İnternetten nöbetci eczaneye bak yakindaysa dedigin gibi cok acele isim var sen evde otur de git al gelTest için çıkabilirim inşallah ekmek vs alacam diye çok yağmur var köye geçecek ama otobüs saatine daha var o yüzden burda bekleyecekmisnormalde de hiç gelmez
Bat 1 Ocak ve hamileymişsin hayırlı olsun canım benim bir süredir ara sıra gelen beyaz kremsi akıntım var ilk gebeliğimde olmuştu ve bu akıntıdan hamile olduğumu öğrenmiştim bu gün tekrar bu akıntım oldu ve rahimimde hafif sızlamalar var 12 Ocak'ta test yaptım negatif çıktı Benim BAT 18 OCAK ama uygulamaya göre 16 Ocak
Hormon tahlilleri ertesi gün bile degisebilir mesela prolaktin :) her ay degisebilir yediklerimiz ictiklerim baya erkiliyor.Hormon tahlilleri 3 ayda değişir mi kan vermiştim 3 ay önce 3 ayda değişir mi
Ayy hadi inşallahİnternetten nöbetci eczaneye bak yakindaysa dedigin gibi cok acele isim var sen evde otur de git al gelya umutlandirmak istemem ama o kadar cok kuruma cizgisi gordüm ki seninki kuruma degil ya test bozuktur yada hamilesin
Ay bende öyle 3. Kez yapmamım sebebi emin olmak içindiAh kıyamam sanaben de bir rüyamda iki test yapmıştım ikisi de çift cizgiydi. Rüyamda emin olmak için tekrarlamıştım. Bilinçaltımız bize oyun oynuyor sanırım kan testini dün yaptırmışsın, BAt ne zamanki senin?
Belki geç döllenme geç yerleşme olmuştur gelmezse tekrar kan verirsinAy bende öyle 3. Kez yapmamım sebebi emin olmak içindiçatlatma iğnesi vuruldum doktorum 15 gün sonra adet olursun gebelik yoksa dedi. 15 gün geçti adet olmadım daha, gebelikte yok. Ne zaman gelir bilmiyorum
Aaa ayıp ettin o iş bizde benim bat ya 13 ocakti yada bugüntutarsızlığa bak iki gün oynuyor arası o bile garip
İnşallah çok güzel sürpriz olurKız varsa eğer bana da çok sürpriz olacak umutluysum sonra agrilairm başladı kesin adet olacam dedim sonra test yaptım 12 su akşamı erken gebelik çıkmadı bişey bu sabah da olanları biliyorsun zaten
Kız sen beni bu gidişle hamile yapacaksın bakKizzz tebrik ederim baya belirgin
Kan verecek misinn hemen inşallah güzel değer cikarrAyy inşallah yaa
biri hamile vardı yazdı testleri hep negatif gestermiş adet gecikmesinden sonra teste çıkmış diyeKızlar benim bata 3 gün kaldı bugün kan testi verdim negatif çıktı. Doktorumu aradım serum taktırıcam negatif çıktı gebelik yok dedim. Taktırmamamı söyledi olsa da henüz belli olmamış olabilir dedi. Sizce de böyle bir şey olmuş olabilir mi? Varsa da daha kana geçmemiş olma ihtimali var mıdır?
3 ayda değişir tabi canım hepsi degisebilirHormon tahlilleri 3 ayda değişir mi kan vermiştim 3 ay önce 3 ayda değişir mi
Bilmiyorum bu kadar detaylı bilgim yokta iyi düşünelim desek bile 1.20 sonucta yani bu kadar düşük olmazdı heralde değerim.Belki geç döllenme geç yerleşme olmuştur gelmezse tekrar kan verirsin
Degerin negatif maalesef ama yerlesme daha yeni olduysa kanda hemen cikmamis olabilir. Bir ümit isteBilmiyorum bu kadar detaylı bilgim yokta iyi düşünelim desek bile 1.20 sonucta yani bu kadar düşük olmazdı heralde değerim.
bir yerden tutunmaya çalışıyorsun işteDegerin negatif maalesef ama yerlesme daha yeni olduysa kanda hemen cikmamis olabilir. Bir ümit iste
Bence oluyor da ben farketmiyirum.. cunki adetim duzneli geliyor her ayAma düşünüyorum ki acaba ilaç kullanmıyorsun yumurtlama olmuyor mu
Evet regl gelmeden kabullenemiyorum benbir yerden tutunmaya çalışıyorsun işte
Allahtan ümit kesilmez canım yaİnşallah kuzum ama hiçbir şey hissetmiyorum ayın başında inanıyorum bu ay olacak diyordum şimdi olmadığı kanaatindeyim, nasip bakalım son 2 güncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?