Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 HSG cektirecekler birlikte bekleyelim🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Film sonrasi iliski konusunda doktorun ne dedi canim sana?
Çok sevindim canım tupleron açık olmasına. İlişki konusunda bişey demedi sıkıntı değil dddi. İlk gün zaten kandan dolayı olmadı ikinci gunnu sadece çok açık kahverengi lekelenme olunca akşam yıkanıp ilişki oldu bizimm. Bı sıkıntı yok şu an için canim

Tesekkur ederim canim Ama baska bir problem var belliki cunku carsamba tekrar cagirdi beni. Bende senin gibi dusunuyorum bugun kanamam var zaten iliski olmaz yarinki duruma gore bakicaz artik

Tesekkur ederim canim Ama baska bir problem var belliki cunku carsamba tekrar cagirdi beni. Bende senin gibi dusunuyorum bugun kanamam var zaten iliski olmaz yarinki duruma gore bakicaz artik
İns başka bişey yoktur canimmmm. Geçmiş olsun ins olur bebislerimizde.

Merhaba bende bugün çekildim doktorum hic bir sorun yok dedi ama önümüzdeki ay aşılama yapalim dedi bizde bilemedik rahim temizken asilama yaptirsak mi yoksa kendimiz mi denesek

Merhaba bende bugün çekildim doktorum hic bir sorun yok dedi ama önümüzdeki ay aşılama yapalim dedi bizde bilemedik rahim temizken asilama yaptirsak mi yoksa kendimiz mi denesek
Canım genelde doktorlar hsg sonrası asilmam planı yapıyormuş daha iyi tutar diye. Öyle okumuştum bi yerde. sikintiniz nedir aşılama olacaksınız

Canım meraba..hsg sonradi şans yüksek oluyo diye doktorlar hsg sonrası denemk istiyormuş öyle duymuştum.ne sikintiniz var acaba aşılama yaptircaksnz

Canım genelde doktorlar hsg sonrası asilmam planı yapıyormuş daha iyi tutar diye. Öyle okumuştum bi yerde. sikintiniz nedir aşılama olacaksınız
Maalesef dun doktor tekrar cagirdigi icin gitmistim ve bana istmosel oldugunu soyledi ve ameliyat dedi. Adetliyken gel karar verelim dedi. Yikildim resmen. Gebe kaldigimda da dusuk tehlikesi ve bebegin hayati tehlikesi olabiliyormus. Bu konuda fikri olan var mi? Karmakarisik oldum

O ne demek canım hiç duymadım tuuuh uzuldum.canim napacaksiniz neymiş bu

O ne demek canım hiç duymadım tuuuh uzuldum.canim napacaksiniz neymiş bu
Canim sezeryan olunca ilk dogum sonrasinda istmosel olusuyormus bazi kadinlarda. Yani sezeryan yeri fitigi. Alttan halledebilecek gibiyse halledecek degilse de sezeryan yerinden kesip orayi temizleyecekmis. Okadar korkuyorum ki. Baska doktorlara da gidip danisacagim. Eger hepsi de ayni seyi soylerse yapacak pek birsey yok

Git canım bi iki doktora daha kafana yatsın iyice ins çabucak tedavisi ollur

Bende bugün çektirdim. Doktora korunmak gerek mi diye sordum hayır dedi. Yumurta çatlatmadığı için bir sorun olmaz dedi ama bazıları da ilk ay korunun diyor. Kafam çok karışık. İlk aydan hamile kalan oldu mu

İlk 2 gün eğer lekelenme tarzında akıntı kanamaniz varsa korunmaniz sizin için iyi olur. Ama sonradan korunmaya gerek olmadığını biliyorum

İstmosel teşhisini ultrason ile mi koydu doktorunuz? Ameliyat olmaya karar verdinizmi? Çok geçmiş olsun

Merhaba, hsg sonrası güzel haberi alabildiniz mi acaba? Ben de kısmetse bu ay çekileceğim, 2 ay klomenle sonuç alamadık 1 yılımızı da doldurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…