Canım iki dk bitiyo hiç bişey olmuyo bitek ilaç verilirken biraz yaniyo okadar. İyiki anestesiz çektirmişimDevlet hastanesi olduğu için ücretsiz sanırım? Ben de orada çektirmeyi düşünmüştüm ama sonra tıp merkezinde çektirmeye karar verdim. Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim
Canım seninde sonrasında akıntım ağrım oldumuBana bununla ilgili bir bilgi verilmedi ama zaten hafif kanama var en azından birkaç gün ilişki olmayacak ne olur ne olmaz diyepazartesi günü kendi doktoruma göstereceğim sonucu o duruma göre beni bilgilendirir artık
Sizin adınıza çok sevindim, benim çok canım yanmıştı hatta çekim sonrası ağladımCanım iki dk bitiyo hiç bişey olmuyo bitek ilaç verilirken biraz yaniyo okadar. İyiki anestesiz çektirmişim
merhaba herkese geçmiş olsun öncelikle Antalya da çekilen var mı varsa nerede çektiirdi acabaSizin adınıza çok sevindim, benim çok canım yanmıştı hatta çekim sonrası ağladım
Sizin çekim de röntgen ile oldu değilmi? Korunmanız gerekiyormu bu ay?
Canım rontgendi canım..yok canım korunmadim doktorda bişey demedi zatenSizin adınıza çok sevindim, benim çok canım yanmıştı hatta çekim sonrası ağladım
Sizin çekim de röntgen ile oldu değilmi? Korunmanız gerekiyormu bu ay?
Bir kaç gün lekelenme normal. Benim ağrım ve lekelenmem iki gün sürdü. 3 günden daha fazla ağrınız olursa doktorunuza danışın lütfen enfeksiyon olmasın.Canım seninde sonrasında akıntım ağrım oldumu
Vanim leke bı günde bitti.cmt günü beyaz akıntım başladı adet olcak gibi hafif ağrılarım var.Bir kaç gün lekelenme normal. Benim ağrım ve lekelenmem iki gün sürdü. 3 günden daha fazla ağrınız olursa doktorunuza danışın lütfen enfeksiyon olmasın.
Bende hacettepede cekilecegim.sormadim da anestezili mi diye.ucrette sormadim tabiki.bilgi verebilir misiniz?Canım ben anestesisiz hacettepede çekildim çok rahattı sadece ilaç verilince birax yanma oluyo. İyiki anestesi almamışım dedim iki dk içinde bitiyo zaten..aslında doktorlar tikanlik yada yapışma varsa görüyormuş ama benim filmimi çeken kişi hoca açıklama yapar dddi. Bişey demediler
Anestezili değil canım. Ücret ödemedim zaten hocaya gitmiştim. Beş dk bı işlendi oradaki çalışanlar doktorlar çok ilgiliydi. Sürekli sakin ol hicbissy olmucak bitti gibi şeylerle telkin ettikler ben çok memnun kaldım.Bende hacettepede cekilecegim.sormadim da anestezili mi diye.ucrette sormadim tabiki.bilgi verebilir misiniz?
İnsallah bende memnun kalirim.doktorum baska yerde oraya yonlendirdi.o yuzden gittim.Anestezili değil canım. Ücret ödemedim zaten hocaya gitmiştim. Beş dk bı işlendi oradaki çalışanlar doktorlar çok ilgiliydi. Sürekli sakin ol hicbissy olmucak bitti gibi şeylerle telkin ettikler ben çok memnun kaldım.
İns canimm memnun kalırsınİnsallah bende memnun kalirim.doktorum baska yerde oraya yonlendirdi.o yuzden gittim.
Benim hiç ağrım olmadı işlem sonrasında da diğer günler de.Bir gün hafif lekelenme oldu kahverengiydi kanama sanmıştım işlem sonrasında hemşire baticonu vücut atar korkmayın demiş ben anestezi etkisiyle hatırlamıyorum eşim öyle söylediler dediCanım seninde sonrasında akıntım ağrım oldumu
Beyaz akıntım başladı benim normalde adet öncesi başlardı. On gün önceden başladı hayırlısı canım bekleyeyim bakalimmBenim hiç ağrım olmadı işlem sonrasında da diğer günler de.Bir gün hafif lekelenme oldu kahverengiydi kanama sanmıştım işlem sonrasında hemşire baticonu vücut atar korkmayın demiş ben anestezi etkisiyle hatırlamıyorum eşim öyle söylediler dedi
Herkese merhaba arkadaşlar. Bende 11 ocak salı günü Çam ve Sakura şehir hastanesinde rahim filmi çektireceğim. Neden bilmiyorum ama hiç korkum ve endişem yok :) belki kısa sürdüğünü söyledikleri içindir. acaba devlet hastanesinde sonuçlar ne zaman çıkıyor bilen var mıdır?
bu arada Hsg çektiren arkadaşlara geçmiş olsun
evet ücretsiz sadece enjekte edecekleri sıvıyı aldım. üstte yazdım bugünün özetini :) şimdiden geçmiş olsun :)Devlet hastanesi olduğu için ücretsiz sanırım? Ben de orada çektirmeyi düşünmüştüm ama sonra tıp merkezinde çektirmeye karar verdim. Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim
Geçmiş olsun güzel haberler al insallahMerhaba arkadaşlar, bugün devlet hastanesinde rahim filmi oldum. bir kaç gün önce bunu yazmıştım. operasyona girmeden 2 gün önce sabah ve akşam ilaç içtim ve 3 dün daha içeceğim. bir ilaçta hsg olmadan 2 saat önce içiliyor. Devlet hastanesi olduğu için enjekte edecekleri sıvıyı ben önceden aldım hastaneye onu verdim. Bir kadın onu alması gerektiğini bilmiyormuş (aslında verilen kağıtlarda yazıyordu). hızlıca eşi girip aldı. Devlette yaptıracakların bilgisi olsun.
Çekim yapılmadan önce giyinme odasında ameliyat önlüğü giydirdiler belden bağlamalı. Üstten giydiğim kıyafet biraz uzundu. Operasyon başladığında bolca tentürdiyot kullanıldığı için benimde, dikkatsizliğimden dolayı arka belimden kıyafet hep kırmızı oldu :) Evet ağrılı oluyor kesinlikle. kendimi kasmamaya çalıştım ama insan olduğum için pek olmadı :) dayanılmayacak bir acı değil ama dedikleri gibi sadece o an oluyor ve bitiyor. İşlemi yapan doktor hiç ilgili değildi ama hemşireler çok tatlı ve ilgiliydiler. işlem sonrası kanama olduğundan hemşireler pamuklu gazlı bez verdiler. Onun dışında ped alabilirsiniz yanınıza. İşlemden sonra hiç bir ağrım olmadı. Ama hala biraz kanamam var. sonuçlar hemen çıkıyormuş ama bize vermiyorlar kendi doktorum görebiliyormuş. Cuma doktora gideceğim bakalım ne diyecek.
Yaptıracak arkadaşlar, evet acıyor ama öldürmüyor :) ayrıca kısa sürüyor korkulacak bir şey yok.
herkese geçmiş olsun :)
çok geçmiş olsun lokal anestezi yapıldığını bilmiyordum. belden aşağı mı uyuşturuyorlar lokaldeBen de bugün denge tip merkezinde hsg cekindim. Lokal anestezili 1400 tl verdim. Öncesinde cok stres yapmistim ama korktugum gibi olmadi kolay gecti agri aci da hissetmedim. Sonucum da temiz cikti şükür. Bir de doktor 3 gunluk antibiyotik yazdi.
Doktor kateteri taktıktan sonra iğne ile rahmi uyuşturdu. Uyuşturma sırasında bir şey hissetmedim. 1-2 dk sonra da işleme başladı.çok geçmiş olsun lokal anestezi yapıldığını bilmiyordum. belden aşağı mı uyuşturuyorlar lokalde
sonuçlarınızın güzel çıkmasına sevindm tez zamanda güzel haberler alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?