Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 HSG cektirecekler birlikte bekleyelim🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devlet hastanesi olduğu için ücretsiz sanırım? Ben de orada çektirmeyi düşünmüştüm ama sonra tıp merkezinde çektirmeye karar verdim. Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim
Canım iki dk bitiyo hiç bişey olmuyo bitek ilaç verilirken biraz yaniyo okadar. İyiki anestesiz çektirmişim

Bana bununla ilgili bir bilgi verilmedi ama zaten hafif kanama var en azından birkaç gün ilişki olmayacak ne olur ne olmaz diye pazartesi günü kendi doktoruma göstereceğim sonucu o duruma göre beni bilgilendirir artık
Canım seninde sonrasında akıntım ağrım oldumu

Canım iki dk bitiyo hiç bişey olmuyo bitek ilaç verilirken biraz yaniyo okadar. İyiki anestesiz çektirmişim
Sizin adınıza çok sevindim, benim çok canım yanmıştı hatta çekim sonrası ağladım
Sizin çekim de röntgen ile oldu değilmi? Korunmanız gerekiyormu bu ay?

Sizin adınıza çok sevindim, benim çok canım yanmıştı hatta çekim sonrası ağladım
Sizin çekim de röntgen ile oldu değilmi? Korunmanız gerekiyormu bu ay?
merhaba herkese geçmiş olsun öncelikle Antalya da çekilen var mı varsa nerede çektiirdi acaba

Ben kasımda Çektirdim özel hst. hsg aynı gün sonuçlar çıktı 5 dkka sürdü dedi eşim tam anestezi verdiler ben uyanınca doktorun yanına gittik dış gebelik geçirmiştim geçen sene sağ tüp alındı sol tüp iyi denildi ,hsg den sonra çok az kanama oldu çok çok az ,biraz kaşık ağrım oldu o kadar bakalım hsg den sonra çok hamile kalan var bizde 3 aydır deniyoruz bakalım inşallah olur

Bir kaç gün lekelenme normal. Benim ağrım ve lekelenmem iki gün sürdü. 3 günden daha fazla ağrınız olursa doktorunuza danışın lütfen enfeksiyon olmasın.
Vanim leke bı günde bitti.cmt günü beyaz akıntım başladı adet olcak gibi hafif ağrılarım var.

Bende hacettepede cekilecegim.sormadim da anestezili mi diye.ucrette sormadim tabiki.bilgi verebilir misiniz?

Bende hacettepede cekilecegim.sormadim da anestezili mi diye.ucrette sormadim tabiki.bilgi verebilir misiniz?
Anestezili değil canım. Ücret ödemedim zaten hocaya gitmiştim. Beş dk bı işlendi oradaki çalışanlar doktorlar çok ilgiliydi. Sürekli sakin ol hicbissy olmucak bitti gibi şeylerle telkin ettikler ben çok memnun kaldım.

İnsallah bende memnun kalirim.doktorum baska yerde oraya yonlendirdi.o yuzden gittim.

Canım seninde sonrasında akıntım ağrım oldumu
Benim hiç ağrım olmadı işlem sonrasında da diğer günler de.Bir gün hafif lekelenme oldu kahverengiydi kanama sanmıştım işlem sonrasında hemşire baticonu vücut atar korkmayın demiş ben anestezi etkisiyle hatırlamıyorum eşim öyle söylediler dedi

Beyaz akıntım başladı benim normalde adet öncesi başlardı. On gün önceden başladı hayırlısı canım bekleyeyim bakalimm

Merhaba arkadaşlar, bugün devlet hastanesinde rahim filmi oldum. bir kaç gün önce bunu yazmıştım. operasyona girmeden 2 gün önce sabah ve akşam ilaç içtim ve 3 dün daha içeceğim. bir ilaçta hsg olmadan 2 saat önce içiliyor. Devlet hastanesi olduğu için enjekte edecekleri sıvıyı ben önceden aldım hastaneye onu verdim. Bir kadın onu alması gerektiğini bilmiyormuş (aslında verilen kağıtlarda yazıyordu). hızlıca eşi girip aldı. Devlette yaptıracakların bilgisi olsun.
Çekim yapılmadan önce giyinme odasında ameliyat önlüğü giydirdiler belden bağlamalı. Üstten giydiğim kıyafet biraz uzundu. Operasyon başladığında bolca tentürdiyot kullanıldığı için benimde, dikkatsizliğimden dolayı arka belimden kıyafet hep kırmızı oldu :) Evet ağrılı oluyor kesinlikle. kendimi kasmamaya çalıştım ama insan olduğum için pek olmadı :) dayanılmayacak bir acı değil ama dedikleri gibi sadece o an oluyor ve bitiyor. İşlemi yapan doktor hiç ilgili değildi ama hemşireler çok tatlı ve ilgiliydiler. işlem sonrası kanama olduğundan hemşireler pamuklu gazlı bez verdiler. Onun dışında ped alabilirsiniz yanınıza. İşlemden sonra hiç bir ağrım olmadı. Ama hala biraz kanamam var. sonuçlar hemen çıkıyormuş ama bize vermiyorlar kendi doktorum görebiliyormuş. Cuma doktora gideceğim bakalım ne diyecek.
Yaptıracak arkadaşlar, evet acıyor ama öldürmüyor :) ayrıca kısa sürüyor korkulacak bir şey yok.
herkese geçmiş olsun :)

Devlet hastanesi olduğu için ücretsiz sanırım? Ben de orada çektirmeyi düşünmüştüm ama sonra tıp merkezinde çektirmeye karar verdim. Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim
evet ücretsiz sadece enjekte edecekleri sıvıyı aldım. üstte yazdım bugünün özetini :) şimdiden geçmiş olsun :)

Geçmiş olsun güzel haberler al insallah

Ben de bugün denge tip merkezinde hsg cekindim. Lokal anestezili 1400 tl verdim. Öncesinde cok stres yapmistim ama korktugum gibi olmadi kolay gecti agri aci da hissetmedim. Sonucum da temiz cikti şükür. Bir de doktor 3 gunluk antibiyotik yazdi.

çok geçmiş olsun lokal anestezi yapıldığını bilmiyordum. belden aşağı mı uyuşturuyorlar lokalde
sonuçlarınızın güzel çıkmasına sevindm tez zamanda güzel haberler alırsınız inşallah

Doktor kateteri taktıktan sonra iğne ile rahmi uyuşturdu. Uyuşturma sırasında bir şey hissetmedim. 1-2 dk sonra da işleme başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…