- 12 Mayıs 2018
- 382
- 214
- 53
- 36
bende bugün hem randevu alıcam hemde doktorla görüşçem sorayım o zaman anestezi almak istemiyorum çünküDoktor kateteri taktıktan sonra iğne ile rahmi uyuşturdu. Uyuşturma sırasında bir şey hissetmedim. 1-2 dk sonra da işleme başladı.
Canım ben anestesisiz çekildim belden aşağı çıkardım.ben de anestezi almak istemedim çünkü beni çok etkiliyor bı dış anestesinde bile mafoluyirum baş ağrım oluyor iki üç gün gecmiyorMerhaba arkadaslar. Benim bir evladim var ama ona da doktor kontrolunde ve tum islemleri yaptirarak hamile kaldim. O zaman anestezisiz rahim filmi cektirmistim ama hic hatirlamiyorumKasik agrim oldugunu hatirliyorum sadece ama gerisi flu simdi ikinci bebegi istiyoruz ama yine olmuyor İki aylik catlatma ignesi sonrasi olmayinca rahim filmi dedi doktor. Ozel hastanede kendi doktorum cekecek ama anestezili cekiliyormus. Korkum anesteziden filmden degil Anestezi beni cok kotu yapar mi sonrasi nasil olur onu kestiremiyorm. Bir de birsey sorayim komple kiyafetleri cikartiyor muyuz film esnasinda onu da hatirlamiyorum cunku ben
çok geçmiiş olsun bende pazartesi anestezisiz çekilcem korkulcak birşey var mıCanım ben anestesisiz çekildim belden aşağı çıkardım.ben de anestezi almak istemedim çünkü beni çok etkiliyor bı dış anestesinde bile mafoluyirum baş ağrım oluyor iki üç gün gecmiyor
Offf bana ne yapacak hic bilmiyorum. İnsallah cok kotu yapmaz beni deCanım ben anestesisiz çekildim belden aşağı çıkardım.ben de anestezi almak istemedim çünkü beni çok etkiliyor bı dış anestesinde bile mafoluyirum baş ağrım oluyor iki üç gün gecmiyor
Canim hicbisey yok alttan muayene gibi düşün. İlk muayene alsrtini sokuyolar azcik o acitiyo biliyorsundur belki. Sonra ilaç verilirken biraz yanma oluyo okadar.bana öncesinde majezik iç dediler yarım saat önce onu içtim okadar zaten beş dk durmuyo bile canimmçok geçmiiş olsun bende pazartesi anestezisiz çekilcem korkulcak birşey var mı
Daha önce anestesi aldinmi canimOfff bana ne yapacak hic bilmiyorum. İnsallah cok kotu yapmaz beni de
aldım beni etkilemiyor ancak ben çok az acısı olan birşey için anestezi almak istemiyorum vücudumaDaha önce anestesi aldinmi canim
teşekkür ederim cevap için sonucunuz nasılCanim hicbisey yok alttan muayene gibi düşün. İlk muayene alsrtini sokuyolar azcik o acitiyo biliyorsundur belki. Sonra ilaç verilirken biraz yanma oluyo okadar.bana öncesinde majezik iç dediler yarım saat önce onu içtim okadar zaten beş dk durmuyo bile canimm
Canım.kesinlikli çok az acıyo bende öyle düşündüm çok kısa bişey için anesteziye gerek yokk. Benim çok etkiliyor anestezi. Etkilemese bile almak istemezdimaldım beni etkilemiyor ancak ben çok az acısı olan birşey için anestezi almak istemiyorum vücuduma
Çok şükür temiz çıktı canimm bı sıkıntı yokmuşteşekkür ederim cevap için sonucunuz nasıl
şükür inşallah tez zaman da güzel haberler alırsın :)Çok şükür temiz çıktı canimm bı sıkıntı yokmuş
Amin ins hepimiz alirizşükür inşallah tez zaman da güzel haberler alırsın :)
Canim benim bir evladim var o zaman anestezi aldim dogumda ama onda da oyle dogumdan sonra kusman falan olmadi. Ama nedense bu beni korkuttu. Nasil etki eder kestiremiyorum. Bir de film icin ile gidicem ilcede oturuyorum ben de. Filmden sonra birkac isimi halletmem lazim acaba halledemeyecek duruma gelir miyim diye dusunuyorum. Ac gel dedi bana cunku 8 saat aclik ve iliski yasagi var oncesinde.Daha önce anestesi aldinmi canim
Evvet ilişki yasağı var sen anestesi alacağın için aç gitmem lazım.ben almadigim için tok gittim sonra yarım saat falan oturdum eve geldim. Bende ilçede oturuyorum ank gidip geldik canım hicbisey olmadı şükürCanim benim bir evladim var o zaman anestezi aldim dogumda ama onda da oyle dogumdan sonra kusman falan olmadi. Ama nedense bu beni korkuttu. Nasil etki eder kestiremiyorum. Bir de film icin ile gidicem ilcede oturuyorum ben de. Filmden sonra birkac isimi halletmem lazim acaba halledemeyecek duruma gelir miyim diye dusunuyorum. Ac gel dedi bana cunku 8 saat aclik ve iliski yasagi var oncesinde.
İnsallah birsey olmadan atlatirin canim. Dedim ya rahim filmi degil de anestezi beni korkutan sey. O zaman cumartesi gunu yazarim bakalim neler oldu bende merak ediyorumEvvet ilişki yasağı var sen anestesi alacağın için aç gitmem lazım.ben almadigim için tok gittim sonra yarım saat falan oturdum eve geldim. Bende ilçede oturuyorum ank gidip geldik canım hicbisey olmadı şükür
Tamm canım korkma bişey olmaz ins. İyi haberlerini bekliyorumİnsallah birsey olmadan atlatirin canim. Dedim ya rahim filmi degil de anestezi beni korkutan sey. O zaman cumartesi gunu yazarim bakalim neler oldu bende merak ediyorum
Sagolasin canim insallahTamm canım korkma bişey olmaz ins. İyi haberlerini bekliyorum
Rahim filmi cektirdimmm neyse anlatayim merak eden arkadaslara da en azindan tecrube olsun. Beni odaya aldilar damar yolu actilar doktoru bekledim masada. Sonra doktorum gelince simdi uyuyacaksin sen uyuyunca isleme basicam dedi ben bana anesteziyi verdiler sonrasini hatirlamiyorumTamm canım korkma bişey olmaz ins. İyi haberlerini bekliyorum
Film sonrasi iliski konusunda doktorun ne dedi canim sana?Tamm canım korkma bişey olmaz ins. İyi haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?